Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik aylık gider tablosu

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Kira, faturalar ve yemegi cikartirsak neredeyse hic para harcamiyorum. Kitap ve oyunlara para vermesem literally hic para harcamicam hatta. Kayisdaginda yarim saatligine cikip para harcicak bir yer olmamasi ve bilgisayar basinda cok mutlu olan bir bilgisayarci olmamin etkisi buyuk bunda.

tl dr: 750-900, ogrenci, istanbul.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla nereye harcıyorum bilmiyorum. En fazka ayda bir iki akşam dışarı çıkarım. Öyle alışveriş de yapmam, lüks şeyler almam. Ayda alacağım bir iki gömlek vs Elektronik falan 1 yıldır almadım. Kazandığım bütün parayı nereye harcıyorum hçbir fikrim yok. Ama tamamı harcanıyo bi şekilde, geriye bişey kalmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

cetintas said:

Kimya mühendisi olduğumu daha önce söylemiştim, kendi işimizde çalışırken 1 haftadır bir kimya firmasına yurtdışı satış için ülke müdürü olarak girdim. aylık giderimiz 7 bin Lira'nın üzerinde.

neye gidiyor

Burası İstanbul(yok,kot reklamı değil).
Çocuğun okul taksidi, servis parası, evin mutfak masrafı, apartman aidatı, doğal gaz, elektrik-su, gezme-tozma harcamaları, araba yakıt masrafı, şirketimizin aylık rutin masrafları.

Sen ne aldın yarım milyon dolarlık son 7 ayda, de bakem?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim aylık giderim 400 lira falan. Cidden.

Hatta kendi evim olsa kira derdim olmasa ilerde asgari ücretle çalışıp üstüne para biriktirebilecegime inanıyorum güvenle.

Gezme tozma param yok gezip tozarken otobus dışında taşıt kullanmayıp gittigim yerlerde oglen yemegı sonrası aksam yemegı oncesı saatlerınde takılarak düzenli bir bütçe kısmaya gittim ve çok başarılı ılerlıyor şu aralar.

He bu arada işe girdim hürriyet kampüs gazetesinden satıcam okulda ordan bir 400+ticket + prim gelecek var o gelince tamamen 'harçlık alma' ritüelini sona erdirirsem çok sevinicem.

Parasızlıktan degil fakat 'baba para ver' demekten baydıgımdan az harcıyorum 3-5 sene evvel sorsan tek başıma 1-2 milyar çarçura harcıyodum sırf ps3 ıcın aldıgım oyunlar asgari ücrete gelıyormuş diye şimdi yanıyorum utanıyorum babamın yüzüne bakmaya yaş geldi 22 herif o yaşta ev gecindiriyomuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...