Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik aylık gider tablosu

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/istanbul-bakirkoy-atakoy_1-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=dZf1yDbJ4wk=&pId=10&list=1&new=1

Ya bir daire nasıl 800 bin yuro(yaklaşık 2 milyon Lira)edebilir?
Bu daireye bu parayı veren adamlar Allah için alınteri nedir biliyorlar mıdır? Bu para bu kadar kolay mı kazanılıyor bu adamlar için? Lan gecenin 2sine çeyrek kala sinirden her tarafımdan ateş çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hoppalaaaa?!?!
Benim harcadığım 7 bin Lira'nın her kuruşunun hesabı var Serhat efendi.
Kazandığımız her kuruş paramız anamızın ak sütleri gibi helaldir kardeşim. Yeri geldi mi 3 gün uyumadan sabahlara kadar bitirme tezi tercümesi yaptım, yeri geldi 1 hafta da 1 milyon karakterlik Teksas Eyaleti Avukatlık Kabul Sınav Şartnamesi'ni çevirdim. Yeri geldi özel ders verdim, yeri geldi pazarda dayımla bardak sattım, bluz sattım. Ama yeri geldi en lüks otellerde, büyük şirketlerin ithalat sorumluları ile milyon Dolarlık iş görüşmeleri de yaptım.

Senin de 7 yaşında çocuğun olsun, "fetocu okula göndermeyeyim, fetocu öğretmenlerle dolu devlet okullarına göndermeyeyim" diyerek mecburen özel okula gönder, bir de eşinin yıllarını verdiği ayakta tutmaya çalıştığın bir şirketin olsun...Seni de görürüm o zaman 7 bin Lira mı harcıyorsun, 8 bin Lira mı?
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

olm red, bir şeyle de dalga geçme, biraz ciddi ol yav.

yok valla kendi işimizi kurtarmaya calısıyoruz.maaşlı bir işim yok.bu ay herhalde kişisel harcamam 200tl olmamıştır bile.

tasarrufun dibine vurduk diyebilirim sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Hoppalaaaa?!?!
Benim harcadığım 7 bin Lira'nın her kuruşunun hesabı var Serhat efendi.
Kazandığımız her kuruş paramız anamızın ak sütleri gibi helaldir kardeşim. Yeri geldi mi 3 gün uyumadan sabahlara kadar bitirme tezi tercümesi yaptım, yeri geldi 1 hafta da 1 milyon karakterlik Teksas Eyaleti Avukatlık Kabul Sınav Şartnamesi'ni çevirdim. Yeri geldi özel ders verdim, yeri geldi pazarda dayımla bardak sattım, bluz sattım. Ama yeri geldi en lüks otellerde, büyük şirketlerin ithalat sorumluları ile milyon Dolarlık iş görüşmeleri de yaptım.

Senin de 7 yaşında çocuğun olsun, "fetocu okula göndermeyeyim, fetocu öğretmenlerle dolu devlet okullarına göndermeyeyim" diyerek mecburen özel okula gönder, bir de eşinin yıllarını verdiği ayakta tutmaya çalıştığın bir şirketin olsun...Seni de görürüm o zaman 7 bin Lira mı harcıyorsun, 8 bin Lira mı?

iyi de belki o eve 2k verenin de harcadığının kazandığının hesabı var? belki onun da çocuğu var ve o yüzden 2klık evde oturuyor. nerden kazandın, nasıl kazandın, nereye harcadın orası beni ilgilendirmez zaten, haddime de değil. aynı o bahsi geçen eve 2k verenin de, nasıl ve neden verdiğinin seni alakadar etmediği gibi.

ayrıca ben bu ülkeden defolup gitmediğim sürece çocuk falan yapmam zaten, o yüzden np.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

cetintas said:

olm red, bir şeyle de dalga geçme, biraz ciddi ol yav.

yok valla kendi işimizi kurtarmaya calısıyoruz.maaşlı bir işim yok.bu ay herhalde kişisel harcamam 200tl olmamıştır bile.

tasarrufun dibine vurduk diyebilirim sdfs

genç yaşta şuna bulaşmak lazım bir dönem cidden. bundan güzel tecrübe yok. hani şimdi içinde bulunduğun her fakir dakikaya için lanet okuyosun, oku tabi de :) hem içinde çıkmak için kasarsın hem de ileride daha çakal olursun işte sdfs

her zengin züppe olmuyor, kaynaklarının olanaklarının kıymetini bilip dibine kadar kullanan tanıdıklarım var. ama bazı insanlar başka türlü öğrenemiyor. orta gelirli olmama rağmen ben hala öğrenemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

sana no problem olduğu için bol keseden sallamak kolay tabi.
henüz çocuk sorumluluğu, aile sorumluluğu, şirketi ayakta tutma sorumluluğu ve daha bir ton sorumlulukla ilgin olmadığı için tabi ki benim 7 bin liralık harcamam ile adamın 2 milyon lirayı bir daireye vermesi senin için eşdeğer şeyler.
ne kadar mantıklı,ne kadar akla yatkın...

ben taşıdığım onlarca sorumluluktan dolayı gayet rahat söyleyebiliyorum, o türden bir evi alan adamın parayı kepçeyle kazanıyor olması lazım. aha öyle bir adam bulsam suratına da söylerim, alınteri ile para kazanan adamlar o türden evlere oturamazlar, aksini söyleyenle-düşünenle sabahlara kadar tartışırım.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

wastyrx said:

Ben yazmayım lam ne gidio kötü hissettim kendimi O_o

8500lira gidiyor abi adamda. saydım ben.

ama bazı aylar artıyor tabi adamın gideri.

bende genelde gitmiyor.
param yok, ne gidecek.
bu ay çok gitti ama evet. :/
size göre çok az tabii.

dasaaayı muhasebecim olarak kullanıyorum mesela ama para vermiyorum. O yüzden öyle fakir fakir dolanıyor O_o
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/istanbul-bakirkoy-atakoy_1-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=dZf1yDbJ4wk=&pId=10&list=1&new=1

Ya bir daire nasıl 800 bin yuro(yaklaşık 2 milyon Lira)edebilir?
Bu daireye bu parayı veren adamlar Allah için alınteri nedir biliyorlar mıdır? Bu para bu kadar kolay mı kazanılıyor bu adamlar için? Lan gecenin 2sine çeyrek kala sinirden her tarafımdan ateş çıkıyor.

2 milyon olayı budur Red.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...