hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 score screen açılmıyor mu ya maç esnasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 mono said: eheuhe sam...sen dalarsan bende dalarim su sicak gibi gozukuyo? he de, basim accept'e. ya arcane çok sevmiş, doggy de şimdilik takılıyormuş (beni pek açmayacağını söyledi gerçi :p ) ama şu öğrendiklerim soğuttu bayağı. bracket olayı yamayla falan gelmezse oynamak için sebep göremiyorum. aylık isteyen oyundan beklediğim topu topu 2-3 şey var, bunların hiçbiri yok. :/ Sparkcaster said: gel sen gel mübarek adam, guardian açarsın herkes hala levellıyo çok 50 yok öyle ya 50 olmadan önce ezilmek açısından kötü, 50 olunca yanındaki adamın patates olması kötü. ilki hadi neyse de ikincisi direkt deal-breaker benim için, 2005 wsg'de lvl 31 huntard'larla dream team'lere karşı mücadelemiz canlandı gözümün önünde. dönmek istediğim günler değil. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 su warzonelarda lvl boostlama olayı dengesiz.10-20 ,20-30 arası yap boostlama işini. Ama bunuda niye yaptıkları belli tabi.Sürekli warzone que dönsün diye belli lvl aralıklarına sınıflandırmamışlar.Yani server low olsa bile que gelsin falan filan. bide her classda cc var.Bi immun yap bisi yap. Su anda oyunun pvpsi ılık gotlu gay fimleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 valla hocam 30 lvim su ana kadar giridgim war zone lar hep en yuksel level ben idim serverin yeni olmasından dolayı olablir , 15 lv adam sanki benle kafa kafaya duel atıyo bazen aldıkları bile oluyo anlamadim ben bu işi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Sam said: ya arcane çok sevmiş, doggy de şimdilik takılıyormuş (beni pek açmayacağını söyledi gerçi :p ) ama şu öğrendiklerim soğuttu bayağı. Sam şu anda VAY AK'nın iki eksiğinden biri sensin. Kaedeyle aynı gültte oynadığınızı düşünüyorum da... ALLAH'IM MÜKEMMEL OLUR! Lütfen oyunu al başla, gültümüzde yerin hazır. ÇOK EĞLENİRİMz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 eminim çok eğleniriz (şu oyunu alsam mı sorgulamamın yegane nedeni herkes ve halasının oynuyor olması zaten) de işte yani pvp ile ilgili okuduğum herşey bana ters. aoc gibi elimde infilak etmesin 15 günde sonra heh, fazla pahalı 1-2 ay takılmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 bekliyoruz birak simdi mirin kirin etmeyi. vay ak seni istiyor sam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Sam said: eminim çok eğleniriz (şu oyunu alsam mı sorgulamamın yegane nedeni herkes ve halasının oynuyor olması zaten) de işte yani pvp ile ilgili okuduğum herşey bana ters. aoc gibi elimde infilak etmesin 15 günde sonra heh, fazla pahalı 1-2 ay takılmak için. swtordaki şuanda warzone larda bulunan boost warhammerdaki boost gibi minimal değil ,boost sayesinde level 50 ile 10 arasındaki gerçekten tek fark talent ve skill sayısı denebilir , o açıkta belli bi levela ulaşıp core özelliklerini açtığında dahada azalıyor,yani warzona girdiğinde level 50 nin biri gelip seni 2 saniyede kesemiyor. Aynı zamanda warhammerdan alışık olucağın pvp levelı sistemi var Valor adı verilen (65 e kadar çıkabiliyor oda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 100 e kadar çıkıyo valor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Boneslark said: warzona girdiğinde level 50 nin biri gelip seni 2 saniyede kesemiyor 2snde kesmiyorsa 7snde kesiyor. Base statların eşitlenmesi talentlardan ve itemlardan gelen açığı arada ancak 10lvl fark varsa biraz indirir, lvl 30 halimde lvl50 sneak classlar stunfak çekiyor. Ha olması gereken de zaten bu, lvl50 beni niye kesit böhühü demem asla. Da lvl50yle 30u aynı bgye koymak baya saçma. Ki samin dediğinin aynısı var, benimle birlikte giren lvl15 adama girek çöp gözüyle bakıyorum. Karşıda lvl15 görünce aaa ekmek diyip yiyorum. 10-0 kaybettiğimiz huttball maçları var, adamlar paslaşmadan dümdüz gidip üstümüzden geçiyor. 500-0 kazandığımız AB maçları var yine biz üstlerinden geçiyoruz. Bunlar istisna diyip geçemiyorsun, istisna haftada 1 denk gelir. Kesinlikle bracket lazım pvpye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 kötü pvp serverı pvp konularında baz alınmaz, dün 15 20lerle 400 0 felan alderaan kazandım 30 40lara karşı 3-4 kere belli bir leveldan sonra dramatik miktarda yeni skill gelmiyor classlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ahahah düşman beceriksiz olunca iyi pvp serverı mı oluyor peki? Gerçi kötü pvp serverı geyiğini bi kenara bırakmak istiyorum (saatlerce dalga geçerim de sparkın gönlü olsun), bütün dünya tek bir serverda mı oynamamız lazım oyunun iyi olması için? Argüman bu mu yani? Bio said: Biz yanlış bi tasarım yaptık ama arkadaşlar hepiniz freedon naddda oynarsanız sorun çözülür. Biraz sıra olur işte o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 champion gear mi ne dizmis bi powertech catir catir farmliyordu warzone'u 50 haliyle. level 50lerin ufaktan kendi aralarinda oynamaya baslamalari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Farmlasın hakkıdır. Farmlatanlar utansın. Umarım lvling hızı farklı olduğu için sadece launchda düşünülen bişeydir bu bracketsız pvp. Hani o champion dizmiş nolifer da pvp yapabilsin diye. Böyle devam ederse sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 pvp sorununu çözmezlerse 1 milyon kişi olduk yehhuuu çığlıkları, la durun nereye gidiyorsunuz ağlamasına dönüşecek yalnız. canımı sıkıyor ibişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 BG'ye girerken zırt pırt disconnect olmasa biz de farmlayacağız da hep engel hep engel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 önceki postları okumadım, soruldu mu bu soru bilmiyorum da, şöyle bir problemim var; 70-80 ms gösteriyor warzoneda, ama saçma sapan lag oluyor devamlı, 3-4 sn delayler falan. aynı sorunu yaşayan var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ben yasamadım dedigin sorunu ama guildde sikayet edenler vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 axedice said: Boneslark said: warzona girdiğinde level 50 nin biri gelip seni 2 saniyede kesemiyor 2snde kesmiyorsa 7snde kesiyor. Base statların eşitlenmesi talentlardan ve itemlardan gelen açığı arada ancak 10lvl fark varsa biraz indirir, lvl 30 halimde lvl50 sneak classlar stunfak çekiyor. Ha olması gereken de zaten bu, lvl50 beni niye kesit böhühü demem asla. Da lvl50yle 30u aynı bgye koymak baya saçma. Ki samin dediğinin aynısı var, benimle birlikte giren lvl15 adama girek çöp gözüyle bakıyorum. Karşıda lvl15 görünce aaa ekmek diyip yiyorum. 10-0 kaybettiğimiz huttball maçları var, adamlar paslaşmadan dümdüz gidip üstümüzden geçiyor. 500-0 kazandığımız AB maçları var yine biz üstlerinden geçiyoruz. Bunlar istisna diyip geçemiyorsun, istisna haftada 1 denk gelir. Kesinlikle bracket lazım pvpye. hutball macları 6-0 da bitiyor, 10-0 mac kaybedemezsin (son patchle degismediyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 statlar esitleniyor demek yetersiz argüman.Yanlış bi sistem zaten. hadi sadece abilityler farkediyo desek o da değil. Sonuçta lvl 50 armorla lvl 10-20 armorlar arasında mitigate farkı olur.Armor mitigate de yoksa oyunu hiç oynamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Alakasız olacak biraz ama en azından bu bölümden birilerinin görmesi için yazayım dedim.Oyuna zaman ayıramadığımdan satıyorumda accountumu bakarsanız sevinirim.Yeni konu açmayayım dedim şimdi http://forum.paticik.com/read.php?27,6060982 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 mythic falan hic bulastirmamislar oyuna bariz. pvpciler de mythic ekibini gorur atlar demisler, atladik nitekim. uzak durun sadece pvp icin dusunenler su an icin oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 arena gelse de aksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 subsı iptal ettim. açtım war accountumu girdim direk . Swtor oynadıktan sonra serin sulara atlamış gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 hamsilipilav said: arena gelse de aksak nasil calistigini kendilerinin bile bilmedigi resolve sistemi ve uberalles tepki sureleri ile ne akilir ahhahh. benim ceday tasi kaldirip vurana kadar sozde instant skille, mirror sith coktan cereyani vermis gercek instant ile, yeni caste baslamis falan... bir dusundum de, yok almiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar