Trans Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ilk gün harici pek bişey yazmadığı için tebrik etmek lazım.ona rağmen 14 sayfa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 album kapaliyken burdan devam edelim bence. /summon dylan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 albümün verdiği bu ara iyi oldu. Fotoğrafçımla yeni çalışmalara başladık 8-) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 oha bam diye geldi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hiç gitmedim ki küheylan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 dylanN said: albümün verdiği bu ara iyi oldu. Fotoğrafçımla yeni çalışmalara başladık 8-) nasıl bi çalışma olucak bu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 escape said: kardeş git bi işe falan gir sen bişeyle meşgul ol Senin hayatının toplamındaki sorunları topla kermit'in tek günü etmiyor, bilip bilmeden boş boş konuşmakta üstüne yok zaten. İş niyetine ip atlamıyor herkes. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Finish Him! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abi böle ayar geldiğinde birden başlıyorum gülmeye. komik be. eaahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 adamınbiri said: dylanN said: albümün verdiği bu ara iyi oldu. Fotoğrafçımla yeni çalışmalara başladık 8-) nasıl bi çalışma olucak bu? normal işte asdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 MADBOY said: escape said: kardeş git bi işe falan gir sen bişeyle meşgul ol Senin hayatının toplamındaki sorunları topla kermit'in tek günü etmiyor, bilip bilmeden boş boş konuşmakta üstüne yok zaten. İş niyetine ip atlamıyor herkes. abi niye açıklama yaptınki şimdi boşver takılsın bildiği gibi ahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bro damarım tuttu, cürete gel herifteki. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hayır güçsüz bi comeback kasacak. olmayacak. gerek yok, sindirin, ses çıkartmayın bundan sonra. köşenize çekilip yaralarınız iyileşene kadar bekleyin bi süre. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yok onun derdi başka ya burda bana yada böyle eski üyelerden onu sevmeyenlere ayar vermeye çalışıp prim yapmaya kasmak. senin gibi 1000 kişi geldi desek inanmayacakta ama napalım takılsın liseyi yeni bitirmiş birinden bana kalkıp iş bul gibi bi nasihat duydumya bu akşam rahat uyurum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 İyi ayarı aldıgını algılayacak kapasite olmadıgı için istedigin kadar fatality yap utanmadan susmuyor herif. Ignore'lamak en güzeli gerçekten. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 şu saçma sapan avukatlık yapmak eskidi artık bence. madboy senin ne kuyruk acın var ben cok iyi biliyorum, eğer bir sorunun varsa benimle gelip kendi sorununu kendin çöz başkasının şeridine girme, ama senin dediğine gelirsek eğer "sorunları" olan adam gider sorunlarını çözmeye calışır.. oturup pc başında bütün gün forumda ona buna salça olmaz. ben kimseye laf atarak falan prim yapmaya da calışmıyorum işim de olmaz zaten ama sen şu forumda şu adamı tanıdıgm günden beri hep birileriyle sürekli kavga eder tartışır hep banlanır ve bıkmadan usanmadan devam eder. kermit dostum sen hayatının düzelecğine o pc başında inanmaya devam et kardeşim. madboy sen de biraz daha başarılı konuş kendinle celişmeden ama. bana insanların hayatlarını bilmeden konuşma diyip benim hayatımla ilgili konuşmak gibi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 25-30 yaşında adamlarsınız ayıp lan şu kavgalara,egolara bak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 çıkıp dışarda dans ederek kapışalım http://www.youtube.com/watch?v=oRdxUFDoQe0&ob=av3n Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 escape liseli değil mi lan neyi tartışıyonuz ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ben yeni bitti diye biliyom Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bitmedi olm ne bitmesi lise 1den falan dersim var alttan hatta. lise2de de var sanırım alttan ders. ama geçen fizkçiye bi atar yapmışım öle böle değil Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ehehe hadi bakalım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bogazını sıktım bunun sonra müdür geldi neoluyo falan yok bişi hocam dedim hocamın bogazına bişi kaçmış onu cıkarmaya calışıyodum dedim öle işte Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bide belirteyim gündüzleri genelde iş için bi yerden bi yere giderken telefondan yazıyorum pc başı diyen kişiye gitsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 dsfsdf peki Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.