sostizm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Şu kıprıslı arkadaşın satışlarına bakar mısınız? http://profil.gittigidiyor.com/sanalsaray Sadece bir satıcı bu gg'deki. Ebay'de bunun 10larca katı büyüklüğünde 100lerce adam vardır. Yeni bişey diil yani. Ingame'e dönüşmesi sadece haber değeri olan. Gerçek parayla item* satışı değil. *aytım değil item diye okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bir de şu ilana bakın: http://urun.gittigidiyor.com/Cabal-Online-Jupiter-Mercury-Mars-100-M-ALZ_W0QQidZZ45886568 Ayni arkadaşın ilanlarından biri, oyunun adını bile duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yuh, bizde hala cinli saniyoruz. helal olsun bu arada, afferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Saçma bir sistem enayi çok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 rmah for president parasıyla değil mi benim vaktim kıymetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 swekidlere gün doğdu gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 zaten yoğun şartlarda çalışıyosun, eve geliyosun akşam oluyor paranı harcarsın oynayamadığın zamanı telafi edersin noob gibi dolaşmaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Rerore said: zaten yoğun şartlarda çalışıyosun, eve geliyosun akşam oluyor paranı harcarsın oynayamadığın zamanı telafi edersin noob gibi dolaşmaktan iyidir telafi edersin ne yau sanki okul okuyor sadajsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bir tane rune dusurmek icin saatlerce farmlamaya vaktim yok, parasini verir farmlamak icin harciyamadigim saatleri telafi ederim, eksikleri oyle tamamlarim diyo. kapish? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 o zaman bizden uzak dursun. single oynarken veya arkadaşlarıyla lande oynarken para da vermeden hackle istediği itemı editlesin, kapish? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ya diablo 1 ve 2 hakkaten çok sevdiğim oyunlardı.fakat şu diablo 3 konusunda öyle ağladınız ki artık oyuna sol tuş spam salak bir oyun olarak bakıyorum 3 kuruşta para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hackle ne alakasi var? senin vaktin var, sabrin var, ya da sirf item dusurmekten zevk aliyosun gidip farmliyosun. baska adamin ona vakti yok, item dusurmek icin ugrasmaktan degil oyunu oynamaktan zevk aliyo, gidiyo saatlerce oyun oynayarak harciyacagi zamani para olarak koyuyo ortaya. aliyo eksik itemini. oynayarak elde edilemiyecek premium item tarzi biseyler de almiyo. almak istemeyen insanlara da zorla aldirmiyo. hadi bu sistem sizin dediginiz gibi butun oyunlari etkiliycek falan diyelim, bu da adamin umrunda degil. bu kadar basit. tek basina oynarsan sol tus spam salak bi oyun zaten, ben de single oynar bitirir kapatirim buyk ihtimal. d2 deki jungle bolumu gibi tiksinc yerler varsa bitirmeden bile kapatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Komutan'ın yazdıklarını tekrar okuyun. Hakikaten ben de bu sistemin Çinlilere müthiş faydalar sağlayacağını düşünmüyorum. Kaldı ki en iyi itemlar en zor seviyede düşecek dediler, ve bu seviye kesinlikle sololanamayacak. Bunun dışında teleport'un cooldown'u var. Yani saatlerce solo mf run yapan botlar olmayacak etrafta. Ben Blizzard'ın bu hamlesini buradan ekstra gelir elde etmekten çok, artık bıkkınlık veren D2 sistemini değiştirmeye yönelik olarak görüyorum. Düşününce dediğim o basit ayrıntılar aslında Çinlilerin item olarak oyunu domine etmesini engelliyor. Çünkü Diablo'nun sorunu gerçek oyuncudan çok botlarla ilgiliydi. Bu sistem botları bitirir, MF runları engeller. Yani benim tahminim aslında item satışından pek fazla para kazanılamayacağı. Çünkü muhtemelen o itemların düşmesi çok zor olacak, herkesin elinde onlarca olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Arkadaşlar diablonun bnetinin singledan bir farkı yok. Sadece çıkarıdıgın itemı tradeleyebilirsin bir de über diablo ve tristam peşinde koşabilirsin. Burda bizim oyunumuzu mundar edecek item alıp diyenlerin hiçbiri başkasıyla etkileşime giremiek diabloda. Ha ilk çıktıgı ay pub oyunlara girerseniz insanlarla karşılaşırsınız. Sonra botlar çıkınca pub oyunda ancak botlarla oynayacaksınız. Ya da arkadaşlarınızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 adamlar 15 tane cheatla teleport wallpass falan gene sololarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Diablo 2nin botu insadan iyi oynuyodu oturup onu yazan yürüyerek item kasanınıda yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Gerçek oyuncular HC oynasın orada yok RMAH. Oyuncu dediğin HC oynar zaten ne oyle Softcore sunucuda oynayanlar yüzünden kalite dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 geldim geldim rmah kötü bişi deil saçma bişi de deil amaaaa, RL para ile diğer oyunculara üstünlük sağlama durumu olcaksa kötü. Oyun içi ciddi bi ekonomi varsa, bi mmo falansa kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 sostizm said: Şu kıprıslı arkadaşın satışlarına bakar mısınız? http://profil.gittigidiyor.com/sanalsaray Sadece bir satıcı bu gg'deki. Ebay'de bunun 10larca katı büyüklüğünde 100lerce adam vardır. Yeni bişey diil yani. Ingame'e dönüşmesi sadece haber değeri olan. Gerçek parayla item* satışı değil. *aytım değil item diye okunur. kayıt dışı ekonominin su gibi aktığı yer gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 derlersede inanmayin, kapida bir gun maliyeden gelen zarftan cikan 5000 lira civari mektubu her firsatci gg mudavimi tadacaktir kargosuna kadar takip ediyorlar artik, kredi karti kullandiginiz surece kacis yok devletten eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar