dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: istanbul piyasasının ucuzlarındanmış duyduğum kadarıyla. 1500-2000 tl ye gelirler büyük ihtimal. o paraya rusa gidemiyorsun.. hacin da mide ameliati oldu ondan o dramatik dusus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mickey mouse falan sanırım vizyonsuz adammis..why not both ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 evet abi anlamadım yani mickey donovan götçüyse biz napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mickey mouse fordcumuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 mickey mouse zaten gay degil miydi ?? nsfw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 bütün gayler mickey mouse muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 dana22 said: DRaGoN_SLaYeR said: istanbul piyasasının ucuzlarındanmış duyduğum kadarıyla. 1500-2000 tl ye gelirler büyük ihtimal. o paraya rusa gidemiyorsun.. hacin da mide ameliati oldu ondan o dramatik dusus.. 7 yıl olmuş abi. ayrıca o parayla 5 gün ukraynaya gider gelirim bunlara vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 canim o kadar fantazi dusunuyorsan bavul ticareti ustune antin kuntin derken ustune cebine 1000 2000 de koyar gelirsin..donuste pasaporta iphone isletir 3 5 ticari siparis kopartirsin.. ukr da tanidik varsa batmak uzere olan mallari tiko para alip oralardaki magazalara yikmak oradan gelecek mallara nakliyeci ayarlamak..ipi kopuk olup da gezebilecek dil bilen insanlara is cok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 pompiş kolay iş diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 öm bakim merak kediyi öldürür dskf tamam buldum defolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 dana22 said: canim o kadar fantazi dusunuyorsan bavul ticareti ustune antin kuntin derken ustune cebine 1000 2000 de koyar gelirsin..donuste pasaporta iphone isletir 3 5 ticari siparis kopartirsin.. ukr da tanidik varsa batmak uzere olan mallari tiko para alip oralardaki magazalara yikmak oradan gelecek mallara nakliyeci ayarlamak..ipi kopuk olup da gezebilecek dil bilen insanlara is cok.. brittish/scottish 100tlden ucuzmuş abi, gidip 2 tane alıp gelcem 1500e satcam, ayfon x'i de ucuza getirirp sattım mı bi gidiş gelişden 5k cepte. güzel iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 mokoko said: abi her hacı'yı hacı sabancı olarak yazmak çok komik değil mi ya asdfsafdsadf o herifin bunlarla işi olcağını hiç sanmıyorum. buna da bakın arada safdasfdsa taşçı ceyda https://twitter.com/ssudeaygun/status/986648643871694851?s=12 vay ak kari ile ayni anda dogmusum... bana bak bi de buna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 yekeyeke said: mokoko said: abi evet bende aynısını söyledim kendi kendime. hani vucut hatları olarak fena değilde meme çok bozuyo işi. "Breasts are for children, when you grow up it's all about ass" - Mickey Donovan o gay atasozu kanka. cocukken memeli kadinlardan hoslaniyordum buyudum adam gotune halleniyorum miki domalan tarzinda bir soz. her yerde soyleme. cizerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 leş amk tiksindim resmen ama bi yandan da sertleştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 "hacı" 'nın biliçaltı http://img4.mynet.com/ha4/m/mehmet-ali-erbil-sari.jpg https://pics.me.me/my-forever-mood-is-mary-kate-and-ashley-olsen-on-a-7272494.png http://www.picslyrics.net/images/121518-aqua-come-on-barbie-let-s-go-party.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 önünden adam geçiyor ne alaka noluyo oralarda?! evet bütün videoda buna takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 ona ben de takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Bakmiyor da adam. Cok random biri gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 hangi video? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 ahaha o video ne ya. baya butun manevi şeylerden arınmıs sadece dünyevi şeylşere odaklanmıs falan. tersine ermiş kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 barbu said: Bakmiyor da adam. Cok random biri gibi sdf dimi sanki çok normal bişi gibi eğilip geçiyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 nerede nesriat?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 adam muslugu tamire gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 cataldan mi tanidik geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 yenge ben mutfaga geciyorum hareketi animsatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar