Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 kaliteyi geçtim de dosya boyutunu düşürmesi bile yeter. şişirdikçe şişirdi sub grupları dosyaları, 1080p büyüklüğünde 720p koyuyorlar filan sinirlenip re-encode yapasım geliyor. çok lazım sanki. Kaede said: hiçbir sorun yok pms de sadece ilk bölümde sorun olmamasına rağmen guilty crownun 2. bölümünde bir altyazı problemi oluştu. coalguys ne halt yediyse artık cccp mi kullanıyorsun? pms 1.4? 1.5? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 1.40.1 - SB49 son cccp beta buildi ile en son SB51 çıkmış ama belki o altyazı problemi bile çözülmüş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bu arada şuna rastladım unutmamak için yazmış olayım: http://www.xenonmagazine.com/showthread.php?t=3547 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Denedim ve gerçekten müthiş bir kalite farkı var ortada teşekkür ederim. MPCH'ı nedense alt yazılı dosyalar için sevemedim , normalde izlememde olaki izlersem diye bsplayerı tutucam bilgisayarda , acaba bs playerda bu madvryi felan kullanmak için gerekli işlemleride yazabilirmisin? Edit: Playclaw adlı bir program ile(fraps türevi) oyun kaydediyorum ve kayıt aldığım dosyaları MPCHC açmıyor(görüntü yok) fakat bs player açıyor nedeni ve düzeltme yöntemi hakkında bilgin varsa ayrıca yardımcı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 VLC 2.0 çıktı. 10-bit desteği de var her işletim sisteminde. VLC'nin hala unholy mess olduğunu iddaa ediyorum mplayer'a kıyasla ama kullanan olur aranızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 niye 32-bit indiriyomuşum ya 64-bit indiririm ne var dedim. sonra her şeyi kurunca madVR yi seçemeyince anladım ki incompatible mış. bi bildiği varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu arada k-lite codec pack de madvr dahil etti. k-lite ayrı madvr ayrı kurmaya gerek kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuda güncelleme var mı? Yeni standalone media player falan vardır belki zahmete girmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Artık çoğu 10-bit çalıyor ama hiç biri 32-bit madVR + LAV kalitesine erişemiyor hâlâ. Gerçi son formattan sonra fansub'ı bırakıp CR'ye geçtiğim için hiç kasmadım. Neredeyse hiç indirmiyorum video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 cccp cekıyısunuz cıft tılatıyosunuz ızlıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 madVR gelmiyor onda. Yoksa Media Player Classic - Home Cinema kurunca da çalışıyor. En iyi media player da o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 di said: Fortuna said: Şuan sadece anime fansubberlar encode ediyor. Normalde bütün source material 8 bit ama 8 bit source u 10 bit ile encode etmek bile çok farkediyor. Şuan bazı anime fansub grupları 10 bit ile encode ediyor, ileride Dimension, Immerse falan da 10bit ile çalışırlarsa TV dizileri vb. de 10bit olur. Tamamen encoderın yapıp yapmamasına kalmış birşey. Edit: Şuan House House s8e01'i karşılaştırdım madvr vs ffdshow olarak, FFDhow'unkinde bariz bir grilik var , screenshotlar malesef aynı boyda değil (MadVR'yi printscreen ile, ffshowu capture frame ile aldım çünkü) ama pek bir etkisi yok bunun. FFDShow http://i52.tinypic.com/2v8s5qu.png MadVR http://i56.tinypic.com/rivpft.png Bu mudur yani 10bit diye bu kadar yaygara koparmaniz ? Bu ne abi ? Blur kisimlar haricinde hic bir fark yok nerdeyse. Ekrana gomulmeden farki gorebilmeniz de mumkun degil. 3 metreden seyrediyorum ben 720p'leri, ah ulan burasi ne kotuymus dedigim olmadi hic. Hani gereklilikten cok bildiginiz takinti olmus. Ha ne zaman kurarim, ugrasirim ? Şaka mısın abi boru gibi fark var lan. 10 bit video olsa kim bilir nolacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 LathspeLL said: Konuda güncelleme var mı? Yeni standalone media player falan vardır belki zahmete girmeden? k-lite mega codec pack kurunca madvr dahil her codec yuklenmis oluyor. mpc ise animated subtitles dahil herşeyi destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar