Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gunaydin selamlar :) ayeee

merveco

Öne çıkan mesajlar

MADBOY said:

escape said:

kardeş git bi işe falan gir sen bişeyle meşgul ol

Senin hayatının toplamındaki sorunları topla kermit'in tek günü etmiyor, bilip bilmeden boş boş konuşmakta üstüne yok zaten.

İş niyetine ip atlamıyor herkes.

abi niye açıklama yaptınki şimdi
boşver takılsın bildiği gibi ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

şu saçma sapan avukatlık yapmak eskidi artık bence. madboy senin ne kuyruk acın var ben cok iyi biliyorum, eğer bir sorunun varsa benimle gelip kendi sorununu kendin çöz başkasının şeridine girme, ama senin dediğine gelirsek eğer "sorunları" olan adam gider sorunlarını çözmeye calışır.. oturup pc başında bütün gün forumda ona buna salça olmaz. ben kimseye laf atarak falan prim yapmaya da calışmıyorum işim de olmaz zaten ama sen şu forumda şu adamı tanıdıgm günden beri hep birileriyle sürekli kavga eder tartışır hep banlanır ve bıkmadan usanmadan devam eder.

kermit dostum sen hayatının düzelecğine o pc başında inanmaya devam et kardeşim. madboy sen de biraz daha başarılı konuş kendinle celişmeden ama. bana insanların hayatlarını bilmeden konuşma diyip benim hayatımla ilgili konuşmak gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...