-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mesleğinizi ve yaşadığınız şehri de paylaşırsanız güzel olur, ekonometri dersinde küçük çaplı bir ödevimiz var da sample grubunu sizden oluşturuyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 sapık gibi gidiyor :( fuck da istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Aylık 1 lira altı gideri olan var mı? İstanbul here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 300 tl altı anca köy de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Kimya mühendisi olduğumu daha önce söylemiştim, kendi işimizde çalışırken 1 haftadır bir kimya firmasına yurtdışı satış için ülke müdürü olarak girdim. aylık giderimiz 7 bin Lira'nın üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 öğrenciyken 1-1,5k arasıydı şimdi 300-500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Öğrenciyim, bir yandan da çalışıyorum. 900+ gidiyor nerden baksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Yurtdışında öğrenciyim 550 euro aylık harcamam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Kira, faturalar ve yemegi cikartirsak neredeyse hic para harcamiyorum. Kitap ve oyunlara para vermesem literally hic para harcamicam hatta. Kayisdaginda yarim saatligine cikip para harcicak bir yer olmamasi ve bilgisayar basinda cok mutlu olan bir bilgisayarci olmamin etkisi buyuk bunda. tl dr: 750-900, ogrenci, istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 cetintas said: Kimya mühendisi olduğumu daha önce söylemiştim, kendi işimizde çalışırken 1 haftadır bir kimya firmasına yurtdışı satış için ülke müdürü olarak girdim. aylık giderimiz 7 bin Lira'nın üzerinde. neye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bu tablo haftalık olur anca. haftalık 900+ B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bende yarım milyon dolarlık alım yaptım son 7 ayda eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 öğrenciyim, 1000tl ye yakın gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 aylın bin ile otuz bin arası harcıyorum öğrenciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 istanbulda kira vermememe ragmen 900+ maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Valla nereye harcıyorum bilmiyorum. En fazka ayda bir iki akşam dışarı çıkarım. Öyle alışveriş de yapmam, lüks şeyler almam. Ayda alacağım bir iki gömlek vs Elektronik falan 1 yıldır almadım. Kazandığım bütün parayı nereye harcıyorum hçbir fikrim yok. Ama tamamı harcanıyo bi şekilde, geriye bişey kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 her ay 1240 tl gidiyo benden. edit: istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 2k cık gidiyor. tek kişi yaşıyorum bide nereye gittiğini bulamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 anket haftalık heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Çok para yiyom. Meslek veteriner hekim, şehir Erzurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Eskişehir, öğrenci tam olarak aylık ne kadar bilmiyorum hesapta para azaldıkça 300-500 yatıyor bişeyler. annemin dediğine göre 1.5k-2k arası değişiyormuş. zengin olmak çok zor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Rerore said: cetintas said: Kimya mühendisi olduğumu daha önce söylemiştim, kendi işimizde çalışırken 1 haftadır bir kimya firmasına yurtdışı satış için ülke müdürü olarak girdim. aylık giderimiz 7 bin Lira'nın üzerinde. neye gidiyor Burası İstanbul(yok,kot reklamı değil). Çocuğun okul taksidi, servis parası, evin mutfak masrafı, apartman aidatı, doğal gaz, elektrik-su, gezme-tozma harcamaları, araba yakıt masrafı, şirketimizin aylık rutin masrafları. Sen ne aldın yarım milyon dolarlık son 7 ayda, de bakem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Benim aylık giderim 400 lira falan. Cidden. Hatta kendi evim olsa kira derdim olmasa ilerde asgari ücretle çalışıp üstüne para biriktirebilecegime inanıyorum güvenle. Gezme tozma param yok gezip tozarken otobus dışında taşıt kullanmayıp gittigim yerlerde oglen yemegı sonrası aksam yemegı oncesı saatlerınde takılarak düzenli bir bütçe kısmaya gittim ve çok başarılı ılerlıyor şu aralar. He bu arada işe girdim hürriyet kampüs gazetesinden satıcam okulda ordan bir 400+ticket + prim gelecek var o gelince tamamen 'harçlık alma' ritüelini sona erdirirsem çok sevinicem. Parasızlıktan degil fakat 'baba para ver' demekten baydıgımdan az harcıyorum 3-5 sene evvel sorsan tek başıma 1-2 milyar çarçura harcıyodum sırf ps3 ıcın aldıgım oyunlar asgari ücrete gelıyormuş diye şimdi yanıyorum utanıyorum babamın yüzüne bakmaya yaş geldi 22 herif o yaşta ev gecindiriyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Sirket masrafi ve cocuk dahil olunca normaldir o 7 lira Istanbul'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar