Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA | Dinamo Kiev - Beşiktaş JK | 20 Ekim - 22.05

Llama

Öne çıkan mesajlar

18 Kişilik Kadro :

İSMAİL KÖYBAŞI
MANUEL FERNANDES
TOMAS SİVOK
RİCARDO QUARESMA
VELİ KAVLAK
MUSTAFA PEKTEMEK
ROBERTO HİLBERT
MEHMET AURELİO
EKREM DAĞ
NECİP UYSAL
SIMAO SABROSA
FILIP HOLOSKO
SIDNEI
FABİAN ERNST
EDU
EGEMEN KORKMAZ
UMUT KAYA
CENK GÖNEN
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana sorarsan sorun şurdan kaynaklanıyor; ne simao nede q7 bildiğimiz tipik kanat oyuncuları değiller daha çok eskilerin sol açık olarak tabir ettiği bizimde 3 forvetin solu ve sağı olarak bildiğimiz mevkiinin oyuncuları şimdi günümüz futbolunda da bu tür adamları artık kanatlarda oynatamıyorsun çünkü 60 metre gidip gelmesi + en hizli şekilde oyunu ileriye taşıması ve iş bitirici orta çıkartmaları gerekiyor. bizimkiler bitek contra attackda hızlı çıkıyorlar ama normal oyun sete döndüğünde tıngır mıngırlar, q7 süper adam ama bu adamı kanatta oynatınca olmuyor işte çünkü rakibi ekarte edene hareket yapana kadar karşı takımın defansi yerleşiyor. tüm bunlar yetmezmiş gibi senin ne sağ backin sağ back nede sol backin sol back. halen daha tüm bunlar yetmezmiş gibi tek forvet oynamaya çalışıyoruz. orduspor 4 forvet oynuyor bu ligde, mersin 2 oynuyor arkalarında ofansif ortasaha ile, kayseriler eskişehirler 3 den aşaya oynamıyor ama koca beşiktaş tek forvet oynuyor. olacak iş mi yani hakkaten. bu üçü yetmezmiş gibi bir başka problemde ernst ve necip. şimdi arkadaşlar beşiktaş gerçekten yıldız futbolcularla dolu çok güzel bir takım bir sürü yaratıcı özellikli adam var fakat bunların ön plana çıkabilmesi için öncelikle topun bizde olması gerekiyor. topun bizde olmasını sağlamamızında başlıca 2 yolu var. 1.topu kapmak 2.topu kaptırmamak fernandes o yönden iyi fakat adamda yanliz kaliyor ya ernst yada necipin mutlaka orta sahada press yapması ve arkaya geçecek topları geçmeden engellemesi gerekiyor. defansdan çıkarkende bu 2 adamı kullanarak daha verilmi çıkılabilinir.

yani ben bu şekilde düşündüklerimi dile getirmeye utanıyorum çünkü adama derler ki o takımın başında teknik direktör yok mu, sen ondan daha mı iyi biliyorsunda konuşuyorsun derler ama yani biraz daha böyle devam ederse evet ben daha iyi biliyormuşum diycem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...