Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi bildiğimiz etf2l olacak. yani silahlar düz :D bir de medic unlockları var (yenileri dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Cystein said: moriQ said: her kılası oynarım.medic yazam mı seni? tur başlamadan demoya sonra sollye sonra scoutlara sonra tekrar solly/heavye heal atabilcen mi? Allahım sanki atom fiziği, roket cerrahisi anlatıyor. Oyun lan bu oyun. Most anticipated. Ben pubber takımın mediçi olmak istiyorum. Can basarım size. Wowda healer oynadım ordan tecrübem var. Beni kabul ediyor musunuz ey pub arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 eh pas, kendime güvenerek oynayabileceğim sınıf kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 qelin ben snaypır ol4cam 1vs3 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Loxias spy'a karar verdiyse demo oynamak istiyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 lath sniper olsun ben scout olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ben de gelirim ama taktik takım bilgim yok daha dogrusu giriyorum puba frag için oynuyorum gelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 axedice said: Cystein said: moriQ said: her kılası oynarım.medic yazam mı seni? tur başlamadan demoya sonra sollye sonra scoutlara sonra tekrar solly/heavye heal atabilcen mi? Allahım sanki atom fiziği, roket cerrahisi anlatıyor. Oyun lan bu oyun. Most anticipated. Ben pubber takımın mediçi olmak istiyorum. Can basarım size. Wowda healer oynadım ordan tecrübem var. Beni kabul ediyor musunuz ey pub arkadaşlar?yok atom fiziği değil de... bu sefer pub takımdaki iyi oynayan arkadaşlara eziyet olur ve aşırı ezilirsiniz. maksat revangelis falan üzülmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 axedice said: Cystein said: moriQ said: her kılası oynarım.medic yazam mı seni? tur başlamadan demoya sonra sollye sonra scoutlara sonra tekrar solly/heavye heal atabilcen mi? Allahım sanki atom fiziği, roket cerrahisi anlatıyor. Oyun lan bu oyun. Most anticipated. Ben pubber takımın mediçi olmak istiyorum. Can basarım size. Wowda healer oynadım ordan tecrübem var. Beni kabul ediyor musunuz ey pub arkadaşlar? classını oynamayı bilmeyen gelmesin abi maçta oynamayı öğretecek halimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Pro: Jahrein(cystein): Medic R_ (daesu): Soldier Knoxville: Soldier Remy: Scout Vasgort/bans: scout (biriniz demo oynayabilirse şükela olur) Pubber: Lyv: heavy Xeno: soldier revangelis: scout Lath: sniper loxias: spy kutulu: engineer darkcloud: pyro demo: fortuna medic: axedice ? iyi scout veya sniper kimse ÇIKSIN ORTAYA! fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 sniper olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 lan dedim ya lath sniper ben scout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 takımın bel kemiği olacak kişi yani medic konusunda pubberlar anlaşsın ben karışmıyorum. sonra anticipatitittitition oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Tüfeğimin tadına bakacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 düzgün medic çıkmazsa ben de olabilirim kendine güvenen scout çıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Uuu revadan ağır laflar oynamayı öğretecek halimiz yok falan. Arkadaşım öğretsen ne olur? İncilerin mi dökülür? Rekabet mi istemiyorsun açık konuş! Revangelis said: düzgün medic çıkmazsa http://images.memegenerator.net/instances/260x260/9194400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yok abi eğer öğrenmek istiyosan tabiki normal bir zamanda rica etsen gelir tüm classları anlatırım, oynarız beraber ama maçtan iki tarafın da zevk alabilmesi için denge lazım, iyi bilmeyen medicle de olmaz o iş yoksa ağır konuşmuşum hakkaten biraz kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ne zaman olacak bu maç. Uygun düşerse ihtiyaca göre Scout,Pyro yada Medic olabilirim. ( Pub tabiki ) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasgort Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 spy ve sniper 6v6 takımında ekmek olur diyen arkadaşımız, pro vs. communities II. izlememiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Engi ile aranıza katilabilirim. seneler once eski pc le oynadıgım için action yapamıordum sadece sentrylerle oynuodum güzelim oyunu, def. offence hertürlü iyiymdir engiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 pub'da bi tek demo ve medic biraz şaibeli diğerleri oturdu arkadaşlar. yani başvuracak arkadaşlar daha iyi olduklarını (class playtime) kanıtlayarak başvursunlar ki onları seçsin reva reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 as engi, Most points:109 Most kills:100 Most kills by sentry:113 Most assists:48 Most captures: 2 Most defenses: 2 Most damage:17,694 Most destruction:16 Most dominations:10 Most revenges:3 Most ÜberCharges: 0 Longest life: 17:37 Most buildings built:13 Most health healed: 0 Most teleports:54 toplam 22 saat diyoda yalan o eskiden sayılmıodu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Class Playtime ? aha millet ömrünü Achievement/idle serverlar da tüketiyor. Playtime a bakılır mı bu saatten sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Pro: Jahrein(cystein): Medic R_ (daesu): Soldier Knoxville: Soldier Remy: Scout Vasgort/bans: scout (biriniz demo oynayabilirse şükela olur) Pubber: Lyv: heavy Xeno: soldier revangelis: scout Lath: sniper loxias: spy kutulu: engineer darkcloud: pyro demo: hayvan medic: magnum tamam son bu geçmiş olsun pub demo gayet iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Seyirci olarak ilk başvuruyu yapmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar