xaty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 nokia n79'du galiba, 5mp kamerası vardı ama çokiyiydi zamanına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 beklemeden galaxy nexus almistim, iyi ki almisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 dropboxtan 2 yıllık 50gb free olayı iyi olmuş. muhtemelen 2 yıl sonraki aletlerinde de free subscription u devam ettireceklerdir. dolayısıyle 2 yılda 1 yeni samsung cok da mantıksız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 aente said: Mum_Chamber said: liberal said: 12 MP kamera olacaktı abi o telefonda. Bir çok açıdan gerekliydi.. olmamış. hangi acilardan gerekliydi? 8mp nelere yetmiyor? şu pixel takıntılıları anlamıyorum, pixel sayısı artınca görüntü kalitesi artıyor falan mı sanıyorsunuz? yoksa telefondan çektiğiniz fotoğraflarla outdoor reklam için baskı falan mı alacaksınız, nasıl yetmiyor 8mp anlamıyorum cidden. tamam da psikolojik olarak önemli bazı şeyler. yoksa telefondaki bir sürü şeyi hiç kullanmıyor insanlar. ama sırf o var diye alıyorlar. fotoğraf kalitesinden çok samsung'un satış strateji ise ilgili bir eleştri o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mum_Chamber said: liberal said: 12 MP kamera olacaktı abi o telefonda. Bir çok açıdan gerekliydi.. olmamış. hangi acilardan gerekliydi? 8mp nelere yetmiyor? 1. samsung son kullanıcıya hitap edip, bakın bizde 12mp var, iphone'da o yok gibi böbürlenebilecekti 2. piyasanın standartlarını yükseltecek, sanki 12 mp sunmayan telefon kötüymüş gibi bir durum yaratacak ve bu da piyasayı hareketlendirecekti 3. 12mp > 8mp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 one X dusunuyorumda aleti 2000 tl satiyorlar. Belki bu cikinca fiyati duser diye bekliyorum oneX'in. Galaxy S vardi nefret ettim arayuzden de telefondan da yeminlen. Eger hazirana kadar iPhone 5 falan gibi bi haber cikmaz oneX fiayi duserse alirim direk oneX'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 androide 2000 vermek parayı sokaktan kazanmak anlamına geliyor. seneye bu zamanlar 1000 liraya düşer fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 SenariouS said: one X dusunuyorumda aleti 2000 tl satiyorlar. Belki bu cikinca fiyati duser diye bekliyorum oneX'in. 1750 civarına var ya sıfır. Ama tabi bu da ucuz manasına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 olm bu kadar donanıma cidden ihtiyacınız var mı ? çok para bi de arkadaş. alsam extra napıcam diye düşündüm, biraz daha kaliteli foto çekerim anca falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 liberal said: Mum_Chamber said: liberal said: 12 MP kamera olacaktı abi o telefonda. Bir çok açıdan gerekliydi.. olmamış. hangi acilardan gerekliydi? 8mp nelere yetmiyor? 1. samsung son kullanıcıya hitap edip, bakın bizde 12mp var, iphone'da o yok gibi böbürlenebilecekti 2. piyasanın standartlarını yükseltecek, sanki 12 mp sunmayan telefon kötüymüş gibi bir durum yaratacak ve bu da piyasayı hareketlendirecekti 3. 12mp > 8mp burst shot ile birim sürede çekebildiği foto sayısı daha bi önemli geliyor bana mesela. fps de öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 peki o kadar parayı pro fotoğraf aletine versek daha iyi olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 fotograf aleti guzel de, yaninda tasimiyorsun ki. dur lan sunu cekiyim diyorsun, yaninda telefon var. hele cocuk olunca evde olsan bile fotograf makinesini alip gelicek vaktin olmuyor. tam olarak ani yakalama meselesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Simdi gordum aleti asik oldum muhtesem olmus.. Inaniaz iyi.. Nefismis note u elden cikarmam lazim acilen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Kanuni said: Simdi gordum aleti asik oldum muhtesem olmus.. Inaniaz iyi.. Nefismis note u elden cikarmam lazim acilen.. abi 2 ay sonra saydirma alete adfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 kanuni, 2 ayda bir telefon degistiriyorsun. oeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bu arada su cok guzel bir yazi: The Samsung Galaxy S III: The First Smartphone Designed Entirely By Lawyers @androidpolice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 çok kararsızım çooook, s3 mü xperia S mi OneX mi ? napacam hangisini alacam hangisini seçicem çıldıracam şu büyük sıkıntıdan kurtarın beni ! /ergen off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 hangi telefona saydirdim yahu :) ne bilim zevk iste degistirip duruyorum. cok fena bir alet s3.. akiyor resmen. su gibi olmus ui side guzel bu sefer ikonlar falan buyuk, ozenilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Bende bugün baktım cok iyi.Aslında elimde E72 var 2 yıldır her smart phone guzel gelir bana o ayrı. Yanımda kardesimin SII'si vardı internet benim icin onemli bir karsılastırayım dedim.SII'den 2-3 kat daha hızlı interneti ve benim pc'imden daha hızlı girdi google a.Birde bunu teknosa da 50-60 bilgisayarın aynı neti kullanırken denedim. Fiyatı biraz fazla 1800 olsa iyi olurmus.Fakat iyi yinede,her halt yapılır bunla. Elimde ipad 2 var satıp,ustune biraz da para koyup alıcam gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Galaxy S3 Patladı!İrlandalı kullanıcının yayınladığı fotoğraflara bakıldığında cihazın alt kısmında önemli miktarda plastiğin yandığını ve eridiğini görebiliyoruz. Samsung ise blog'unda yaptığı açıklamada sorunun farkında olduklarını ve cihaz ellerine geçer geçmez durumu incelmeye başlayacaklarını söyledi. Patlayan Galaxy S3′ün her şeye rağmen çalışmaya devam ettiği, ancak mobil ağa bağlanamadığı deniliyor. Deyiş o deyiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Kanuni said: Simdi gordum aleti asik oldum muhtesem olmus.. Inaniaz iyi.. Nefismis note u elden cikarmam lazim acilen.. Ah daha önce görseydim , bugün Note aldım , senden alırdım. Satamamış olursan yine dürterim seni ÖM ' den , arkadaşım da alacak 1 aya falan çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 200 tlye aldığım çin tabletin donanım birebir galaxy s2, hatta modlu biosta aleti galaxy s2 yapmışlar, market ve programlar galaxy s2 olarak görüyor haeuh. bunu biye söyledim, 2 milyar telefona vermeyin yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 vaperon said: Galaxy S3 Patladı!İrlandalı kullanıcının yayınladığı fotoğraflara bakıldığında cihazın alt kısmında önemli miktarda plastiğin yandığını ve eridiğini görebiliyoruz. Samsung ise blog'unda yaptığı açıklamada sorunun farkında olduklarını ve cihaz ellerine geçer geçmez durumu incelmeye başlayacaklarını söyledi. Patlayan Galaxy S3′ün her şeye rağmen çalışmaya devam ettiği, ancak mobil ağa bağlanamadığı deniliyor. Deyiş o deyiş... http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4235272/Young-dad-burned-by-his-mobile-phone.html Her telefon patlar :P http://dl.xda-developers.com/attachdl/a555d5cfec72e928c4af50cdff955d92/4fe9912d/9/8/4/3/0/9/IMAG0285.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Silphatos said: 200 tlye aldığım çin tabletin donanım birebir galaxy s2, hatta modlu biosta aleti galaxy s2 yapmışlar, market ve programlar galaxy s2 olarak görüyor haeuh. bunu biye söyledim, 2 milyar telefona vermeyin yazık. Böyle mesajları görünce çok üzülüyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben de dandik telefonlara 2-3 ayda bir milyorlar bağlayanlara çok üzülüom, gece onları düşünmekten uyuyamıyorum :( çok yazık la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar