mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 gökhan gönül ve servet neden yok anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Servet sakatlanmış, hafif sakatlığı var diyodu. Gökhan'dan haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kazım forvet oynicakmış. burak sağda solda arda şeklinde. sinan sabri-zan-egemen-balta emre-topal burak-hamit-arda kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Hamit'i sağa çekse de 4-4-2 oynatsa bari Burak-Kazım'ı. İkisini toplasan bi forvet eder zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Hiddink said: "Tabii ki takımın esas sorumlusuyum. Duran topları çalışıyoruz. Defalarca anlatıyoruz, pratiğe geçirmek için antrenmanlarda çalışıyoruz. Bunu yapamayanlar varsa uluslararası arenaya hazır değiller, o seviyede değiller anlamı çıkıyor ve oyuncumuzu değiştiriyoruz. Oyuncular bu hatalarından dönemiyorsa bu böyle olmak zorunda" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 duran topları çalışıyoruz dediği aynı maçta tüm korner ve serbest vuruşları ön direğe kesip hepsinin sonuçsuz kalması mı? oyuncu yanlış pozisyon alabilir, yanlış yere hareketlenebilir falan ama istikrarı bi şekilde yanlış yere kesmez çünkü topu, başarısız olduğu halde ardarda 15 defa aynı yere top atıyorsa o başka bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 mokoko said: kazım forvet oynicakmış. burak sağda solda arda şeklinde. sinan sabri-zan-egemen-balta emre-topal burak-hamit-arda kazım lan servert'ten kurtulduk diyip gökhan zan'a kalmak... Onun dışında gayet düzgün kadro da, gs'den defans koyma zorunluluğu mu hissediyo nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ya Gökhan Zan'ı zerre sevmiyorum, lakin kimi koyabiliriz yerine diyince çokta fazla cevap veremediğimi farkediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 rüyamda almanya 1-0 öne geçti, 1 dakika sonra 1-1 oldu, dakka 89'da da 2-1 yaptı belçika. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Azerbaycan'la berabere kalırız. Ama Almanya kazandığı için 2. bitiririz grubu. Mümkün olan en iyi kurayı çekeriz ama eleniriz. Buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sabri korner kullanıyo. katılmasakta olur turnuvaya lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 benim de rüyamda Belçika 1-0 öne geçiyordu, ben içimden iki atsanız fayde etmez bu almanlar yine sizi yener diyordum, nasıl bir bilinçaltıysa artık bu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bende ruslarla takılıyodum rüyamda allahtan kamyonu devirmemişim sabah sabah banyoya girmeye üşenirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 daha ne olacak gol yapman için kazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 hangi kanalda maç la acil söleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 flash tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 helal Mesut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 MESUT AS TI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 2-0 oldu adamlar kontralarda en hızlı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 2 olduu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 belçuka gg de biz atabilcezmi acaba haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 azerbaycan üzerinde ne kadar güzel baskı kurduk ya bak ne kadar güçlü takıma karşı ne kadar rahat oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sarbi ayağının dışıyla orta açtı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 gol atamicaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 O ortanın hamit in kafasıyla buluşmaması rüya ile gerçekliklik arasındaki ince çizgi işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar