kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 niye sinirlendinki şimdi ? sinirlendirmeni gerekecek şey ne yani "olm" falan ayıp yani Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 olm merve nerde bi susarmısnz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Defilede garibim. Bir de sizin dilinizden anlamıyor telefondan yazmaya çalısınca iki katı zor onun için. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hangi defilede ? şeref mağazalarındamı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 pamukkale Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 çallıdakimi ? dokumadakimi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 orası neresi be? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kermit said: niye sinirlendinki şimdi ? sinirlendirmeni gerekecek şey ne yani "olm" falan ayıp yani o yazıda gerçekten sinirli oldugumu düsündüysen, ahaahaha. bide o sorunun gerçek cevabını eve gidince vericem. su an işyerindeyim ve çıkış saati. sorry. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 eve gidince vereceksin ? anlamadım bunu foto falanmı koycaksın nedir yani ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yolda iyi dusun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 adam sadece bakirmisin diye sordu 0ne. bunadamı wot döşiceksn evet veya hayır de sonra cık git bak herkes burayı merak ediyo suanda dfs Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 seni almadılarmı defileye dilan sen niye burasın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 merve dylann'ın mı arkadaşıymış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 maça gidicem tatlım. erken kaçtım ben. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 işim olmasaydı gelirdim sennle bebeğim biliyosun :))) iyi eğlenceler iyi şanslar:))) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Topicteki iq seviyesi 30. Teşekkürler One, merve ve dylann. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 merveco said: SaoL fedecim cok incesin :)). Aquila hosbuldum.mankenim. bilin bakalim kim arkadasim? http://images.4chan.org/tv/src/1317484829618.gif Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 son zamanların en leş topigi olmus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bence gayet sürükleyici. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 cerebralis said: delikanlılığa sığıyomu ya öyle takıldığın kızın adını falan zankk diye deşifre etmek.bu anı bekliyomuşçasına good guy rıza baba olarak yazıyorum, http://img.internethaber.com/news/2602.jpg diğer kız da tespit edildi arkadaşlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kardeşim yakışıklı çocuktur. ünlü bir manken kızla 3-4 ay çıkmıştı üniversitedeyken. kız kardeşimi eski gassaraylı futbolculardan ...f ..d.. ile boynuzlamıştı ve bu nedenle ayrılmışlardı. o günden sonra kardeşim aşka inanmaktan vazgeçti. çok kızın canını yaktı, çok kızın ahını aldı. mankenlerden sevgili olmaz şeklinde kardeşim ve benim ortak deyişimiz var. 500 sene sonra falan atasözü olabilir. çok fazla manken muhabbeti dönüyor birkaç gündür de, paylaşayım dedim patidaşlarla. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 hulla. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 futbolcu arif erdem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Merve RMAH hakkinda ne dusunuyorsun? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 arif erdem ile boynuzlıyacak bir kızsa kardeşin yakışıklı falan değildir kimseyi kandırma hahaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.