Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 biraz bakındım da, sadece warzone'da sıfırdan başlayıp level ve eşya alınabilecek sanırım warhammer online gibi? endgame'de pve'ye muhtaç mıyız herhangi bir şekilde? veya tek bir dakika pve yapmak gerekli mi oyunun herhangi bir noktasında? kill quest olsun, dungeon olsun, hiç bulaşmadan pvp'de kapışabilecek bir karakter yaratabilmek mümkün mü?
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben de öyle olmasını umuyorum, hiç pve yapasım yok sdf. ayrıca başlarsan red guardla mı olucaksın sam? bizimkiler alliance kurucakmış sanırım sizin elemanlarla.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 trat sordu da sacrx topluyormuş ekibi, esasen hiç alasım yoktu çünkü pvp ile bilgi pek görmemiştim. varsa yoksa aylık ücretli single player gibi tanıttılar oyunu paso. ama galiba mythic'ten çaldıkları adamlara havale etmişler pvp kısmını, biraz okuyunca öyle göründü. war'daki rahatlığı gördükten sonra pvp yapabilmek için haftada 20 saat pve kastırtacak bir mmo oynamak istemiyorum doğrusu.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Scenario'lar L10'da açılıyor bildiğim kadarıyla; zone mantığı WAR gibi olacak denmişti bi ara.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 eleman çalma işinden haberim yoktu, cidden war benzeri bir sistemleri olursa müthiş olur. ben de sırf HoB oynamamı istediği için, istemeyerek başlayacaktım. ama dediğin gibiyse heveslenebilirim sanırım.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ya mythic kalmadı, bünyesindeki herkesi bioware'e dahil ettiler. wrath of heroes filan bioware oyunu oldu yani. war'a bir çivi çakmadıklarından ve tank guard sistemini filan birebir kopyaladıklarından belli ki eski mythic elemanları artık swtor'da çalışıyor. lvl 10'a hemen 1-2 günde ulaşılıyor mu bari? hoşuma gitmedi bu, daha baştan "ne kadar ekmek o kadar köfte" mantığı varsa ileride de devam eder sanki. :/
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 L10'a ulaşma hızın değiştir bence, VO dinlersen, etrafa bakınır, quest okursan 1-2 gün sürer tabi.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Şimdi şöyle bişey var, oyundan maksimum zevki alabilmek için class questleri yapmak şart gibi, companionlar gemiler class questlerle geliyor.O yüzden arada class questi yapmak şart Bunun dışında 1-10 başlangıç gezegeni 10 16 civarı da başkentten çıktıktan sonra her zone da rvr lakeler olcak dendi, objective bazlı open pvp için,pvp rankler var şu an ama ne işe yaradıkları hakkında bi fikrim yok şu an Engdame de pvp warhammer kadar derin olacağını sanmıyorum hiç bir zaman pve ağırlıklı yaptıkları için ama sonuç olarak lead pvp designer warhammerdan yine gayet iyi olur release için.
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 pvp uzun sürüyo baya yani öle 5 sn de atıyorum büyücü iner healera dalarız mantıgı yok.savunması en zayıf karakter bile baya dayanıyo ben smuggler oynadım armor olarak zayıf ama kacıyo zıplıyo stunlıyo felan baya iyi yani class dengesini sevdim.Meleeler biraz zayıf geldi bana defans yönünden ama düzeltirler 2.5 ay var daha.Warzone ler varmış ben daha göremedim ama işte objective ler varmış oraları tutacakmışız felan fistan millet konusuyodu genelden.
trathias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben de biraz araştırdım diğer postta videoyu da ekledim orvr ile ilgili bişiler anlatmış abiler. contested gezegenlerde pvp objectiveler olucak 200 kişilik savaşlar dönücek buralardan ve warzonelardan gelicek zımbırtılarla en iyi pvp setini dizeceksiniz falan filan gibisinden baya WAR esintileri taşıyo anlıyacağınız.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Yeni buildde nedens lvl 10 geregi geldi warzone icin, onceden pat diye giriyodun. Pvpnin kendi itemlari var tabi ki commendationlarla aldigin. Hikayeni oynarsin, pvp yaparsin yeter.
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Sam said: ya mythic kalmadı, bünyesindeki herkesi bioware'e dahil ettiler. wrath of heroes filan bioware oyunu oldu yani. war'a bir çivi çakmadıklarından ve tank guard sistemini filan birebir kopyaladıklarından belli ki eski mythic elemanları artık swtor'da çalışıyor. lvl 10'a hemen 1-2 günde ulaşılıyor mu bari? hoşuma gitmedi bu, daha baştan "ne kadar ekmek o kadar köfte" mantığı varsa ileride de devam eder sanki. :/ mythicdeki elemanların çoğu (daoctaki pvp yi dizayn edenler vs) ea satın aldığında ayrılmıştı zaten şirketten. bunun dışında mistical dan mesaj gelmiş, ebonlore swtor oynıyacakmış, pvp olmasa oynamazlardı. bu arada EL forumlarında baya beta leak var, eğer isterseniz buraya copy paste edebilirim fakat ingilizce.
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 pvp çok zevkli gerçekten belkide lazer-kılıç-füze vs olayındandır.Değişik bişiler görmek bile güzel.
Sin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 pek warhammer umitleri yapmak gereksiz.. swtor wow/rift tarzi pve based oyun gibi... pvp ciler anca daily quest zone larda adam gankler
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 forumları şöyle karıştırdım da emin olmak için burada da sorayım dedim şunları: - lvl 10-50 hepsi aynı warzone'a giriyor değil mi? 50'lere ayrı bracket yok sanırım? - 3 tane warzone var ve hangisine gireceğimizi seçemiyoruz? tamamen rastgele geliyor? cross-server da yok? - grupla warzone kuyruğuna girilebiliyor mu? birisi yok demiş, sadece 4 kişi demiş diğer birisi. warzone'lar kaçvskaç kişilik toplam? - warzone yaparak gelen xp nasıl quest yapmaya göre? daha yavaş? - world pvp için war'daki ödüllü kaleler gibi birşeyler anlatmış swtor.com ama oynayıp da anlatanı göremedim henüz, var mı öyle birşey?
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Sam said: forumları şöyle karıştırdım da emin olmak için burada da sorayım dedim şunları: - lvl 10-50 hepsi aynı warzone'a giriyor değil mi? 50'lere ayrı bracket yok sanırım? - 3 tane warzone var ve hangisine gireceğimizi seçemiyoruz? tamamen rastgele geliyor? cross-server da yok? - grupla warzone kuyruğuna girilebiliyor mu? birisi yok demiş, sadece 4 kişi demiş diğer birisi. warzone'lar kaçvskaç kişilik toplam? - warzone yaparak gelen xp nasıl quest yapmaya göre? daha yavaş? - world pvp için war'daki ödüllü kaleler gibi birşeyler anlatmış swtor.com ama oynayıp da anlatanı göremedim henüz, var mı öyle birşey? - su an icin herkes ayni WZ'ye giriyor. ama level 50'lere ozel bracket acilir bence, fail krali olur yoksa. - secme yok. random geliyor. cross server yok. - hepsi 8 kisilik, 4 kisiye kadar grupla sira aliniyor. - su an gayet iyi hiz olarak. 4 kisi premade'in varsa saglam kolay kasilir. - hicbir fikrim yok world pvp olacak mi ya da nasil diye.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 1 şu an için böyle, server popülasyonları oturduktan sonra ayarlanır heralde bracketlar 2 evet seçilmiyo cross server da yok 3 4 kişi giriliyo max şu an, grupla giriliyo ama girince grup dağıldığı için bi sıkıntı var, betada yoktu bug heralde 4 valla dragon age sevdiysen warzone yerine quest yapmak isteyeceksin öyle diyim, ben karma kastım ama henüz ulan ne sıkıcı questmiş demedim hiç, ayrıca evet sürekli kazanmazsan queste göre çok yavaş 5 warhammer tarzı kaleler yok, bi gffa pvp alanı var bide wowdaki wintergrasp tarzı bi mekan var ilumda ama ilumdaki yer ve mekanikleri hakkında çok bi bilgim yok, zaten çok yeni eklediler bunları da
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 hmm, peki sağolun. ben bracket olayını bekleyeceğim sanırım o halde. hadi level alırken eziyeti geçtim de 50 olup sırf yanımızda daha çok lvl 10 var diye kaybedersek masayı ikiye bölebilirim. :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 gel sen gel mübarek adam, guardian açarsın herkes hala levellıyo çok 50 yok öyle
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Forumda ağlayan çok yalnız level kasmak çok basit diye, nerf gelebilir.
aente Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 o zaman o nerf değil buff olur fdsg
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 eheuhe sam...sen dalarsan bende dalarim su sicak gibi gozukuyo? he de, basim accept'e.
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 uhhh....UK originde oyun 59.99 madafakapound...ben biraz daha bekliyim..yada ruscu nun adresini rica edim?
Öne çıkan mesajlar