Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cicişler

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

canim o kadar fantazi dusunuyorsan bavul ticareti ustune antin kuntin derken ustune cebine 1000 2000 de koyar gelirsin..donuste pasaporta iphone isletir 3 5 ticari siparis kopartirsin..

ukr da tanidik varsa batmak uzere olan mallari tiko para alip oralardaki magazalara yikmak oradan gelecek mallara nakliyeci ayarlamak..ipi kopuk olup da gezebilecek dil bilen insanlara is cok..
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

canim o kadar fantazi dusunuyorsan bavul ticareti ustune antin kuntin derken ustune cebine 1000 2000 de koyar gelirsin..donuste pasaporta iphone isletir 3 5 ticari siparis kopartirsin..

ukr da tanidik varsa batmak uzere olan mallari tiko para alip oralardaki magazalara yikmak oradan gelecek mallara nakliyeci ayarlamak..ipi kopuk olup da gezebilecek dil bilen insanlara is cok..

brittish/scottish 100tlden ucuzmuş abi, gidip 2 tane alıp gelcem 1500e satcam, ayfon x'i de ucuza getirirp sattım mı bi gidiş gelişden 5k cepte. güzel iş
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

abi her hacı'yı hacı sabancı olarak yazmak çok komik değil mi ya asdfsafdsadf o herifin bunlarla işi olcağını hiç sanmıyorum.

buna da bakın arada safdasfdsa

taşçı ceyda

https://twitter.com/ssudeaygun/status/986648643871694851?s=12

vay ak

kari ile ayni anda dogmusum...

bana bak
bi de buna bak.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

mokoko said:

abi evet bende aynısını söyledim kendi kendime. hani vucut hatları olarak fena değilde meme çok bozuyo işi.

"Breasts are for children, when you grow up it's all about ass" - Mickey Donovan

o gay atasozu kanka.

cocukken memeli kadinlardan hoslaniyordum
buyudum adam gotune halleniyorum

miki domalan

tarzinda bir soz.

her yerde soyleme. cizerler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...