Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA | Dinamo Kiev - Beşiktaş JK | 20 Ekim - 22.05

Llama

Öne çıkan mesajlar

El-Barto said:

Darksun said:

Bide nedense son dakika biz hiç yenemeyiz =P hep yenilen oluyoruz. Türk takımlarının doğasında var herhalde.

hırvatistan ve çek cumhuriyeti maçları :) hatta senegal

Klüp bazında? =) Özellikle bjk'nin ben son saniye yediği golleri hatırlıyorum ama galibiyet pek yok gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci yarının 55.dakikasında dinamo dagılmıs adamlar pas yapamıyor.Sokucan oyuna fernandes ve holosko'yu kosturcan anasını satym.

Dakika 70 holosko yeni girer oyuna.Bu carvalhal bir halttan anlamıyor.55 dakka resmen 10 kişi oynadık Edu sayesinde.

Bu alınan transferler burak kaplan,mehmet akyüz,alves,pektemek,tanju kayhan ne işe yarıyor.

Hatta 4-3-3 ne ya.Artık bu taktigi kullanan sayılı takımlar var.biride barcelona.Senin barca gibi ayaga pas yapan topcun yok ki.

Bu senede biz yattara olurz
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

El-Barto said:

Darksun said:

Bide nedense son dakika biz hiç yenemeyiz =P hep yenilen oluyoruz. Türk takımlarının doğasında var herhalde.

hırvatistan ve çek cumhuriyeti maçları :) hatta senegal

Klüp bazında? =) Özellikle bjk'nin ben son saniye yediği golleri hatırlıyorum ama galibiyet pek yok gibi.

Geçen sene uefa gruplarında son saniye ernstin kafasıyla yenmiştik bi takımı ama hangisi unuttum. İnönü'deydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...