Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Esh said: cok efsunlu bakıyo. zihinsel mi? AtaRLı_ChaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 38 azmış :/ sürekli bir hayal kırıklığısın bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 kendimden belli periyotlarla nefret ediyorum ama, bu aralar en çoğu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bir fotoyu 70x'e pati indirimiyle ne kadara yaparsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bak şu halen devam ediyor abi, istersen yararlanabilirsin. hatta ocak sonuna kadar tutacağız bu kampanyayı. Şubatta sevgililer günü kampanyaları başladığında sonlandırmaya karar verdik. Theridone said: Yılbaşı İndirimi Yaptık! http://i.imgur.com/bgEKJ9S.png 31 Aralık'a kadar, BakBakayım.Com'dan alacağınız her üründe (kanvaslarda güzel indirim oluyor sdf) patiye özel olarak %25 indirim uygulanacaktır. 100 TL üzerine ücretsiz kargo, 100 TL üzeri alışveriş yapan Card Finans sahiplerine 2-8 taksik arasındaki alışverişlerde +4 taksit yapılacaktır. Kendi İstediğiniz Resmin Kanvas Tablo Olması için Tıklayın kupon kodu: paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi senin dükkan tam neresinde bornovanın bi ara uğrayayım ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Bornova Vergi Dairesi'nin arkasında başkan, Ceylan Kırtasiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Bende birşey sorayım madem. Bir site buldum, instagram fotolarından 24 tane seçiyorsun, 4" x 4" sert matte kağıda basıp evine yolluyorlar, 12$ + 12$ shipping. Sizde var mı böyle birşey, kaça gelir vs? Poster olayınız iyi ama, düşünüyorum yaptırmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Fotoblok sanirim bahsettigin sey? Latex kagida basip sert malzemeye sivama yapiyoruz, genelde guzel sanatlar ogrencilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 1 adet 70x100 canvas tablo için 70 TL bencede biraz fazla. 3 adet 70x100 1 adet 30x50, 1 adet 20x35 yüksek çözünürlük fotobloğa 65 TL'ye yaptırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Kanvas'ta fiyat gayet uygun, 3 senedir yapiyoruz ve citalar 1. kalite, kanvas polyester degil %100 pamuklu, sadece citaya gerip gondermiyoruz. Tevazu yapmayacagim bu konuda kusura bakmayin, universite karsisinda sallapati is cikaran dijital baskicilardan degiliz. Bu arada soyledigin olculerdeki fotoblok 55 lira tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Sende haklısın Bu arada sendeki fiyat 55 TL ise çok iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 hobilerim arasinda ridvandan surekli fiyat alip yaptirmamak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Aa jacabo ile ortak bi yönümüz daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 rıdvana yaptırdığım tablomun içinden böcek çıktı. tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Selam, 70x100 boyutunun dışına çıkma şansımız var mı? Salonda TV üstüne birşeyler yaptırmak istiyorum(dübel delikleri dolu :P). Mümkün müdür?Bir de İstanbul'a sorunsuz gönderimi nasıl çözeriz : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 imamizer said: rıdvana yaptırdığım tablomun içinden böcek çıktı. tavsiye etmiyorum. dinleme cihazı mı? ben şüphelenmiştim zaten, herkesin evine ya dinleme cihazı, ya kamera yerleştiriyordur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ben kanvas istemiştim ama kavas geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yolda vali oldu o kavas sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 paramecium said: Selam, 70x100 boyutunun dışına çıkma şansımız var mı? Salonda TV üstüne birşeyler yaptırmak istiyorum(dübel delikleri dolu :P). Mümkün müdür?Bir de İstanbul'a sorunsuz gönderimi nasıl çözeriz : Saygılar. 1. Sorum: Boyut ne olacak? 400x100'e kadar yapabiliyoruz. Ama kargo hesaba katılınca maksimum 180x90 (boy daha da uzayabilir sıkıntı yok) olabilir. zaten baloncuklu poşetinde gönderiyoruz, kargoda başına bişey gelen olmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Selam, 180x80cm falan sanırım oraya iş görür. O ölçüye uygun foto bulmak biraz kasıcı sjfgjsdgfsd Haftasonu lightroom'u kurcalayayım bakayım neler bulacağım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 O zaman ben de soru sorayim uzun zamandir takip ediyordum ama istedigim seyi bir turlu kafamda toparlayamadim sonun netlesmeye basladi. http://www.ikea.com.tr/urundetay/60278108/pjatteryd_resim.aspx Buna benzer birsey yapmayi dusunuyorum kendim tasarlayacagim buyuk ihtimal sisli puslu olacak ve banyoya asacagim ki dustan cikinca buharli ortamda ben buradayim desin. Tabi yapilan bu tablo surekli buharli ortamda vs dayanakli durabilir mi? Tablolari hep onden gorduk bir de arkadan fotosunu koyman mumkun mu cerceveyi gorebilmek icin? Ama olculeri 200x100 fln gibi dusunuyorum. Boyle birseyin fiyatini nasil alabilirim? Son olarak o boyutlarda birsey icin kac mp olmasi gerekir yapacagim calismanin bir de dpi vs ayarlamam gerekir mi yoksa siz mi duzenliyorsunuz onu max kac dpi basabiliyor baski makineniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ~ şimdi geriye doğru tüm mesajları kontrol edemedim ama baskı kalitesini görmek adına, yakından çekilmiş fotoğraflar var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Selam, Banyo için pamuklu kanvas olmaz sanırım. Ayrıca o çıtaların da verniklenmesi gerekir ki nemden dolayı zarar görmesin. Boyayı bilemiycem : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 jacabo said: hobilerim arasinda ridvandan surekli fiyat alip yaptirmamak var aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar