Cystein Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 stv olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Evet maplist geliyor : cp_badwater cp_badlands cp_gravelpit. Bu hafta sonu pazar günü yapıcaz maçı. Saati konusunda herkes fikrini belirtirse veya pazar günü hiç gelemiycem diyen varsa buraya yazıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 pazar yokum. kibbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 tsl maçlarıyla çarpışmasın da burda ki maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 tüm prolara uyacak bir vakit olduğunu zaten sanmıyorum çünkü sayımız çok az. en kötü durumda merc alınır da. publar uydu desinler tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ben pro olarak musait değilim oynamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 pazar galatasaray maçı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 pubberlara yazın medic olaraktan.tertemiz alırız. Ero Sennin nickim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kaçta olacak bugün, pubber gelebilirim. Medic de olurum ama mic yok bende gamecaller olamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 gg oldu herald. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 abi o kadar gittim server falan ayarladım. tarih verdim, takımları ayarlamaya çalıştım. öküz gibi baktınız. tarih geçmiş şimdi de gg oldu galiba diyosunuz. uzayın len sizle event olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bahaneler, bahaneler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ulan kaç kere sordum şurda kim ne zaman gelebilir. server hazır vesaire kimse sesini çıkarmadı. bişey değil Bilgeoyuncu sahibi de geldi noldu o iş dedi aga yalan dedim o da böyle bi triplere girdi. Full size küfrettim içimden. İsteyene öm'den küfrederim ban sebebi değilmiş diyolla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Magnum said: bahaneler, bahaneler :D :D mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar