küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Antalya'da hem de Muratpaşa ilçesinde /merkez ilçe/ kız ile erkek öğrenciler arasındaki mesafenin 1 metreden az olmamasının doğru olacağına dikkat çekmiş Muratpaşa Milli Eğitim Müdürü. Valla şöyle bi düşünüyorum ne kadar uygulanır ne kadar uygulanmaz ama Antalya'da hem de Muratpaşa'da böyle bir açıklama yapabiliyorsa müdür, İç Anadolu'yu düşünemiyorum. Haberin linkini de bulunca editle koyayım. http://www.internethaber.com/namus-koruma-mesafesi-1-metre-377331h.htm Şöyle bişi buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 terfi istiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bunlar böyle yaptıkça daha çok sapık cıkıcak ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bu eskiydi baya sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Yok o başka bir yerde idi, eski olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 içanadoluda müdürün olaya dahil olmasına gerek yok. büyük sınıflar saolsun sldfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 iyi fikir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 "atatürk bigün bi uyanıcak hepsinin anasını bellicek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 1 metre var mıymış Atatürk'ün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Muratpasanin kizlarina bir metreden fazla yaklasmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Sonra kadına siddet, tecavuz falan diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 o okulda harita odasının anahtarının en az 100 kopyası vardır np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Milletin orasını burasını hayal etmekten gerçek iş yapamıyor adamlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Deacon said: Muratpasanin kizlarina bir metreden fazla yaklasmam zaten. Adem Tolunay falan da Muratpaşa'da ajsbfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 O uygulamayı yapanların kesin kız çocuğu vardır ve "şimdi buna(kendi kızı) benim gibi sapıklar bakacak aboovvvvvv....." mantığını kafalarında kurgulamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Deacon said: Muratpasanin kizlarina bir metreden fazla yaklasmam zaten. antalyanın %80 i muratpaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mantıklı bir uygulama destekliyorum. hehehe Qualance said: O uygulamayı yapanların kesin kız çocuğu vardır ve "şimdi buna(kendi kızı) benim gibi sapıklar bakacak aboovvvvvv....." mantığını kafalarında kurgulamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yeni türk ırkını evrim yoluyla geliştirme projesi başlamış sanırım. ama hedef çok uzak konmuş. bundan önceki 45cm daha mantıklıydı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 böyle şeyler cıktıgına bakmayın, uygulayamazlar türk insanı, türk ergeni bunu kaldıramaz.. gerekirse çıkıp eylem bile yapabilirler kızlı erkekli. bi de antalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 gençleri lezbiyenliğe, gayliğe yönlendiriyorlar!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 1 metre az hocam vallahi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Gençlerden açıklama geldi. "Sorun değil 1 metre yeter bize" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 küheylan said: Deacon said: Muratpasanin kizlarina bir metreden fazla yaklasmam zaten. Adem Tolunay falan da Muratpaşa'da ajsbfasf Liseyi kastetmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar