mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 http://bayiltici-sprey.tk/ "Her Erkeğin hayalini süsleyen elde etmek istediği bir bayan vardır ama çoğu zaman çabaları olumsuzlukla sonuçlanır. Bu noktada erkek farklı yollara başvurmaya çalışır bazen başı derdede girebilir yinede bayanı beraber olmaya ikna edemez. Ama Artık Ama artık Crossfire Bayıltıcı Sprey var, bu bayıltıcı sprey ile istediğiniz bayanı çok rahat bi şekilde elde edebilirsiniz. Sprey'dan çıkan gaz kişiye narkoz etkisi vererek kokuyu aldığı andan sadece 5 saniye sonra bayıltır. 1 saat aralıksız etkisi vardır. Bu muhteşem ürüne sahip olmak sadece 79.00 TL " satın alanların yorumları daha da komik asdsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Lan bala bak, tam da Adriana Lima Türkiye'deyken! Alleeaahhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben açıkcası korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bakanlık onaylı yazmışlar bi de LKDSJFASŞKSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 said: Faruk A. - İstanbul Burdaki yorumlara bakarak sipariş verdim açıkçası işe yarayacağını düşünmüyordum. Kız arkadaşımı çok arzuluyordum. Sprey geldıkten 1 gün sonra evime çagırıp ürünü burun kısmına sıktım ve sevgilim kollarıma düştü gerisini sormayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yahu niye garbage değil konu dışı? gerçek olduğunu falan sanmadınız di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hemen siparişimi veriyorum, 2 hafta sonra tecavüzlerimden memnun kalırsam yorumumu sitedeki diğer arkadaşlar gibi paylaşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi yorumlar efsane adasfas said: Saadet E. - Adıyaman Bu ürünü almadan önce çok tedirgindim açıkcası, ama aldıktan sonra çok işime yaradı eşimin benimle cinsel ilişkiye girmek istememesi beni çıldırtıyordu. Üzerinde denedim ve sonuç gerçekten mükemmel :) 1 adet daha sipariş verdim tşkler said: Kamil O. - Edirne vala ben aldım halamın kızına sıktım yaklaşık 4 san ssonra halamın kızı guzumun ünunde pat diye yere düştü ama ben bişey yapmadım sadece denedım inanılmaz bır şey bu şimdı bunu her buluşmamda kullanıcam acayıp bısey tavsıe ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Yorumları kendileri yapıyorlar muhtemelen niye taktınız ki bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi çok iyi ama kendileri yazmışsa bile. en çok saadete güldüm asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Myshkin said: Yorumları kendileri yapıyorlar muhtemelen niye taktınız ki bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 altına biz de yorum yazabiliriz hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Abi Türkiye'de yaşıyoruz. Gerçek olsa şaşırmam yani. Var o potansiyel bizim ayılarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 öeh abi bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 haha hayvanlarda da işe yarıyor?!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 "Ürün ödemesini ise teslimat sırasında kargo personeline nakit olarak yapabilirsiniz." bu olay varsa güzel açar deneriz kargo görevlisinin üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hehe ben yorum yaptım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 lan çok garip millet ciddiye almış ahlak namus, bakanlık reröeröröör diye gidiyor bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 haydaa soyadları gozukmuo osman paticik yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 mokoko nasıl ulaştın acaba siteye? aynı amaçla arama yapmadan çıkmaz yani sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Rewendor said: yahu niye garbage değil konu dışı? gerçek olduğunu falan sanmadınız di mi? tabikide biliorm gerçek olmadığını ama haklısın bunun yeri tam garbage'lık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 twitterda yayıldı, millet ağlıyor şuan ciddiye almış kızlar 3.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 goldbären said: mokoko nasıl ulaştın acaba siteye? aynı amaçla arama yapmadan çıkmaz yani sdfds twitter'dan gördüm. yok ole bi arama falan asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hala kızı hikaye yazmıştır o çıkmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 beyler ya gerçekse!!!! bence sipariş edelim ve sokakta sıkalım millete!!!!!!!!!!!!! aslında seçimlerde atacaksın, milletin oyunu değiştirip ldp'yi başa getireceksin. ya da tgb miydi neydi o? adını hatırlamıyorum işte. gereksiz bi güç birliği vardı ya. hah onları seçtireceksin ldp ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar