oldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 yeryuzunde intihar etmeyi planlıyan biri varsa gelsin ben öldüriyim okadar sinirliyim aslfmjkadslşig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 http://d.resim.im/2010_05_17/1588942-uefa_kupasi_galatasaray.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 öyle bir durumdayızki şu golü yemesek ne olur, golü yedik ne olacak. gruptan çıksak ne olacak ki.. öyle bir durumu getirdilerki hissizleştik artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Darksun said: Bide nedense son dakika biz hiç yenemeyiz =P hep yenilen oluyoruz. Türk takımlarının doğasında var herhalde. hırvatistan ve çek cumhuriyeti maçları :) hatta senegal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 yendikmi beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 El-Barto said: Darksun said: Bide nedense son dakika biz hiç yenemeyiz =P hep yenilen oluyoruz. Türk takımlarının doğasında var herhalde. hırvatistan ve çek cumhuriyeti maçları :) hatta senegal Klüp bazında? =) Özellikle bjk'nin ben son saniye yediği golleri hatırlıyorum ama galibiyet pek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 cska sofya maçı var geçen sene ernst atmıştı onu hatırlayabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Darksun said: Klüp bazında? =) Özellikle bjk'nin ben son saniye yediği golleri hatırlıyorum ama galibiyet pek yok gibi. 5dk da beşiktaş ? son dklarda bi çok maç kazanmışlığı var beşiktaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 türkiye ligindeyse öyle tabi beşiktaşın son dkda kazandığı tonla maç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kermit said: olm gol pozisyonunu izleyin bizim adamı fena ittiriyolar mehmeti galiba ittirmese müdahale eder topa fena faul var ağlamıyomda öyle yani hee tabi q_q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sen ne diyon ya izmirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 domat çiğdem boyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 stoke city orta kafa gol oynamış maccabiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 abi besiktas futbol takiminin ozeti; http://www.youtube.com/watch?v=xMXcpGn8gvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 abi gezerken ne buldum HAHAHAHAHAH 18 yaşından küçükler için uygun değil http://www.youtube.com/watch?v=W6cLHHmLGq4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 abi insanlar çok işsiz ya hahahah içeriğe değil videonun ismişne güldüm ya çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 tunch said: stoke city orta kafa gol oynamış maccabiye :) o kaç kaç bitmiş ya telefon açmadı ntvspor'u falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 3-0 yenmiş stoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kermit said: abi gezerken ne buldum HAHAHAHAHAH 18 yaşından küçükler için uygun değil http://www.youtube.com/watch?v=W6cLHHmLGq4&feature=related Fenerbahç e Şampiyonla r liginde 0 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 edu bjk ye atılmıs cok güzel bi kazık. bjk cok kötü. yaratıcı oyuncuyla fln alakası yok bunun,bjk adeta taktik-stratejisi olmayan bir takım görüntüsü veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 İkinci yarının 55.dakikasında dinamo dagılmıs adamlar pas yapamıyor.Sokucan oyuna fernandes ve holosko'yu kosturcan anasını satym. Dakika 70 holosko yeni girer oyuna.Bu carvalhal bir halttan anlamıyor.55 dakka resmen 10 kişi oynadık Edu sayesinde. Bu alınan transferler burak kaplan,mehmet akyüz,alves,pektemek,tanju kayhan ne işe yarıyor. Hatta 4-3-3 ne ya.Artık bu taktigi kullanan sayılı takımlar var.biride barcelona.Senin barca gibi ayaga pas yapan topcun yok ki. Bu senede biz yattara olurz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 mersinde de yenilir şimdi bunlar sonra fener gelir inönü'de atar 2-3 tane gider meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 tayfurun gozumde degeri arttı su carvahalı gordukten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Asıl bu ne ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Darksun said: El-Barto said: Darksun said: Bide nedense son dakika biz hiç yenemeyiz =P hep yenilen oluyoruz. Türk takımlarının doğasında var herhalde. hırvatistan ve çek cumhuriyeti maçları :) hatta senegal Klüp bazında? =) Özellikle bjk'nin ben son saniye yediği golleri hatırlıyorum ama galibiyet pek yok gibi. Geçen sene uefa gruplarında son saniye ernstin kafasıyla yenmiştik bi takımı ama hangisi unuttum. İnönü'deydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar