Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavuk Suyuna Çorba

Gosser

Öne çıkan mesajlar

Allah aşkına yardım edin.

Te viyanalarda hasta oldum, şöle güzel tavuk suyuna arpalı bir çorba içsem ayağa kalkıcam ama naısl yapılır bilmiyorum.

tek tanıdıgım orçun ( cons ) oda sallamıyo beni zaten geçtim bide lena isminde çok güzel bi kız ama bilmiyomuş yapmayı ^^

bana böle sıfırdan anneye anlatır gibi anlatabilir misiniz ?

bütün tavugu al tencereye koy 20 dk pişir suyunu al ayıkla 10/2 şunu koy 10/6 şunu gibilerinden çok makbule geçer

teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

ah tarhana olsa AAH atıcan acı kırmızı biberi böle büyük yakıcan aygazda bide patlatcan üfffffffffff.

---

ya o videolara baktımda hepsi şöle başlıyo

suyumuzu koyup tavugumuzu haşlıyoruz

suyu ne kadar koyuyoruz ? 30 damacana fln mı ne kadar su koyuyoruz bunu demiyolar hıyarlar.

tam olarak step step bilen birisi yazsa süper olcak ya pls

1. step

tavukla eşit boyda su eklenir tencerenin özelligi ne olmalıdır, yane bendeki bildigin makarna tenceresi düdüklü fln degil ?

2. 30dk sonra fln pişer tavugu alıcaz suyu kalıcak mı ikisinide alcaz mı nedir

3..... böle gitse duacısı olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gosser said:

normal bildigimiz tavuk, banvit beypiliç heyçıtırlardan

ben sallamıştım cidden tavuğun boyu kadar mı su koyuyoruz ? sonra ne yapıcaz suyu ayırıcaz mı, yada patetes sogan ne zaman atcaz

sen bide tavuk suyuna corbami istiyosun yoksa haslamami istiyosun ?

patates sogan koyarsan haslama olur iyide olur ama. 2 but, 2 patates 4 e bolunmus, 1-2 havuc 3 e bolunmus, 1 sogan 2 ye bolunmus tuz biber koy azda zeytinyagi gezdir . malzemeleri 1 parmak gececek kadar su koy ve atese yolla. daha basit olur corbadan. tuzu az gelirse sonradan eklersin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:

Gosser said:

normal bildigimiz tavuk, banvit beypiliç heyçıtırlardan

ben sallamıştım cidden tavuğun boyu kadar mı su koyuyoruz ? sonra ne yapıcaz suyu ayırıcaz mı, yada patetes sogan ne zaman atcaz

sen bide tavuk suyuna corbami istiyosun yoksa haslamami istiyosun ?

patates sogan koyarsan haslama olur iyide olur ama. 2 but, 2 patates 4 e bolunmus, 1-2 havuc 3 e bolunmus, 1 sogan 2 ye bolunmus tuz biber koy azda zeytinyagi gezdir . malzemeleri 1 parmak gececek kadar su koy ve atese yolla. daha basit olur corbadan. tuzu az gelirse sonradan eklersin :)

haslayıp suyuna çorba yapamıyor muyuz :D
ben o tavugu kemiklerine ayırırken kemiklerdeki kalan inatçı etleri yemeğe bayılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

abi en azından başkasının eline kalkmajktan iyidir yani hazır çorba dfs heleki consun eline dfsg

ne biliyim bu ymek konusunda hassasım ben birisi hasta oldugumda(7 senedir olmuyor cko şükür ama) önüme yemek falan getirinc ben utanırım sıkılrım falan, annem bile olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...