Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 aklı sıra kelime oyunu yapıyor işte. minyon mizahımıdır nedir çözemedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya bak hala saçmalamaya devam ediyorsun pmden. şikayet etmedim attığın hiçbir özel mesajı merak etme. ama neden ısrarla burdan yazmıyorsun anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Napolyonn said: karın üzerinde çok zaman geçirme muhabbeti nedir merak ettim çok güldüm bide. http://dl.ziza.ru/other/042010/01/liso/009.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 swf koymak ban sebebi miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya biri balonun resmini koysun tartışma bitsin sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Aluriel said: ya bak hala saçmalamaya devam ediyorsun pmden. şikayet etmedim attığın hiçbir özel mesajı merak etme. ama neden ısrarla burdan yazmıyorsun anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Red said: ya biri balonun resmini koysun tartışma bitsin sfsaynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Aluriel said: ya bak hala saçmalamaya devam ediyorsun pmden. şikayet etmedim attığın hiçbir özel mesajı merak etme. ama neden ısrarla burdan yazmıyorsun anlamıyorum. Çünkü burası çöp değil aleni bir ortam. Ve fazlasıyla da kirlettik burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 http://i.imgur.com/z6IA9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 balon said: Aluriel said: ya bak hala saçmalamaya devam ediyorsun pmden. şikayet etmedim attığın hiçbir özel mesajı merak etme. ama neden ısrarla burdan yazmıyorsun anlamıyorum. Çünkü burası çöp değil aleni bir ortam. Ve fazlasıyla da kirlettik burayı. burası çöp değil haklısın. saçmalıklarına cevap vermeyince yetersiz olduğumu burdan söyleyebiliyorsun ama o mesajları burdan yazamıyorsun nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 al işte bak yine balon said: Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?13,5926280,5927849#msg-5927849 Aluriel said: aklı sıra kelime oyunu yapıyor işte. minyon mizahımıdır nedir çözemedim ben de kral merak etme, artık daha çaplı adamlar kal'a alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 küheylan said: http://i.imgur.com/z6IA9.jpg ahahahahahahah çok iyi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Napolyonn said: bay popülist. Ama açılım için yemeğe çağırılan tüm sanatçılar, halk çocuğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 küheylan said: http://i.imgur.com/z6IA9.jpghahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Aslında dünya geneli düşünüldüğünde bir sanatçı için standart muhaliflikte bir konuşma yapmış ama artık nasıl bir korku imparatorluğu kurulduysa bütün sanatçılar ya Sinan Çetin ayarında (Sinan Çetin baya yetersiz bir sanat algısına sahip bence ama o ayrı mesele) ya da Nuri Bilge Ceylan gibi bürokrat kafasında olduğu için böyle orta sertlikte konuşmalar dahi kıyameti koparıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 selam bu da sinan çetin fitillih gilin binci cik iyi bi insin http://www.youtube.com/watch?v=-3NLPUOVIO4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben en çok ajda pekkana şaşırmıştım bu konuda... Neyse hala gerçek sanatçıların bu ülkede var olduğu bilmek bile bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Napolyonn said: hazır kitleyi yakalamışken şerbete göre nabız verirsen anca şakşaklarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 adamınbiri said: anca laf hiç bi icraat yok Featuring RTE - Taş üstüne taş koyduk Ne icraati bekliyorsun ki daha? Adam oyuncu, işini de yapıyor(bilmem kaç tane film, dizi,vb. çekmiş ve çekiyor) ne yapacak size temizliğe mi gelsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Rutkay Aziz güzel konuşmuş. sanatçı dediğinde biraz sosyal farkındalık olacak .yoksa işimi yaparım paramı alırım diyen insana sanatçı değil tüccar denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Pirvan said: adamınbiri said: anca laf hiç bi icraat yok Featuring RTE - Taş üstüne taş koyduk Ne icraati bekliyorsun ki daha? Adam oyuncu, işini de yapıyor(bilmem kaç tane film, dizi,vb. çekmiş ve çekiyor) ne yapacak size temizliğe mi gelsin? akp reröre herkes biliyo bunları icraat lazım icraat boş boş konuşmakla bişeyler yapılsaydı papağanlar yönetirdi dünyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Pirvan said: Napolyonn said: hazır kitleyi yakalamışken şerbete göre nabız verirsen anca şakşaklarlar. hahah hakkaten fail olmuş orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 adamınbiri said: Pirvan said: adamınbiri said: anca laf hiç bi icraat yok Featuring RTE - Taş üstüne taş koyduk Ne icraati bekliyorsun ki daha? Adam oyuncu, işini de yapıyor(bilmem kaç tane film, dizi,vb. çekmiş ve çekiyor) ne yapacak size temizliğe mi gelsin? akp reröre herkes biliyo bunları icraat lazım icraat boş boş konuşmakla bişeyler yapılsaydı papağanlar yönetirdi dünyayı Doğru da Rutkay Aziz'in suçu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 konu o diye onun adını kullanıyorum kim olduğunun bi önemi yok orda burda konuşup hiç bişey yapmıyan insanları sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 habervaktim Operation: Rutkay Aziz başlatmış. yeni ergenekon dalgasının listesine aday kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar