TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 evet düşününce pkk ya prim yaptırıyo.sonuçta adam zaten o insanları üzmek ve yıpratmak istiyor.tv ler dede mahfolmuş kahrolmuş şehit ailelerini göstermek adamlara haz yaşatmak oluyor gibi. görüyorum bir kadıncağızı resmen ağlamasını zoomlayarak gösteriyorlar. bana kalsa sansür gelecekse şehit haberlerine gelmeli.süresi falan kısaltılmalı. (keşke şehit vermeyii engellesek bu daha faydalı olurda işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 kardeş sen akp gençlik kollarına falan üye olsana, bu düşünce şekliyle konfetiyle falan karşılarlar seni. tam da adamların ihtiyaç duyduğu şey şuan şehit haberlerine sansür, vallahi bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 abi ne alaka. şehit ailesnini mahfolmuş halini izlediğinde hangi duygun tatmin oluyo. nasıl bi dünya yaşıyorsun.aptal bir tv kanalının haberi daha çok izlensin diye dahada allayıp pullayınca terörist haricinde kim sevinerek izliyo o haberi.. bence sen git yemin etmemiş chpli vekil yerine mecliste takıl.böyle saçma muhaelfet görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Şehit ailesinin mahfolmuş haline zoomlamak haberciliğin ahlaksızlığıdır. Sen bunu görüp de kalkıp şehit haberlerini sansürleyelim diyemezsin. Birincisi ölüye saygısızlıktır ikincisi terörle mücadele karşı halk inancını pekiştirmeye terstir üçüncüsü buna hakkın yok. Sabotaj falan gibi olaylarda terör örgütü yapmadı kendiliğinden şöyle böyle oldu deniyor zaten boru hattı saldırılarında falan ama kalkıp da şehit haberlerine sansür getiremezsin tamamıyla mantık ve hak dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 abi şehit haberinde olmasını istediğin nedir söylermisin. cenazesini mi göstersin yoksa ailesini mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Abi haberlerin magazine dönüşmesini engellemek lazımdı en baştan. Kaza haberi olsa arkadan müzik veriyorlar falan. Abi adam ölmüş niye çalıyorsun lotr soundtrackını :/ Anahaber denen şeylerin çoğu kanalda ne kadar kalitesizleştirildiğini görüyoruz yani. Haberden sonra yayınlanacak dizinin reklamları, emlakçı reklamları vs. vs. İşi haberleri drama dizisi gözüyle bakılmaya getirdiler. Sonuçta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ayrıca bir çok sansür ve yasak senin bu mantığının üzerinden yapılıyor ki son derece sakıncalı bir düşünce sistemidir. Kitapları toplatan da bu mantıkla toplatıyor, internete erişimi engelleyen de bu mantıkla engelliyor. Haklı olduğunu düşünüyorsan bile başka bir sistematik bul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 TD)Pentagram said: abi şehit haberinde olmasını istediğin nedir söylermisin. cenazesini mi göstersin yoksa ailesini mi Adı-soyadı, yaşı, nerde şehit olduğu, kaç kişinin şehit olduğu. Bunları ben ana haberde görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 şehit haberi verilmesin demiyorum ki. bir haber okadar dramatik ve insanları aciz göstermesin. kısa daha düz bir haber olur.düşmanına mahfolmuş insanları göstermek onlara psikolojik zafer getiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bence 40 saniye sürecek bir haber içinde bunu vermekle hiç vermemek arasında saygı konusunda pek var yok ve her gün şehit veriyoruz. Bilmiyorum ihtilaflı konu, tam olarak çekimserim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Pentagram'ın fikirleri niyeyse hep Akp'nin politikası ile paralel düşüyor. Şu başlık direk olarak Rte'nin açıklaması ile paralel,gündem maddesi zaten. Bir diğer selam çaktığı yorumu; Pkk ile Devletin Görüşme Kaydı adlı başlıkta TD)Pentagram said: ispanya eta ile nasıl oturup anlaşabildiyse,bizde masaya oturabilmeliyiz.yoksa araki bulasın pkk lıyız dağdamı şehirdemi. Böyle ara ara akp'ye selam çakıyor.Peki Akp'yi eleştirmiyor mu ? eleştiriyor ama yani ciddi gündem konularında değil tabii ki. Belki akpli olmayabilir ama akp çizgisinde düşündüğü ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 tesadüf asdasf görüş vardır particilik vardır.sorunun çözülmesi nasıl olursa olması taraftarıyım.yoksa akp nin her yaptığını şakşak yapmak beyinterk olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 naziler sigarayı yasaklamış demek serbest bırakmak lazım. unutmayın arkadaşlar, görüşlerinizi belirlerken başka kimlerin paylaştığına bakarak seçim yapın. aynı kıyafet ve cep telefonu seçer gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 anayasa değişikliği ile ilgili referandum falan olursa önümüzdeki yıl tam da o aralar durulur hepsi merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ne diye kasıyorsunuz sanki şehit haberlerine televizyonlarda çok fazla önem veriyorlarmış gibi birde sansürmü getirecez. İbrahim Tatlıses kim ile evlemiş olması 10 kat önemli olduğu ülkemde sansür getirsen haberi bile olmaz milletin. O derece sallamıyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Kimseye hizmet etmemekte,ha köpek ölmüş sokakta ha asker halkın tepkisi bir...Ee alıştık artık diyenler var TVde. Alıştık artık no problem benim oğlum ölmediği sürece sorun yok. Bu kadar yani.Şuan ki devlet zerre kada terrörü bitirmeye uğraşmadı,gram adım atmadı tam tersi Referandum başlığı altın da bizim malların aklını çeldi evetleri aldı sonra ne yaptı bu evetler ile ? Dedikleri çağdaşlık bumuydu askerler içeri,yüksek hakimler istenilen yere,rektörler istenilen yere,doktordu öğretmendi vs..vs.. bir düşünmek lazım.Kapasite varsa tabi. Askeri sivilleştirdiğinden beri ciddi saldırıyorlar adamlar,ana şehirlere kadar girmişler.Belirli şehilerde pkk lar cirit atıyor artık like a boss, i think so. Bizim kısa bıyık eğrisi bozuk bakanlarımız cep doldurmakla meşgul adamların yüzünde meymenet yok.Bunlar mı PKKyı biterecek güldürmeyin abi beni,günaha sokuyorsun adamı.Adamların bitirme gibi çabası yok.Hafiften 2 konuşma yapıyor oo yandaşları gör oley başbakanım terrörü bitiricek,bu yani bu kadar adam bu lafla diğer seçimlere kadar tam gaz gidiyor. Bana sorasan Türk milletide kalmayacak yakında,türkiye olacak. Bu haberlerinde bir boka etkisi yok artık.Ağlama duvarı aBd ye bak askerlerimiz ölüyor pls ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bu tarz big brother vari yapılamanların sonucu iyi değildir. bir uygulama ile başlar sonra bakarsın ki her türlü şeyde halk için neyin iyi olduğuna karar verilip, kötü olan şeyler halka sorulmadan sansürlenir. yapılması gereken şeyit haberlerini reyting peşinde koşan paparazziler gibi değil objektif bir haber kanalı gibi vermek ve halkın bilgilenmesini sağlamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 haber değeri varsa her şey verilir. varda zaten yani ülkede savaş var ve insanlar ölüyorsa ben bundan haberdar olmak isterim. diğer türlü resmen sansür istemek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 hiç şehit haberi vermeyelim bence hiç yokmuş gibi olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bu ülkede savaş olduğu halde hiçbirşey yokmuş gibi davranan, şehit haberinden utanan, yegane ilgi alanları "futbol, sıtarkıraft, kınayt onlayn, Arda Turan bu hafta kime atladı " olan, bu vatanın binlerce evladı telef olurken "Tırtlar Vadisine gene kestiler birilerini AQ" diyen Liseli ve Andaval bir nesil yetiştirdiğimize mi yanalım, yoksa milyonlarca sperm içinden bunun birinci geldiğine mi bilemedim.... Evet ya, şehit haberleri bitsin, dolar 1 tl olsun, Fenerbahçe Şampiyonlar ligi kupasını alsın, devlet her ay kişibaşı 10000 TL dağıtsın,artık kızlar teklif etsin... Soluduğunuz oksijene yazık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ramocan said: Liseli ve Andaval bir nesil yetiştirdiğimize mi yanalım, yoksa milyonlarca sperm içinden bunun birinci geldiğine mi bilemedim.... Spermin suçu yok yetiştirenlerde kabahati aramak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ramocan said: Bu ülkede savaş olduğu halde hiçbirşey yokmuş gibi davranan, şehit haberinden utanan, yegane ilgi alanları "futbol, sıtarkıraft, kınayt onlayn, Arda Turan bu hafta kime atladı " olan, bu vatanın binlerce evladı telef olurken "Tırtlar Vadisine gene kestiler birilerini AQ" diyen Liseli ve Andaval bir nesil yetiştirdiğimize mi yanalım, yoksa milyonlarca sperm içinden bunun birinci geldiğine mi bilemedim.... Evet ya, şehit haberleri bitsin, dolar 1 tl olsun, Fenerbahçe Şampiyonlar ligi kupasını alsın, devlet her ay kişibaşı 10000 TL dağıtsın,artık kızlar teklif etsin... Soluduğunuz oksijene yazık.... Başından 80 darbesi geçmiş kuşak nasıl olur da çocuk yaptı ben ona şaşarım. 80'lerden beri bu sorun devam ediyor ve insanlar hala "çoğalıyor" bu ülkede. Yapısal sorunların yanı sıra aile yapıları da idealden çok uzak açıkçası. Topu başkalarına atmak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 TD)Pentagram said: evet düşününce pkk ya prim yaptırıyo.sonuçta adam zaten o insanları üzmek ve yıpratmak istiyor.tv ler dede mahfolmuş kahrolmuş şehit ailelerini göstermek adamlara haz yaşatmak oluyor gibi. görüyorum bir kadıncağızı resmen ağlamasını zoomlayarak gösteriyorlar. bana kalsa sansür gelecekse şehit haberlerine gelmeli.süresi falan kısaltılmalı. (keşke şehit vermeyii engellesek bu daha faydalı olurda işte) sen düşünme hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyla pek alakası yok ama yinede paylaşmak istedim http://webtv.hurriyet.com.tr/2/22554/0/1/bir-vali-ayni-soruyu-7-kez-niye-sorar.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar