Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP kısmı WAR gibi mi?

Sam

Öne çıkan mesajlar

mono said:

eheuhe
sam...sen dalarsan bende dalarim su sicak gibi gozukuyo?
he de, basim accept'e.

ya arcane çok sevmiş, doggy de şimdilik takılıyormuş (beni pek açmayacağını söyledi gerçi :p ) ama şu öğrendiklerim soğuttu bayağı. bracket olayı yamayla falan gelmezse oynamak için sebep göremiyorum. aylık isteyen oyundan beklediğim topu topu 2-3 şey var, bunların hiçbiri yok. :/
Sparkcaster said:

gel sen gel mübarek adam, guardian açarsın herkes hala levellıyo çok 50 yok öyle

ya 50 olmadan önce ezilmek açısından kötü, 50 olunca yanındaki adamın patates olması kötü. ilki hadi neyse de ikincisi direkt deal-breaker benim için, 2005 wsg'de lvl 31 huntard'larla dream team'lere karşı mücadelemiz canlandı gözümün önünde. dönmek istediğim günler değil. :/
Sosyal ağlarda paylaş

su warzonelarda lvl boostlama olayı dengesiz.10-20 ,20-30 arası yap boostlama işini.
Ama bunuda niye yaptıkları belli tabi.Sürekli warzone que dönsün diye belli lvl aralıklarına sınıflandırmamışlar.Yani server low olsa bile que gelsin falan filan.

bide her classda cc var.Bi immun yap bisi yap.
Su anda oyunun pvpsi ılık gotlu gay fimleri gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ya arcane çok sevmiş, doggy de şimdilik takılıyormuş (beni pek açmayacağını söyledi gerçi :p ) ama şu öğrendiklerim soğuttu bayağı.

Sam şu anda VAY AK'nın iki eksiğinden biri sensin. Kaedeyle aynı gültte oynadığınızı düşünüyorum da... ALLAH'IM MÜKEMMEL OLUR!

Lütfen oyunu al başla, gültümüzde yerin hazır. ÇOK EĞLENİRİMz
Sosyal ağlarda paylaş

eminim çok eğleniriz (şu oyunu alsam mı sorgulamamın yegane nedeni herkes ve halasının oynuyor olması zaten) de işte yani pvp ile ilgili okuduğum herşey bana ters. aoc gibi elimde infilak etmesin 15 günde sonra heh, fazla pahalı 1-2 ay takılmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

eminim çok eğleniriz (şu oyunu alsam mı sorgulamamın yegane nedeni herkes ve halasının oynuyor olması zaten) de işte yani pvp ile ilgili okuduğum herşey bana ters. aoc gibi elimde infilak etmesin 15 günde sonra heh, fazla pahalı 1-2 ay takılmak için.

swtordaki şuanda warzone larda bulunan boost warhammerdaki boost gibi minimal değil ,boost sayesinde level 50 ile 10 arasındaki gerçekten tek fark talent ve skill sayısı denebilir , o açıkta belli bi levela ulaşıp core özelliklerini açtığında dahada azalıyor,yani warzona girdiğinde level 50 nin biri gelip seni 2 saniyede kesemiyor.

Aynı zamanda warhammerdan alışık olucağın pvp levelı sistemi var Valor adı verilen (65 e kadar çıkabiliyor oda)
Sosyal ağlarda paylaş

Boneslark said:

warzona girdiğinde level 50 nin biri gelip seni 2 saniyede kesemiyor

2snde kesmiyorsa 7snde kesiyor. Base statların eşitlenmesi talentlardan ve itemlardan gelen açığı arada ancak 10lvl fark varsa biraz indirir, lvl 30 halimde lvl50 sneak classlar stunfak çekiyor. Ha olması gereken de zaten bu, lvl50 beni niye kesit böhühü demem asla. Da lvl50yle 30u aynı bgye koymak baya saçma.

Ki samin dediğinin aynısı var, benimle birlikte giren lvl15 adama girek çöp gözüyle bakıyorum. Karşıda lvl15 görünce aaa ekmek diyip yiyorum. 10-0 kaybettiğimiz huttball maçları var, adamlar paslaşmadan dümdüz gidip üstümüzden geçiyor. 500-0 kazandığımız AB maçları var yine biz üstlerinden geçiyoruz. Bunlar istisna diyip geçemiyorsun, istisna haftada 1 denk gelir. Kesinlikle bracket lazım pvpye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah düşman beceriksiz olunca iyi pvp serverı mı oluyor peki? Gerçi kötü pvp serverı geyiğini bi kenara bırakmak istiyorum (saatlerce dalga geçerim de sparkın gönlü olsun), bütün dünya tek bir serverda mı oynamamız lazım oyunun iyi olması için? Argüman bu mu yani?

Bio said:
Biz yanlış bi tasarım yaptık ama arkadaşlar hepiniz freedon naddda oynarsanız sorun çözülür. Biraz sıra olur işte o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Boneslark said:

warzona girdiğinde level 50 nin biri gelip seni 2 saniyede kesemiyor

2snde kesmiyorsa 7snde kesiyor. Base statların eşitlenmesi talentlardan ve itemlardan gelen açığı arada ancak 10lvl fark varsa biraz indirir, lvl 30 halimde lvl50 sneak classlar stunfak çekiyor. Ha olması gereken de zaten bu, lvl50 beni niye kesit böhühü demem asla. Da lvl50yle 30u aynı bgye koymak baya saçma.

Ki samin dediğinin aynısı var, benimle birlikte giren lvl15 adama girek çöp gözüyle bakıyorum. Karşıda lvl15 görünce aaa ekmek diyip yiyorum. 10-0 kaybettiğimiz huttball maçları var, adamlar paslaşmadan dümdüz gidip üstümüzden geçiyor. 500-0 kazandığımız AB maçları var yine biz üstlerinden geçiyoruz. Bunlar istisna diyip geçemiyorsun, istisna haftada 1 denk gelir. Kesinlikle bracket lazım pvpye.

hutball macları 6-0 da bitiyor, 10-0 mac kaybedemezsin (son patchle degismediyse)
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

arena gelse de aksak

nasil calistigini kendilerinin bile bilmedigi resolve sistemi ve uberalles tepki sureleri ile ne akilir ahhahh.

benim ceday tasi kaldirip vurana kadar sozde instant skille, mirror sith coktan cereyani vermis gercek instant ile, yeni caste baslamis falan... bir dusundum de, yok almiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...