Cystein Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Evet maplist geliyor : cp_badwater cp_badlands cp_gravelpit. Bu hafta sonu pazar günü yapıcaz maçı. Saati konusunda herkes fikrini belirtirse veya pazar günü hiç gelemiycem diyen varsa buraya yazıversin.
Creus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 tsl maçlarıyla çarpışmasın da burda ki maçlar
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 tüm prolara uyacak bir vakit olduğunu zaten sanmıyorum çünkü sayımız çok az. en kötü durumda merc alınır da. publar uydu desinler tamam
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 pubberlara yazın medic olaraktan.tertemiz alırız. Ero Sennin nickim
Mino Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kaçta olacak bugün, pubber gelebilirim. Medic de olurum ama mic yok bende gamecaller olamam.
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 abi o kadar gittim server falan ayarladım. tarih verdim, takımları ayarlamaya çalıştım. öküz gibi baktınız. tarih geçmiş şimdi de gg oldu galiba diyosunuz. uzayın len sizle event olmaz :D
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ulan kaç kere sordum şurda kim ne zaman gelebilir. server hazır vesaire kimse sesini çıkarmadı. bişey değil Bilgeoyuncu sahibi de geldi noldu o iş dedi aga yalan dedim o da böyle bi triplere girdi. Full size küfrettim içimden. İsteyene öm'den küfrederim ban sebebi değilmiş diyolla :D
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Magnum said: bahaneler, bahaneler :D :D mesaj kutun dolu
Öne çıkan mesajlar