Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 vicdansızlaaaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Tüm Annelere sonsuz saygım var teyzeyi görsem ellerinden öperdim ancak oğluna 1 gram saygım yok. Neyse siyaset vakti değil bence Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Fistan said: klan kavgasından bi replik aklıma geldi ulan benim anam mezarda lan... p... bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ALLAH RAHMET EYLESİN KARDES ANANA LAFIMIZ YOK DA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Allahtan rahmet diliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 allah rahmet eylesin bu arada hoş olmayan bi mesaj varsa ünleme basın. okumadım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 acun başbakanın sağ kolu mu olmuş ne iş cenazede direk yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Vah vah çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ne kadar mister yalaka varsa cenazede kosa kosa gidip saf tutmuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 böyle çocuklar ve hayırlı evlatlar kolay yetişmiyor. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 sfdsfdsfds mükemmel bir evlat yetiştirmiş ya aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yetistiremedim diyorsada tatava, bi esnaf evladi gormemistir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Muhtemelen oğluyla gurur duyarak mutlu şekilde vefat etmiştir, haklı veya haksız olmasından bağımsız olarak bunu diyebiliriz sanırım. Her ne kadar yetiştirdiği oğlu vasıtasıyla ülkeye çok büyük zararı olsa da istemli olduğuna inanmak istemiyorum. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. Kim olursa olsun annesini kaybetmek çok büyük bir acı. Bunun üzerinden dalga geçerek, hakaret ederek konuyu çirkinleştirmek doğru bir davranış değil. Ancak şunu söyleyebilirim ki kendisine dert yanan köylüye "ananı al git" hayatını kaybetmiş öğretmene de "biri de ölmüş mü ne olmuş" diyen birinin anne kavramının kutsallığı ve ölümün ciddiyetini öğrenmesi için bunu yaşaması gerekmeseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 "nutella yerim" said: birisi de ölmüş mü ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 said: Yeşil cenaze arabasının üç kişinin sıkışarak oturduğu arka koltuğundan inen T.C. Başbakanı Erdoğan değil, Güneysulu Hacı Tenzile’nin oğlu Recep Tayyip’ti... http://www.taraf.com.tr/haber/kederli-bir-cocuk.htm ah canım kıyamam. eziyet çekmiş. ahaha buram buram yalakalık kokan bu haberler. büyüksün Ahmet Altan. ne yapacağını şaşırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 qıyamam :'(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 annelik yan gelip yatma yeri değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar