Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da bar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zor bir taleple karşı karşıya geldim, manzaralı, kaliteli bar biliyor musunz?
Aklıma bazı seçenekler geldi ama lokanta ağırlıklı bunlar. Burada aranan iki erkeğin içki eşliğinde sohbet edip zaman geçirebileceği manzaralı ve kaliteli bir mekan.
Mesaj tarihi:
Hiç beklenmedik çatılarda çok yer var böyle, baya yere gittim ama isimlerini hiç hatırlamıyorum. Her gittiğimde de sağda solda şuralar da iyi görünüyor dediğim yer çıkıyor.
Mesaj tarihi:
işte bizim güzide dükkan sahiplerimiz ve emlakçılarımız adam sevmeyi çok seviyorlar.

zamanında bir ev kiralarken ciddi ciddi adam sandalyenin üstüne çıkıp bakın burdan deniz görünüyor o yüzden kira yüksek demişti.
Mesaj tarihi:
kartal sahile falan gidicen o zaman 7 liraya bira içip nezih deniz kenarında yerde oturmak istiyosan

10-13 arası biralar, kendi imalatları, bence yemekle beraber gayet makul.

menüsü var devasa yemek geliyo 2kisilik ve 2 bira, cuzi
Mesaj tarihi:
ahuaheu oldu olacak bağcılar birahanesi de.Ona bakarsan Yeni Galata köprüsünün altında da denize sıfır değil denizin üstünde mekanlar var 5tl'ye içersin bira. Mekan mekan olmadıktan sonra denizi napıyım.
Mesaj tarihi:
http://www.literarestaurant.com/

litera.

manzaraya sahip olupta orayı restaurant olarak işletmeyen işletmeci salaktır zaten.

Restaurant olması önemli değil gidip, servis istemiyoruz dersiniz olur biter. Ya da leb-i derya.

ama oturupta birer bira içip 2 saat kalmayın =)
Mesaj tarihi:
Bana göre de güzel mekan zaten taps, biraları falan da gayet iyi yani aldıkları parayı hakediyorlar. Ancak sonuçta ucuz değil, zaten bir birayı da 20 liraya satan yer yok.
  • Yeni Oluştur...