roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 İki cihaz tanıtırlarsa birinin 4'ten de aşağıda "ucuz" segmentte bir alet olacağı kesin. Zamanında şöyle yazmıştım, şu sıra fazla güvenemiyorum bu tahminime çünkü kafam çok karıştı. 1) Üstün özellikli 5 ve ucuz bir 4 çıkabilir. 2) Yalnızca üstün özellikli 5 çıkar (sanmıyorum) 3) 3GS gibi, ufak özellik ittirmeleriyle 4GS gibi bir model çıkabilir. Özellik olarak iOS5 üzerine, insanları 4'ten upgrade itmeye itecek ne eklenebilir gerçekten bilmiyorum çünkü 4 gerçekten muhteşem bir alet her yönüyle. Şahsi kanaatimce "hiç bir" mecburi eksiği yok. Belki NFC eklenebilir ki NFC uygulamalarının yaygınlaşmasına daha çok var. Real time speech processing diyorlar, bu ortam dinlemesi şeklinde olacaksa açık söylüyorum olabileceğine inanmıyorum, yok tuşla butonla aktive edilecekse de çok devrimsel bir şey değil gibi duruyor çünkü hala insan müdahalesi gerektiren bir şey. Yani arabada giderken tuşa basıp "usta şunu yap" dediğimde ondan sonraki adımların tamamının sesle işlemesi lazım. Böyle olursa belki. O da geçme sebebi olmaz. Bir işlemci midir yani olay? Bilmiyoruz. Ama bir şeyler yapmaları lazım çünkü artık rakipler eskisine oranla çok daha güçlü. Bir SGSG2 olsun, ne bileyim HTC'ler olsun iPhone'un bazı açılardan önüne geçmeyi başardı sonuçta. Bu arada cloud nanesi hakkaten abartılacak bir olay bence. iOS 5'i ilk betasından beri kullanıyorum, aleti bilgisayara tak sync kas uğraş dur itunes kitlensin durumu yok çünkü backup'u her gece aleti prize şarja taktığımda kendisi cloud'a alıyor mesela. Ya da app için de itunes'a bağlamıyorum artık, daha önceden satın aldığım app'lere de cloud'dan erişiyorum. Ya da resimleri alet kendisi tüm cihazlara iletiyor. Gayet iyi yani pc'ye artık çok da ihtiyaç duymamak. Ayrıca icloud.com'a bir gir bak, her şey orada, istisnasız. Çok güzel bir entegrasyon var yani telefon ve cloud arasında. Kontaklarını düzenlemekten, maillerini her yerden okumaya, takvimden telefondaki ofis dosyalarını düzenlemeye her şey var iCloud web arabirimi üzerinde. Mesela gelen maildeki dosyayı editlemem gerekiyor, telefondan üşeniyorum, arkadaşın bilgisayarını alıp iCloud üzerinden erişip direkt editliyorum kafama göre Numbers üzerinden, daha ne olsun yani. Yazdığım ama artık güvenmediğim "iphone serisi 4'e kadar bazı çok basit özelliklerin saçma bir şekilde olmamasından dolayı ciddi eleştiri aldı. yavaş yavaş tamamlandı, şu anda iphone 4'te bir telefon sahibinin, smartphone sahibinin ihtiyaç duyacağı her şey bulunmakta. ios 5 de çalışacak ki çalışıyor (bkz: ios 5/@roket adam) apple'ın "aha bakın şu var ama" deyip kullanıcıları, en azından beni upgrade'e ikna edebilecek bir şeyleri yok. tasarımdan da çok memnunum. önce normal bir sonraki versiyondan bahsedelim. apple a5 işlemci, daha iyi kamera, kenardan kenara ekran, gerçek zamanlı konuşma tanıma (o pille nasıl olacaksa), eski iphone'lar gibi ama daha ince tasarım gibi geyikler var, böyle olacağı da kesin zaten. eksiği olmaz, fazlası olur. beni alakadar eden bu değil. bir de ucuz versiyon gelecek deniyor. bundan kimse emin değil, fakat şöyle bir olay var ki kafama çok yattı: özellikleri kısılmış, çok daha ucuz bir iphone sürümü gelecek ve iphone 4 ile aynı tasarımda olacak. şimdi burada sesimi yükseltiyor ve dikkatleri üzerime çekiyorum. ne demiştik, iphone 4 kullanıcılarının üst nesile geçmek için bir sebepleri yoktu. aha bu herifler, bir ucuz versiyon yapacaklar. tasarımı da iphone 4'ün tıpkısının aynısı olacak. prestiji için iphone kullanan tayfa da mecburen bir üst versiyona göç etmek durumunda kalacak telefon kızılay dağıtmış durumuna gelince. eğer böyle olursa steve reis'in marketing zekasına bir kez daha küfür etmek zorunda kalacağız gibi." (roket adam, 01.08.2011 22:55) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ucuz bir 4S cikarabilirler ama bunun ne kadar mantikli olacagini bilmiyorum. bence ucuz 4S'e vakit ve enerji harcayana kadar 3GS'in fiyatini dusurseler ayni kivama gelir. bu arada Apple seneye 4G teknolojisini entegre etmeyi dusunuyorsa bir sonraki telefona iPhone 4G diyebilmek icin simdikine iPhone5 yerine iPhone 4S diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Tanitimi online veren bi site var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.macrumors.com/2011/10/04/no-lte-or-wimax-for-new-iphone-launch-on-october-14th/ ADAMLAR KAMP KURMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ben bunu yeni goruyorum. Ne iyi bir seymis ya. http://mashable.com/2011/10/03/iphone-5-assistant/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 soyle bir tahmin de var: http://www.youtube.com/watch?v=aZ-xC3g0duA&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 adam cok saglam geliyolar bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Hele bi gelsinlerde ondan sonra konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 izleyebileceğimiz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Canlı yayın olmayacakmış gibi bişiler buldum ama sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 geldiğini canlı izleyebileceğimi bir yer var mı? internetten canlı yayın var mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 www.appleyardim.net izleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 lets fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bir de iOS 5, iOS 5 diyip duruyorsunuz da Android 4 geliyor ve dendiğine göre büyük update olacak. Duyanda sadece iOS çıkıyor, Android yerinde sayıyor sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 canli yayin yok canli anlatim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 İyi de abi burası Iphone topiği bize ne android 4ten. :P GERGE said: Bir de iOS 5, iOS 5 diyip duruyorsunuz da Android 4 geliyor ve dendiğine göre büyük update olacak. Duyanda sadece iOS çıkıyor, Android yerinde sayıyor sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 android fanboyu :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.apple.com/jp/retail/ginza/#onetoone_browser_gettingstarted iphone 4s konmuş. 5ı unutun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 4S geliyor kesin. Haydee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Daha aciklanmasina 20 dakka var , 4s icin bu kadar tantana yapilmis olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 linkte sol alt köşede 4S var yalnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 gerilim vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Eğer sadece 4S kalırsa Samsung ve HTC ile olan yarışta çok geride kalırlar ya. Ucuz iphone'dan da haber yok. Ucuz iphone diye 4 veya 3gs fiyatlarını dibe çekecekler herhalde. Du bakalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Gizmodo Liveblog'undaki şu mesaj beni benden aldı: Pro tip: Pee now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.engadget.com/2011/10/04/apples-lets-talk-iphone-keynote-liveblog/?sort=newest&refresh=60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar