Frantic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Meanwhile In Ordu tadinda bi roportaj yapmislar asdf. Maalesef yildiztv linki verebiliyorum, onda da 2dk reklamla basliyor yayin fakat epik cevaplar geliyor, izlemeye deger. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=haberturk&seekTime=08-10-2011%2015:19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 memleketim diye demiyorum kürenin ne olduğunu biliyorlarsa yeter o onlara. bilip de ne yapacak kuzeyde olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 asya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Orta yarım kürede. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 stancu ordusporda iyi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 'tardistan keza her taraf bize 'tardistan her taraf bizim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 enlem boylam vs bilip hangi yarım kürede olduğunu bilememek.. eğitim sistemimizi direk yansıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bi abi "ben yurt disinda yasadigim icin bilemiyorum o yuzden" ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 kendimizi cok hakir gormeyelim her yerde var bunlardan ucgenin kac kenari var sorusuna damnn four !! diyen adam var yahu http://www.youtube.com/watch?v=SawqX45frdU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 aslında çok normal bu hiç coğrafya dersi görmeyen insanlar var hayatlarında nerden bilsinler ? günlük hayatlarında da kullanmıyorlar veya görmüyorlar zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yarim kure ne lan, hepimiz ayni dunyadayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 kime göre kuzey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yurt dısında oldugum için tam bilemicem ne lan ahahahansns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 orta yarım küre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Czentovic said: yurt dısında oldugum için tam bilemicem ne lan ahahahansns Ahahah bu ne ya öldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bu kadının video larını izledikçe çok şanslı olduğumu hissediyorum ve şükrediyorum böyle bi ailem olduğu için. olay eğitimle okumakla ilgili değil bence. dedem ilkokul terk mesela, ama bu kadının sorduğu her soruyu çok rahat bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 koordinat veren teyzeye respect xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 "Hangi yarım kürede olursa olsun , benim küremde değil" Like a BOSS!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 türkiye orta asyada diyen eleman bu işi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kibarca, sanki kahveniz nasil olsun sorusunu cevaplar gibi, "orta" diyen bayan da cok iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 vayy beee... Çok acayip. Gerçi sınav kazanıp üniversiteye gelmiş gençlerin halini görüyoruz... Sokaktan ne bekleriz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ben bu tarz programları çok saçma buluyorum. baktıgın zaman evet komik geliyor.ama kim takar turkiye hangi yarım kürede.türkiyede kaç tane il var bunu da bilmek zorunda değiller mesela yada ot bok bakanı kimdir bilmek zorunda değil.bilmek iyidir tabi ama şart değil. biz okuyoruz görüyoruz genel kültürümüz var diye millette olmak zorunda değil.yani bi fizikçinin bana gelip bıdı bıdı olursa bıdı bıdısı bıdı ne olur diye sorsa.bilemeyince AHAHAH MALA BAK dese agzını yüzünü kırarım.aynı şey bence. köye gidip steve jobs öldü apple hakkında düşünceleriniz nedir diye sorsan adamı seni karakola şikayet eder muhtemelen kufur ettin diye. bunların hepsini bilgi diye adlandırırsak elbet birinin bildiği diğerinin bilmediği birçok şey var eskiden eğlenirdim bende böyle şeylerle.ama şimdi komik gelmiyor.yada adamlar bunu bile bilmiyor yazık denilcek birşeyde yok pakize sudanın bu programa bikaç defa denk geldimde.amacı anlamadım açıkcası nişantaşında caddede falanda millet mal mal sorular soruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ekmeğin fiyatını soralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Red said: ben bu tarz programları çok saçma buluyorum. baktıgın zaman evet komik geliyor.ama kim takar turkiye hangi yarım kürede.türkiyede kaç tane il var bunu da bilmek zorunda değiller mesela yada ot bok bakanı kimdir bilmek zorunda değil.bilmek iyidir tabi ama şart değil. biz okuyoruz görüyoruz genel kültürümüz var diye millette olmak zorunda değil.yani bi fizikçinin bana gelip bıdı bıdı olursa bıdı bıdısı bıdı ne olur diye sorsa.bilemeyince AHAHAH MALA BAK dese agzını yüzünü kırarım.aynı şey bence. köye gidip steve jobs öldü apple hakkında düşünceleriniz nedir diye sorsan adamı seni karakola şikayet eder muhtemelen kufur ettin diye. bunların hepsini bilgi diye adlandırırsak elbet birinin bildiği diğerinin bilmediği birçok şey var eskiden eğlenirdim bende böyle şeylerle.ama şimdi komik gelmiyor.yada adamlar bunu bile bilmiyor yazık denilcek birşeyde yok pakize sudanın bu programa bikaç defa denk geldimde.amacı anlamadım açıkcası nişantaşında caddede falanda millet mal mal sorular soruyor kendi adima konusayim, ben tamamen insan tepkilerine reaksiyonlarina guldum bu programda AHAHHA MAL BILEMEDI'ye degil. bilemedim diyen onca adam var ve kimse de bisey demedi. gene MMM kac yasina gelmisler hala hangi yarim kurede olduguuzu bilmeyen mallar dolu yorumu da yapmadim. sadece eglenceli bi kac tepki var olay bu. ama daha realist bakacaksan, said: yada adamlar bunu bile bilmiyor yazık denilcek birşeyde yok bi kere bilememelerinin hic bi aciklamasi yok bence. bu oyle Pi=3,1415... gibi bir bilgi degil, tamamen basit bir cikarimla elde edilebilcek bir bilgi. bunu yapamayin insanin durumu bence vahim. ama gene de boyle bir durumda hic bir sekilde insan yargilamadim ben, sadece yeri gelmisken soyliyeyim dedim. bu arada fizikciyim ve sana sorular hazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 türk milleti aptal diyince insanlar kızıyor, sinirleniyor, bu lafı edene sen kendini üstün görüyorsun diyorlar. Ama bu tarz programlar da insanlara genel kültür soruları sorulduğunda bu tarz cevaplar alındığında kimsenin gıkı çıkmıyor. kısacası türk milleti gariptir .... dersin kızar dürersin aldırmaz. işte arkadaşlar ilm-ül siyaset budur öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar