Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Allah aşkına yardım edin. Te viyanalarda hasta oldum, şöle güzel tavuk suyuna arpalı bir çorba içsem ayağa kalkıcam ama naısl yapılır bilmiyorum. tek tanıdıgım orçun ( cons ) oda sallamıyo beni zaten geçtim bide lena isminde çok güzel bi kız ama bilmiyomuş yapmayı ^^ bana böle sıfırdan anneye anlatır gibi anlatabilir misiniz ? bütün tavugu al tencereye koy 20 dk pişir suyunu al ayıkla 10/2 şunu koy 10/6 şunu gibilerinden çok makbule geçer teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 tavuğun üstünü kapatıcak kadar su koy iyice haşla suyu süz 1 çay bardağı kadar şehriye ya da pirinç koy çok yoğun olursa su ekle şehriye/pirinç de haşlansın sonra limon sık iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 http://www.google.com/search?hl=en&biw=1680&bih=903&q=Tavuk%20Suyuna%20%C3%87orba&gs_sm=e&gs_upl=193l193l0l326l1l1l0l0l0l0l0l0ll0l0&um=1&ie=UTF-8&tbo=u&tbm=vid&source=og&sa=N&tab=wv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 tavuğu çıkarmak gerekmiyomu piştikten sonra dsfkl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 unutmuşum düzelttim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 reyou said: http://www.google.com/search?hl=en&biw=1680&bih=903&q=Tavuk%20Suyuna%20%C3%87orba&gs_sm=e&gs_upl=193l193l0l326l1l1l0l0l0l0l0l0ll0l0&um=1&ie=UTF-8&tbo=u&tbm=vid&source=og&sa=N&tab=wv allah razı olsun izlicem hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 googledan falan bakma hepsi asortik misafir çorbası benim dediğimde ANA ŞEFKATİ var geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 imkanın olsa tarhana çorbası yap diyicem ama, viyanada nerde tarhana. http://www.nepisirsem.com/resimliyemektarifi.aspx?yemekid=1166 hastalık için birebir. yanında bir de mısır ekmeği. ertesi güne hiçbirşeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ah tarhana olsa AAH atıcan acı kırmızı biberi böle büyük yakıcan aygazda bide patlatcan üfffffffffff. --- ya o videolara baktımda hepsi şöle başlıyo suyumuzu koyup tavugumuzu haşlıyoruz suyu ne kadar koyuyoruz ? 30 damacana fln mı ne kadar su koyuyoruz bunu demiyolar hıyarlar. tam olarak step step bilen birisi yazsa süper olcak ya pls 1. step tavukla eşit boyda su eklenir tencerenin özelligi ne olmalıdır, yane bendeki bildigin makarna tenceresi düdüklü fln degil ? 2. 30dk sonra fln pişer tavugu alıcaz suyu kalıcak mı ikisinide alcaz mı nedir 3..... böle gitse duacısı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ha gayret, 2-3 step sonra bitiyo zaten corba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 of. çorbada tavuk yok suyu var tavuk ne boyutta? bi de o stepler o kadar önemli değil. kafana göre takıl. spontane gelişsin. sevgini de kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 normal bildigimiz tavuk, banvit beypiliç heyçıtırlardan ben sallamıştım cidden tavuğun boyu kadar mı su koyuyoruz ? sonra ne yapıcaz suyu ayırıcaz mı, yada patetes sogan ne zaman atcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yogurt varsa yayla corbasida yapabilirsin. bide kuru nane lazim belki zorlanabilirsin bulmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Gosser said: normal bildigimiz tavuk, banvit beypiliç heyçıtırlardan ben sallamıştım cidden tavuğun boyu kadar mı su koyuyoruz ? sonra ne yapıcaz suyu ayırıcaz mı, yada patetes sogan ne zaman atcaz sen bide tavuk suyuna corbami istiyosun yoksa haslamami istiyosun ? patates sogan koyarsan haslama olur iyide olur ama. 2 but, 2 patates 4 e bolunmus, 1-2 havuc 3 e bolunmus, 1 sogan 2 ye bolunmus tuz biber koy azda zeytinyagi gezdir . malzemeleri 1 parmak gececek kadar su koy ve atese yolla. daha basit olur corbadan. tuzu az gelirse sonradan eklersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 orcun anca tatsiz tuzsuz pilavla, izgara tavuk yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Odeon said: Gosser said: normal bildigimiz tavuk, banvit beypiliç heyçıtırlardan ben sallamıştım cidden tavuğun boyu kadar mı su koyuyoruz ? sonra ne yapıcaz suyu ayırıcaz mı, yada patetes sogan ne zaman atcaz sen bide tavuk suyuna corbami istiyosun yoksa haslamami istiyosun ? patates sogan koyarsan haslama olur iyide olur ama. 2 but, 2 patates 4 e bolunmus, 1-2 havuc 3 e bolunmus, 1 sogan 2 ye bolunmus tuz biber koy azda zeytinyagi gezdir . malzemeleri 1 parmak gececek kadar su koy ve atese yolla. daha basit olur corbadan. tuzu az gelirse sonradan eklersin :) haslayıp suyuna çorba yapamıyor muyuz :D ben o tavugu kemiklerine ayırırken kemiklerdeki kalan inatçı etleri yemeğe bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 zaten benim dedigim sekilde haslayip suyuna corba yapmis oluyorsun + icinde sebzede olmus oluyor corbanin :) corba yaparsan bi suru bulasik cikar + tavugu cikar didikle filan ugrasirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 pogodi said: tavuğun üstünü kapatıcak kadar su koy iyice haşla suyu süz 1 çay bardağı kadar şehriye ya da pirinç koy çok yoğun olursa su ekle şehriye/pirinç de haşlansın sonra limon sık içanca anlat. bi gün de yapıp getirmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 tavuğu atıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yanına yaptığın pilavın içine koyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hazır çorba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hazır çorbayı da alıp pakediyle çöpe atıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 pogodi said: tavuğun üstünü kapatıcak kadar su koy iyice haşla suyu süz 1 çay bardağı kadar şehriye ya da pirinç koy çok yoğun olursa su ekle şehriye/pirinç de haşlansın sonra limon sık iç and pogodi arrives for rescue just in time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 tamamdır sabah öğlen gibi capsli bir biçimde yapmaya çalısıcam bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi en azından başkasının eline kalkmajktan iyidir yani hazır çorba dfs heleki consun eline dfsg ne biliyim bu ymek konusunda hassasım ben birisi hasta oldugumda(7 senedir olmuyor cko şükür ama) önüme yemek falan getirinc ben utanırım sıkılrım falan, annem bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar