Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayramda napsak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benzer şeyi ben de düşünüyorum. Ama hazır Avrupa vizem duruyoken o taraflara gitmek var kafamda.

edit: Sonbaharda havalar soğurken çok da bi yere gidilmez TR'de ya.. Dağa falan gidilir belki
Mesaj tarihi:
ondan sonra canım, ilk iki gün zaten öle geçicek.
Sonra ama bi çıkasım var da napsam bilemedim. Vardır bildiğiniz tatil yerleri kuytuda
Mesaj tarihi:
suark napcan abi tr içi tatili
git bi yurtdışı yap gel turla

acayip feci ucuz yapiyorlar turları, bi dubrovnike fln gitsen inan yurtiçi turdan çok daha ucuza getirirsin.
Mesaj tarihi:
ya o olabilir, vizesiz ülkelere olur işte uraşamam dierleriyle.

hırvatistana bakıorm da, 1.5k gidicek öle bişiye kalkışırsam. TR içi 500 e çıkarım

yozgat köy yav :p
Mesaj tarihi:
2-3 günden fazlası sıkar ama abant çok güzel oluyor bu mevsimde, yeşil ve kahverenginin her tonu var, tam foto çekmelik =)) kafa dinleyecem diyosan abant iyidir.
amasraya gidemedim daha ama gidenler memnun kalmışlar hep, orası da 2 günden sonra bayıyormuş yalnız.
Mesaj tarihi:
bozcaada bu havada guzel olmazmış,
ağva falan dediler de bilemedim, kışın bu havada ağva olur mu?

bide boluda bütçeye uygun güzel otel arıorm, var mı kalıp memnun olduğunuz ha patiler
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu mevsimde ege olmaz, yağmur çamur gırladır. Bozcaada'da rüzgardan, soğuktan falan illallah edersin zaten ki olayı şarap-balık-deniz, başka bir şey yok gibi.

Akdeniz düşün Türkiye içi düşünüyorsan, yurtdışına da vize bayağı hızlı çıkabiliyor, çok da masraflı değil; tek dert hesaplı uçak bileti bulmak olur muhtemelen.
  • Yeni Oluştur...