Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Q4 2011 ekran kartları Radeon 7xxx ve GeForce 600

Bone

Öne çıkan mesajlar

2 makale pazarlamıyorum. üst düzey kartları alıyorum kullanıyorum ardından tecrübelerimi konusu açıldığı zaman ihtiyaç duyanlar ile paylaşıyorum. dün 7970 xfire black edition siparişi verdim kepler çıkana kadar alıp test edip durumu değerlendireceğim. fps kazanımı, kart soğutucusunun durumu, performansı ve driverın genel durumu gibi öğeleri test edeceğim.

Bunları bilmek için iki satır kod yazmayı öğrenmeme gerek yok kartları alıp kullanıp testler sonucu bireysel şekilde gözlemi yapmam gayet yeterli.

Aynısını yapabiliyorsan buyur yap ardından gel sen de tecrübelerini bizimle paylaş. Ha yok esas sen sağda solda okuyup kafana göre yorum yapacaksan bence hiç açma ağzını. Birşeyi deneyip tecrübe etmekle sağda solda okuyup ezbere konuşmak arasında fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Nessaftw said:

7970 Xfx Black Edition O.C incelememi paylaşayım.

Evga Gtx 680 Classified/Msi Lightning serisi çıkana kadar ki yeni bebeğim :)-D

http://www.abload.de/img/fotoraf1v7ktf.jpg

http://forum.donanimhaber.com/m_58381892/mpage_1/key_/tm.htm#msglink_58381892

swtor hesabın varsa su sistem ile warzone ve ilumdaki fps lerin bir ssini koysana merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilemiyorum oynamadığım için birşey diyemeyeceğim.

O tür sorunlar genelde oyunun yeni release olmasından ötürü ya da driver ayarlarının gerekli düzenlemelerden geçmemesi sonucu meydana gelir.

Öte yandan işlemci epey önemli bir faktör mmolarda bunu da unutmamak gerek. Bahsettiğimiz kart gtx 580 nihayetinde; single gpu anlamında 2. sırada yer alan ve bf3/crysis2 gibi birçok zorlayıcı oyunla rahatlıkla başa çıkan bir kartın grafiksel anlamda ahım şahım olmayan bir oyunda yetersiz olması söz konusu olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
her zamanki gibi %10 gibi farklar olur aralarında. %30-40 gibi resmi olmayan sonuçlar hep yalan çıktı bugüne kadar. askere gitmeden önce 5850 yi satmıştım şimdi de işe girene kadar yeni bi kart yalan gibi. acısını çıkartacağım ama o gün gelince =) 680 mi olur 7970 mi olur şimdilik bilemiyorum. tabi 680 2000 tl olursa 1400'e 7970 çok daha mantıklı. ki ben alana kadar 1200 olur en az.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...