loop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Harbiden güzel goldü ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 abi bu sercan resmen kasti yapıyor ya sunları. Ayar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Sercan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 9 dk uzattı zannedenler parmak kaldırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 gerets doneminden bi nostalji gibiydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 eboue kazımın yarısı değil hala adam niye böyle lan.eskiden de mi böyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 heyecanlandınız di mi 1-1 olunca. zaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 adam bek oyuncusu abi. Açık değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Ez dik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 oha lan 4 haftadır totem yapıyorum bugun dayanamadım bi bakim dedim bursa gol attı :D hemen kapadım geçtim başka odaya 2-1 yendik :D izlemicem lan maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Bursalilara spike girdi su anda adamlar hareket etmiyor ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ozet koysaniza ya izleyemedim merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 o değilde elmander ve melo fanboyu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Red said: eboue kazımın yarısı değil hala adam niye böyle lan.eskiden de mi böyleydi eboue yatmaya geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Elmander'e helal olsun adam bir 90 dk daha oynayacak bıraksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 melo ver dese veririm dedi bi arkadaşım son gol barça stayla oldu bariz, return of the reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 valla yatıyor mu bilemem de böyle takımla uyum sağlamamış.fizik olarakta hiç zenci gibi değil.o yuzden yedek oturuo herhalde. penaltı pozisyonu videosu varsa koyun ligtvden bakayım yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100191 abi penaltı diyemiyorum suna bi türlü.satılmış markus falan ne dicek acaba yani adam pazara gidiyor ztn.ve hafif dokunuyor.eboue atlıyor yani markus penaltı değil derse boku yediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 İlk yarı müthiş futbol oynadık, 2. yarı bi ara bayağı sağlam bocaladık. Terim'in yerinde olmak istemem. Baros da Elmander de çok iyiler, hangisini koysan diğerine haksızlık. Beraber oynatsak esasen. Terim benim tüm önyargılarımı kırdı, müthiş takım kurmuş, kısa paslar, organize ataklar, düzgün hücumlar, çok güzel defansif adam paylaşımı. İkinci gol bunun kanıtıydı zaten. Melo ne iyi adam yaa Riera ve Engin'in hala kondisyon sorunu var Servet bile bu takımdan kesik yiyorsa Terim vizyonunu genişletmiş demektir. Artık ona göre davranır herkes. Baros'u kesinlikle küstürmemek lazım. Adam 3 hafta takımı kurtardı, 2 kez penaltı yaptırıp bir de gol atarak. Eboue tam hazır değil. Muslera'ya yazık. Anadoluda defanstan ileri pivot forvet dikme modası başlamış, geçenlerde de Ankaragücü aynısını yapıyordu. Takım genel olarak çok iyi yolda Başta Hakan olmak üzere Sabri ve Selçukta yorgunluk vardı. Sercan çok saçmaladı, mümkünse defansa yardım etmesin, etmeye kalkınca gol yediriyo tehlikeli yerden frikik kullandırtıyo falan, ileri sal o adamı. GS'nin bir penaltısı yendi, Eboue'ye hareket direkt oyuncuya geldi, topa da değmedi. Bursa'nın penaltı beklediği pozisyon bence değildi, çok kısa mesafeden kapalı kola geldi. Bursa'da bir duran topta kendini yere atan adam vardı. Çok kolay kartlar çıkardı hakem Ujfalusi sadeec yanına geldi öyle çok uzun itiraz etmeden sarı gördü, Melo'nun hareketinin kartla alakası yoktu. Abdürrahim Albayrak'ı özlemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://www.twitvid.com/GYDUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 sahaya atlicakti gene abdurrahim ashuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 melonun hareketinin kartla alakası yok muydu melo kartı görceğini bile bile yaptı onu ki hakemin elini sıktı ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Red said: http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100191 abi penaltı diyemiyorum suna bi türlü. yani adam pazara gidiyor ztn.ve hafif dokunuyor.eboue atlıyor yani bu ne demek ya. adam topa gitmeyi düşünüyor tamamen ama ağzına sıçılıyor hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Adnan Öztürk geçenlerde Galatasaray gerekirse hakemi de yenecek demişti üstü kapalı. Bugün son şampiyon karşısında hakemi de koyduk milli maçlar dönüşü bu ağır zeminde ezdik ezdik. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hakem hataları böyle oluyor işte.şu pzosiyonu izliyorum izliyorum bi türlü penaltı diyemiyorum adam kontrolsüz giriyor ok.ama eboue adamı geçmiş yani.eboue iyi niyetli olsa adam öyle kayıp gidicek adam.orda bi temas oluyor.eboueda adam bana dokundu burda atlamam lzm sanırım atlim bari gibi atlıyor yere belki ebouenin düşüşü samimi gelmedi ondan vermedi hakem banada öyle geldi sdfds markuslar ve ziya şengül tayfası ne dedi pozisyon için izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar