Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 =)) said: bu sayfaya appleın hisseleri düşücek çok yanlış yapıyolar rereroro yazanlara bir sorum var.Adamlar bukadar gerizekalı mı gerçekten yoksa siz mi akıllısınız da apple da ekonomi strateji departmanında çalışmayı reddediyosunuz Kaç yıl ekonomi okudum, bu da özel olarak ilgilendiğim bir pazar. Yorumumu yaptıp. Beğenmiyorsan açıkla. "Nereden biliyorsun, Apple gerizekalı mı?" dersen doğrusunu söylemek gerekirse umrumda bile olmazsın. escape said: napsınlar daha? ben asıl "iyiye gitmek" için neler yapmaları gerektiğini merak ettim şimdi. çıkıp toplantı ortasında striptiz falanmı yaopsın adamlar dfs İyiye gitmek pazar payını arttırmak demek abi, yerinde saymak demek değil. 2009'dan beri iOS'un pazar payı %2 değişmişken Android %4'ten %40'a fırladı. Sanırım daha fazla açıklamaya gerek yok bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 şu telefonu bu yıl bitmeden alan rica ediyorum caps koysun su konuya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 -Crawler- said: bu fiyata tek kullanımlık toros alırım, dağ bayır gezip çöpe atarım daha iyi. araba fiyatına telefon çüş. imza yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Buarada 64lük versiyon için eski iphone fiatlarına bakılırsa fiyat uygun degilmi? 16 gb iphone applestoreda 650 dolardı en son unlock olarak. Bir de bu cihaz direk olarak unlock satılacakmı Amerika'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Dual core cpu, dual core gpu... Ram'den bahseden yok. Ayrıca... Spoylır Keyword olarak tüm sitelerden aradım. FLASH hala yok. Muahhahaha 3k telefona ver basit bir andorid'in çalıştırmaya yettiği flash'ı dual core cpu,gpu çalışan bir makinenin hala flash'a yetememesi... Bu makineye de 3k yaklaşık para verilecek olması... Komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 flasha yetememesi mi sadfsdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Oranlayarak bakarsan iyi, hani 16GB 650'yken 64GB için 800$ iyi sayılabilir. Ama telefon bu abi ya. Hani Amerika'ya gitmişken almayı ya da giden birine aldırmayı hesaba katmaz direkt bizim ülkeye ve milletin alım gücüne göre hesaplarsan gerçekten saçma bi fiyat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ya söylesenize yarından sonra ip4 32gb kaça düşer bırakın şimdi 4syi bu gece rüyamıza falan girer öle görürüz dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 turkcell'in kampanya fiyatını söyleyeyim ben şimdiden. 3200/24 aylık taksit. toşak geçer gibi 100 mb internet paketi de hediye eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 iPhone 4 sadece 8GB kalcak işte, daha fazla istiyosan 4S alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.apple.com/ girebiliyo musunuz? Access Denied You don't have permission to access "http://www.apple.com/" on this server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Fistan said: flasha yetememesi mi sadfsdafs Evet, flash'a yetememesi fistan. Çoğu kişi bunun entegre edilmesini de beklerken, hiç bahsi bile geçmemiş. Demek ki hala yetemiyorlar... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 iyi de şuanki piyasada bulunan 32gb lık ip4ler ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Beyler apple, "sen gelme lan ayı" çekti tr'ye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 www.apple.com 403 veriyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 acıldı dalın gitti yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 vaperon said: Fistan said: flasha yetememesi mi sadfsdafs Evet, flash'a yetememesi fistan. Çoğu kişi bunun entegre edilmesini de beklerken, hiç bahsi bile geçmemiş. Demek ki hala yetemiyorlar... :D yetememek ne abi, adamlar flash'ın beraberinde getirdiği güvenlik açıklarına kıyasla sağladığı avantajların buna değmediğinden bahsediyolar, kaldı ki jb 'li telefonlara eklentiyle kurabiliyosun neyin yetmemesinden bahsediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 vaperon said: Fistan said: flasha yetememesi mi sadfsdafs Evet, flash'a yetememesi fistan. Çoğu kişi bunun entegre edilmesini de beklerken, hiç bahsi bile geçmemiş. Demek ki hala yetemiyorlar... :D cogu kisi kim ya? kimse oyle birsey beklemiyor. bekleyenlere de benden mesaj ilet: onumuzdeki 5 yil icinde hicbir ios urunune applet/scriplet gelmeyecek. yani flash, java, mono yok. bosuna kendinizi heyecanlandirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 flash yetmemesi durumuda efsaneymiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 799 dolar muabbeti döndü de lansmanda ben mi kaçırdım göremedim. Bir de bu sefer direkt olarak unlock cihaz satılacakmıymış Amerika'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 escape said: ya söylesenize yarından sonra ip4 32gb kaça düşer bırakın şimdi 4syi bu gece rüyamıza falan girer öle görürüz dfsd Ben i4 fiyatlarında düşüş beklemiyorum, en eeeeerrrken Mart 2012'de falan muhtemelen düşüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 4 fiyatları düştü bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 dolar olmuş nerdeyse 1.9 düşer tabi de etkilenmez türkiyede D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 4S de unlocked satılcak. 8GB'lik 4'ün unlocked fiyatı 550$, 1500 TL falan olur heralde burda. http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4?mco=MjU1NTYyNDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 anlaşıldı.. sinirlerim bozuldu yine. o kadar para biriktirdim 32gbip4 için şu işe bak!! gittigidiyordan falan 2.el temiz 32gblıklara bakıcam npaıym. 8gbı bitaraflarına iliştirsinler 4 5 tane müzik yükle 2 3 tane video, doldu o hafıza.. neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar