cetintas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Şimdi eşimle eve geldik, az önce izledik Behzat Ç.'yi. Hiç beğenmedik. Senaryo çok zorlama. Hiç konuşmayan, sadece şöyle bir görünen diziden alıştığımız-bildiğimiz karakterler var. Tabii özlemişiz neticede ekibi. Sık sık gülümsedik ama film güzel olmamış. Tahmin ettiğimden daha fazla ve çok gereksiz küfürler var. Diziyi izlemeyen bir adam izlese bu filmi "ulan bu ne olm, geçen sene yere göğe sığdıramadığınız dizi bu muydu?" der haklı olarak. Sağda-solda diziden bağımsız lafları dönüyor ama ne bağımsızı? Geyik hepsi...Savcı ile Behzat birlikte mi? Birlikte...Cevdet ve öbür karaktersiz dallama ortamda mı? Ortamda. Behzat yine kızının hayalini sürekli görüp durmuyor mu? Evet...Ve daha 1 ton şey. Neyse... Biz beğenmedik. Çok beklenti ile gitmeyin yoksa hayal kırıklığı olur. Ama "özledim lan Behzat'ı,Harun'u, Hayalet'i,Akbaba'yı."diyerek giderseniz sanki daha bir keyifli olabilir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 diziyi izlememiştim gittim izledim. güzeldi de, diziydi işte. tek sorun, her küfür duyduğunda gülen 30+ yaşlardaki astoria insanlarıydı. her küfürde salon kahkahalarla doldu. anlamıyom neyin kafasındasınız birader. git hababam sınıfı merhaba izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Dizinin ortalama bir bölümünü izliyorum sandım. Beklentilerimi büyük ölçüde karşıladı. Keşke başta Şevket olmak üzere yan karakterlere biraz daha rol verilseydi. Bir de Cansu Dere'nin anında rakı ortamına girecek samimiyete sahip olması saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 güzel filmdi cidden, dizi takipçisiyseniz harika bile diyebilirsiniz. Beni asıl kendimden geçiren olay ise filmin sonundaki monolog oldu. Anlayana direk tokat gibi bir konuşmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 direkt olarak konu bağımlılığı yok, ama bi zahmet bırakalım da karakterler bağlı olsun diziye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ilk 5 dk yı kaçırdım geç kaldım :/ timeline olarak tam ne zamanda geçiyor bu ? şuleyle alakalı hiç bişeyden bahsedilmiyor ? selim sittir i yemişti en son o hala ortalarda dolanıyo fln? tavşandan kestirmeye çalıştım da o ne zamana denk geliyodu onu da hatırlayamadım :) yine de çok sürükleyici, sıkıcı olmayan bi film yapmışlar, keşke daha iyisi olsaymış tabii de 20 günde film çekip bitirirsen anca bu kadar oluyo heralde :) DarKRideR said: Beni asıl kendimden geçiren olay ise filmin sonundaki monolog oldu. Anlayana direk tokat gibi bir konuşmaydı. çok iyiydi burası hakkaten. tüyler tiken tiken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 spoiler olmaz sanırım; filmin timelineı hakkında bilgi yok. Yani bildiğim kadarı ile öyle arada derede bir zamanda veya da paralel bir evrende bir zaman da geçiyor. İkinci sezonun ilk bölümü filme bağlanmayacakmış mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 behzat hastaneden çıktıktan sonra şule veriyodu galiba o tavşanı ? yanlış mı hatırlıyorum? ama savcıyla kırıştırıyolar pff hakakten arada derede kalmış bi zamanda geçiyomuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 film 2. kitabı anlatıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ha ok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 diziyi takip etmeyen biri olarak gidip izlesem cok mu fransiz kalirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: behzat hastaneden çıktıktan sonra şule veriyodu galiba o tavşanı ? yanlış mı hatırlıyorum? ama savcıyla kırıştırıyolar pff hakakten arada derede kalmış bi zamanda geçiyomuş :P Galiba bir cinayet mahalinden buluyorlardı tavşanı, sahipsiz kalmasın diye alıyordu galiba behzat ç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Masquerade said: diziyi takip etmeyen biri olarak gidip izlesem cok mu fransiz kalirim? sorun olacağını sanmıyorum.neredeyse diziyle alakalı hiç bir bağlantı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Yok gayette izlenir. Masquerade said: diziyi takip etmeyen biri olarak gidip izlesem cok mu fransiz kalirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: behzat hastaneden çıktıktan sonra şule veriyodu galiba o tavşanı ? yanlış mı hatırlıyorum? ama savcıyla kırıştırıyolar pff hakakten arada derede kalmış bi zamanda geçiyomuş :P akıllı adamın hali başka. aynen öyle,o tavşanı şule verdi ona hastahaneden çıktığında. o tavşanı sihirbaz bir cinayet kurbanının evinden aldı Behzat. hani güya filmden bağımsız falan diyorlardı ya hikaye...ne bağımlı olmuş,ne bağımsız.selim mesela laf olsun diye oynatılmış,tek bir diyaloğu yok. son sahnedeki diyalog derken neyi kastediyorsunuz bu arada, hatırlatsanıza bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 izmirde izlemeyen var mı ? toplaşıp izlesek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bu arada dizi 13 kasımda başlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Masquerade said: diziyi takip etmeyen biri olarak gidip izlesem cok mu fransiz kalirim? nasıl desem, çok değil ama az kalırsın. Bazı detaylar var, niye olduğu hiç söylenilmiyor dizide sürekli işlendiğinden ötürü ki eğer diziyi hiç izlememiş biriysen bazılarını hiçbir şekilde anlamayabilirsin. Mesela, izlemeyen okumasın Berna'nın kim olduğu film boyunca bir kez bile söylenmiyor. Karısı mıydı, kızı mıydı, bir cinayet kurbanı mıydı vs... Diziyi izlediğimiz için kızı olduğunu biliyoruz sadece kim olduğunu, Örneğin Behzat'ın neden ruhsal sorunlar yaşadığından da bahsetmiyor. Çünkü Berna'nın başına gelenlerden bahsetmediği gibi dizinin ilk bölümlerini izlememişsen zaten anlayamıyorsun. Karakterlerin kişilikleri mesela, Hayalet niye bir şeyi bulamıyor diye fenalık geçiriyor ne bilim, Akbaba niye mezarlara takıntılı, köpek gömmesine mesela? Savcı ile ilişkileri ne alaka misal yine, vs. vs. gider. Yani kısacası en kötü 4-5 bölüm Behzat ç izleyen biriyseniz fransız kalmazsınız fakat hiç izlemediyseniz boşlukta kalan çok kısım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 helal darkrider... filmin dizi ile ilgisi yok diyenler darkrider'ı okusunlar.daha nasıl ilgisi olacak?diziyi hiç izlemeyen adam bu ayrıntılara illa ki takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 1. sezonu yeni bitirdim. Bu filmi izlemem gerekiyor sanırım. Bunu izleyebileceğim bi yer var mı? youtube'takiler patates, sitelerdeki de öyle. Para verip izleyebileceğim bir yer var mı? yoksa yarın gidip dvd'sini alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 behzat ç hakkında aklında güzel şeyler kalsın istiyorsan filmi izleme derim. zamane behzat ç fanıyımdır, sıçsın izlenir diyordum. büyük konuşmuşum fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Gittim dvdsini aldım. Beğenmedim filmi. Hangi zamanda geçtiğini de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Dizi ile pek bir alakası yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Yine yanlış hatırlamıyorsam 2. kitabı anlatıyordu. Dizinin devamı vs. olarak izlememek gerek yani. Filler film diye izledim diye hatırlıyorum ben. Çok oldu asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar