aente Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Bu arkadaş sadece kanvasa mı basıyor, baskes tarzı şeyler de yapabiliyor mu merak ettim? Yani elektronik bir cihazı kaplamak gibi. Bilen var mı, hoş kendisine ulaşılamıyor yazmışsınız ama...
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 rıdvandan cevap var: said: @Viki, evet yapiyoruz. Baskes-vinil de var. plotter var yani diyeyim ben sana. @sipeys, referandum sonrasi goruscez, dugune gel orda al sdf @Aluriel, hadi olum siparis ver bekliyoruz o kadar adam atolyede :) @Lopeth, ben de gordugumde cok begendim fotografi, guzel gunlerde kullanin abi, opuyorum :) @Aceace, ulan numaram yok mu arasana beni, dukkan kapaliysa okuldayimdir. Oralardan pek ayrilmiyorum zaten. @aente, yapiyorum baskes. Kaplama isi biraz pahalidir yalnzi aklinda olsun abi. Ps; evleniyorum, dugune gelmeyen iliktir. Sevgiler.`
aente Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 böyle direk olarak görüşmem lazım kendisiyle, hızlıca evlenip, aşırı mutlu olup özel mesaj atarsa iş için bir şeyler sormam lazım.
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 aynen aynen :D ulasip sticker danisiyim, biran once evlende isinin basina don!
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 taze taze göt kargocular ordan oraya atmış heralde 2 kenar kırıktı direk ama sorunsuz takılıyor eline sağlık cnms https://i.hizliresim.com/jWPD9L.jpg https://i.hizliresim.com/ERn0Xz.jpg
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 alttaki iyiymis ben de yaptircam rid1 hewal simdi borc batagindadir bi el atalim arkadaslar adam evlendi
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 oo 1 evlendi mi?? bir yastikta kocayin 1 ailesi mutluluklar..
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Valla ben 2 tane 100x70lik siparişi verdim bir tane de 90cmx196cm siparişi verdim hepsi de sorunsuz geldi. Teşekkür etmeyi unutmuştum konuyu görünce yazayım da referans olsun dedim.
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 olm rıdvan ne zaman evlendi lan, mature hatunlarla takılıodu en son konuştuğumda? biri eline mi kaldı
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 evlenmiş adamın arkasından şöyle konuşmak tam bir densizlik ya. ayıp lan, 2sn düşünün böyle şeyler yazarken.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Bir de adam banlı, banlı olmasa eminim ki buna verilecek çok güzel cevaplardan birini yapıştırırdı, zira ağızdan çıkana dikkat edilmemiş pek.
Satari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Gelse dese ki ne diyorsun lan at kafası diye yerden göğe haklı...
yumy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 https://renewedheartministries.com/wp-content/uploads/2014/08/angrymob.jpg
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 ridvanin maili yazabilir mi birisi.
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 rıdvan bana kızmaz 5 sene önceden bahsediyom zaten :D
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 kızmış. elinizin ayarı olsun mesaj yazarken.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Şuradan yazayım, bilen şeetsin, elimde çerçeveletmek istediğim kanvas var, beşiktaş tarafında, değilse avrupa o da olmadı istanbul da nereye gidilir?
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 ridwan yokmu hala piyasada :( bi bulamadik adami ehueheu
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 kozalak said: evlenmiş adamın arkasından şöyle konuşmak tam bir densizlik ya. ayıp lan, 2sn düşünün böyle şeyler yazarken. şunu neye dedin ya mesaj mı silinmiş
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Evli kürt <3 rid1 dugunune gelemedim okuyosan burayi. İzmirde diilim. Haberim olmadi o yüzden. Gezdiren yesin yoksa gelmemek tamamen benim ayibimdir. İzmire geldiimde ceyregimi iman dolu serhaddin gibi kürt bagrina ilistirecegim. Kalp kalp kalp
Öne çıkan mesajlar