Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S3

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

aente said:

Mum_Chamber said:

liberal said:

12 MP kamera olacaktı abi o telefonda. Bir çok açıdan gerekliydi.. olmamış.

hangi acilardan gerekliydi? 8mp nelere yetmiyor?

şu pixel takıntılıları anlamıyorum, pixel sayısı artınca görüntü kalitesi artıyor falan mı sanıyorsunuz? yoksa telefondan çektiğiniz fotoğraflarla outdoor reklam için baskı falan mı alacaksınız, nasıl yetmiyor 8mp anlamıyorum cidden.

tamam da psikolojik olarak önemli bazı şeyler. yoksa telefondaki bir sürü şeyi hiç kullanmıyor insanlar. ama sırf o var diye alıyorlar. fotoğraf kalitesinden çok samsung'un satış strateji ise ilgili bir eleştri o.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

liberal said:

1. samsung son kullanıcıya hitap edip, bakın bizde 12mp var, iphone'da o yok gibi böbürlenebilecekti
2. piyasanın standartlarını yükseltecek, sanki 12 mp sunmayan telefon kötüymüş gibi bir durum yaratacak ve bu da piyasayı hareketlendirecekti
3. 12mp > 8mp
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

Mum_Chamber said:

liberal said:

1. samsung son kullanıcıya hitap edip, bakın bizde 12mp var, iphone'da o yok gibi böbürlenebilecekti
2. piyasanın standartlarını yükseltecek, sanki 12 mp sunmayan telefon kötüymüş gibi bir durum yaratacak ve bu da piyasayı hareketlendirecekti
3. 12mp > 8mp

burst shot ile birim sürede çekebildiği foto sayısı daha bi önemli geliyor bana mesela. fps de öle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bende bugün baktım cok iyi.Aslında elimde E72 var 2 yıldır her smart phone guzel gelir bana o ayrı.

Yanımda kardesimin SII'si vardı internet benim icin onemli bir karsılastırayım dedim.SII'den 2-3 kat daha hızlı interneti ve benim pc'imden daha hızlı girdi google a.Birde bunu teknosa da 50-60 bilgisayarın aynı neti kullanırken denedim.

Fiyatı biraz fazla 1800 olsa iyi olurmus.Fakat iyi yinede,her halt yapılır bunla.

Elimde ipad 2 var satıp,ustune biraz da para koyup alıcam gibi gozukuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

Galaxy S3 Patladı!

İrlandalı kullanıcının yayınladığı fotoğraflara bakıldığında cihazın alt kısmında önemli miktarda plastiğin yandığını ve eridiğini görebiliyoruz. Samsung ise blog'unda yaptığı açıklamada sorunun farkında olduklarını ve cihaz ellerine geçer geçmez durumu incelmeye başlayacaklarını söyledi.

Patlayan Galaxy S3′ün her şeye rağmen çalışmaya devam ettiği, ancak mobil ağa bağlanamadığı deniliyor.

Deyiş o deyiş...

Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Galaxy S3 Patladı!

İrlandalı kullanıcının yayınladığı fotoğraflara bakıldığında cihazın alt kısmında önemli miktarda plastiğin yandığını ve eridiğini görebiliyoruz. Samsung ise blog'unda yaptığı açıklamada sorunun farkında olduklarını ve cihaz ellerine geçer geçmez durumu incelmeye başlayacaklarını söyledi.

Patlayan Galaxy S3′ün her şeye rağmen çalışmaya devam ettiği, ancak mobil ağa bağlanamadığı deniliyor.

Deyiş o deyiş...

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4235272/Young-dad-burned-by-his-mobile-phone.html

Her telefon patlar :P

http://dl.xda-developers.com/attachdl/a555d5cfec72e928c4af50cdff955d92/4fe9912d/9/8/4/3/0/9/IMAG0285.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...