Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA | Dinamo Kiev - Beşiktaş JK | 20 Ekim - 22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öyle bir durumdayızki şu golü yemesek ne olur, golü yedik ne olacak. gruptan çıksak ne olacak ki..

öyle bir durumu getirdilerki hissizleştik artık.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Bide nedense son dakika biz hiç yenemeyiz =P hep yenilen oluyoruz. Türk takımlarının doğasında var herhalde.

hırvatistan ve çek cumhuriyeti maçları :) hatta senegal
Mesaj tarihi:
El-Barto said:

Darksun said:

Bide nedense son dakika biz hiç yenemeyiz =P hep yenilen oluyoruz. Türk takımlarının doğasında var herhalde.

Klüp bazında? =) Özellikle bjk'nin ben son saniye yediği golleri hatırlıyorum ama galibiyet pek yok gibi.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Klüp bazında? =) Özellikle bjk'nin ben son saniye yediği golleri hatırlıyorum ama galibiyet pek yok gibi.

5dk da beşiktaş ?

son dklarda bi çok maç kazanmışlığı var beşiktaşın
Mesaj tarihi:
kermit said:

olm gol pozisyonunu izleyin
bizim adamı fena ittiriyolar
mehmeti galiba
ittirmese müdahale eder topa
fena faul var
ağlamıyomda öyle yani

hee tabi q_q
Mesaj tarihi:
kermit said:

abi gezerken ne buldum
HAHAHAHAHAH

18 yaşından küçükler için uygun değil

http://www.youtube.com/watch?v=W6cLHHmLGq4&feature=related

Fenerbahç
e
Şampiyonla
r liginde
0 puan
Mesaj tarihi:
edu bjk ye atılmıs cok güzel bi kazık.

bjk cok kötü.

yaratıcı oyuncuyla fln alakası yok bunun,bjk adeta taktik-stratejisi olmayan bir takım görüntüsü veriyor.
Mesaj tarihi:
İkinci yarının 55.dakikasında dinamo dagılmıs adamlar pas yapamıyor.Sokucan oyuna fernandes ve holosko'yu kosturcan anasını satym.

Dakika 70 holosko yeni girer oyuna.Bu carvalhal bir halttan anlamıyor.55 dakka resmen 10 kişi oynadık Edu sayesinde.

Bu alınan transferler burak kaplan,mehmet akyüz,alves,pektemek,tanju kayhan ne işe yarıyor.

Hatta 4-3-3 ne ya.Artık bu taktigi kullanan sayılı takımlar var.biride barcelona.Senin barca gibi ayaga pas yapan topcun yok ki.

Bu senede biz yattara olurz
Mesaj tarihi:
Darksun said:

El-Barto said:

Darksun said:

Geçen sene uefa gruplarında son saniye ernstin kafasıyla yenmiştik bi takımı ama hangisi unuttum. İnönü'deydi.
  • Yeni Oluştur...