Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimli Kanvas Tablo

Theridone

Öne çıkan mesajlar

bak şu halen devam ediyor abi, istersen yararlanabilirsin. hatta ocak sonuna kadar tutacağız bu kampanyayı. Şubatta sevgililer günü kampanyaları başladığında sonlandırmaya karar verdik.

Theridone said:

Yılbaşı İndirimi Yaptık!
http://i.imgur.com/bgEKJ9S.png

31 Aralık'a kadar, BakBakayım.Com'dan alacağınız her üründe (kanvaslarda güzel indirim oluyor sdf) patiye özel olarak %25 indirim uygulanacaktır.

100 TL üzerine ücretsiz kargo,
100 TL üzeri alışveriş yapan Card Finans sahiplerine 2-8 taksik arasındaki alışverişlerde +4 taksit yapılacaktır.

Kendi İstediğiniz Resmin Kanvas Tablo Olması için Tıklayın

kupon kodu: paticik
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Kanvas'ta fiyat gayet uygun, 3 senedir yapiyoruz ve citalar 1. kalite, kanvas polyester degil %100 pamuklu, sadece citaya gerip gondermiyoruz. Tevazu yapmayacagim bu konuda kusura bakmayin, universite karsisinda sallapati is cikaran dijital baskicilardan degiliz.

Bu arada soyledigin olculerdeki fotoblok 55 lira tutuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

70x100 boyutunun dışına çıkma şansımız var mı? Salonda TV üstüne birşeyler yaptırmak istiyorum(dübel delikleri dolu :P).

Mümkün müdür?Bir de İstanbul'a sorunsuz gönderimi nasıl çözeriz :

Saygılar.

1. Sorum: Boyut ne olacak?

400x100'e kadar yapabiliyoruz. Ama kargo hesaba katılınca maksimum 180x90 (boy daha da uzayabilir sıkıntı yok) olabilir.

zaten baloncuklu poşetinde gönderiyoruz, kargoda başına bişey gelen olmadı şimdiye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman ben de soru sorayim uzun zamandir takip ediyordum ama istedigim seyi bir turlu kafamda toparlayamadim sonun netlesmeye basladi.

http://www.ikea.com.tr/urundetay/60278108/pjatteryd_resim.aspx

Buna benzer birsey yapmayi dusunuyorum kendim tasarlayacagim buyuk ihtimal sisli puslu olacak ve banyoya asacagim ki dustan cikinca buharli ortamda ben buradayim desin. Tabi yapilan bu tablo surekli buharli ortamda vs dayanakli durabilir mi? Tablolari hep onden gorduk bir de arkadan fotosunu koyman mumkun mu cerceveyi gorebilmek icin?

Ama olculeri 200x100 fln gibi dusunuyorum. Boyle birseyin fiyatini nasil alabilirim? Son olarak o boyutlarda birsey icin kac mp olmasi gerekir yapacagim calismanin bir de dpi vs ayarlamam gerekir mi yoksa siz mi duzenliyorsunuz onu max kac dpi basabiliyor baski makineniz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...