Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta: Galatasaray - Bursaspor @ 16.10.2011 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

İlk yarı müthiş futbol oynadık, 2. yarı bi ara bayağı sağlam bocaladık.

Terim'in yerinde olmak istemem. Baros da Elmander de çok iyiler, hangisini koysan diğerine haksızlık. Beraber oynatsak esasen.

Terim benim tüm önyargılarımı kırdı, müthiş takım kurmuş, kısa paslar, organize ataklar, düzgün hücumlar, çok güzel defansif adam paylaşımı. İkinci gol bunun kanıtıydı zaten.

Melo ne iyi adam yaa

Riera ve Engin'in hala kondisyon sorunu var

Servet bile bu takımdan kesik yiyorsa Terim vizyonunu genişletmiş demektir. Artık ona göre davranır herkes.

Baros'u kesinlikle küstürmemek lazım. Adam 3 hafta takımı kurtardı, 2 kez penaltı yaptırıp bir de gol atarak.

Eboue tam hazır değil.

Muslera'ya yazık.

Anadoluda defanstan ileri pivot forvet dikme modası başlamış, geçenlerde de Ankaragücü aynısını yapıyordu.

Takım genel olarak çok iyi yolda

Başta Hakan olmak üzere Sabri ve Selçukta yorgunluk vardı.

Sercan çok saçmaladı, mümkünse defansa yardım etmesin, etmeye kalkınca gol yediriyo tehlikeli yerden frikik kullandırtıyo falan, ileri sal o adamı.

GS'nin bir penaltısı yendi, Eboue'ye hareket direkt oyuncuya geldi, topa da değmedi.

Bursa'nın penaltı beklediği pozisyon bence değildi, çok kısa mesafeden kapalı kola geldi.

Bursa'da bir duran topta kendini yere atan adam vardı.

Çok kolay kartlar çıkardı hakem Ujfalusi sadeec yanına geldi öyle çok uzun itiraz etmeden sarı gördü, Melo'nun hareketinin kartla alakası yoktu.

Abdürrahim Albayrak'ı özlemişiz.
Sosyal ağlarda paylaş

hakem hataları böyle oluyor işte.şu pzosiyonu izliyorum izliyorum bi türlü penaltı diyemiyorum

adam kontrolsüz giriyor ok.ama eboue adamı geçmiş yani.eboue iyi niyetli olsa adam öyle kayıp gidicek adam.orda bi temas oluyor.eboueda adam bana dokundu burda atlamam lzm sanırım atlim bari gibi atlıyor yere

belki ebouenin düşüşü samimi gelmedi ondan vermedi hakem banada öyle geldi sdfds

markuslar ve ziya şengül tayfası ne dedi pozisyon için izlemedim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...