Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 TR içi bi tatil düşünüorm, nereye gidilir nerelere gidilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Benzer şeyi ben de düşünüyorum. Ama hazır Avrupa vizem duruyoken o taraflara gitmek var kafamda. edit: Sonbaharda havalar soğurken çok da bi yere gidilmez TR'de ya.. Dağa falan gidilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 buyuklerinin elini opmeye git. kurban kes, eti dagit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ondan sonra canım, ilk iki gün zaten öle geçicek. Sonra ama bi çıkasım var da napsam bilemedim. Vardır bildiğiniz tatil yerleri kuytuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hatay mersin antalya taraflarında denize girebilirsin =P var baya tarihi bişiler arada onlarıda görürsün falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 olimposa gitsek bu havada kötü mü olur? hiç gitmedim bilmiorm help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bayramda ... ÇALIŞCAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Burada postum olsun ki sonradan bakması kolay olsun. İyi bayramlar! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 afyon+yozgat sanırım tam bayramlık yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yalnız tercihini tebrik ettim, cidden şu ülkede ki en kötü iki şehir nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 suark napcan abi tr içi tatili git bi yurtdışı yap gel turla acayip feci ucuz yapiyorlar turları, bi dubrovnike fln gitsen inan yurtiçi turdan çok daha ucuza getirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 afyon öyle de yozgat sanki biraz sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ya o olabilir, vizesiz ülkelere olur işte uraşamam dierleriyle. hırvatistana bakıorm da, 1.5k gidicek öle bişiye kalkışırsam. TR içi 500 e çıkarım yozgat köy yav :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kurban kes çok zevkli. hele o ilk içini açtığında tüten duman üf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 hava da çıkıyo bide o da çok zevkli soğukta hayvanı hardığında duman çıkıyor, gidip oraya ellerini koyup ısıncan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ukraynaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 aynen bahsettiğim o, aman diyim işkembe temizleme işine karışmayın ama. çünkü ukrayna'da işkembe güzel olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 amasra veya boluya gidebiliriz, hangisini tavsiye edersiniz? bozcaada ve kapadokyayıda ekledim listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 2-3 günden fazlası sıkar ama abant çok güzel oluyor bu mevsimde, yeşil ve kahverenginin her tonu var, tam foto çekmelik =)) kafa dinleyecem diyosan abant iyidir. amasraya gidemedim daha ama gidenler memnun kalmışlar hep, orası da 2 günden sonra bayıyormuş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bozcaada bu havada guzel olmazmış, ağva falan dediler de bilemedim, kışın bu havada ağva olur mu? bide boluda bütçeye uygun güzel otel arıorm, var mı kalıp memnun olduğunuz ha patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Bu mevsimde ege olmaz, yağmur çamur gırladır. Bozcaada'da rüzgardan, soğuktan falan illallah edersin zaten ki olayı şarap-balık-deniz, başka bir şey yok gibi. Akdeniz düşün Türkiye içi düşünüyorsan, yurtdışına da vize bayağı hızlı çıkabiliyor, çok da masraflı değil; tek dert hesaplı uçak bileti bulmak olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 eskişehire gidiom ben gelmek isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Bayramda napsak dıyınce benımde aklıma event falan geldı hadi patice bayramda bişiler yapalım falan sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bayramda babanne dede fln varsa gidilir et yenir baska bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Kaş iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar