Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müjde! Yerli otomobilin fiyatı belli oldu...

goldbären

Öne çıkan mesajlar

huun said:

toggie said:

daha ortada fol yok yumurta yok. neye para verecegimizi bilmiyoruz, bedel nasıl bicilmis anlayamadım.

bedel biçilmemiş. o fiyat aralığında bir araç kalitesi hedeflendiği anlatılmak istenmiş.

fiyat hedeflemesi için böyle ciddi bir projede epey uzman çalışmıştır.

iyi de. once bi ucuzundan baslasınlar. 45k'lık araba isine basarılı olurlarsa gecerler.
Sosyal ağlarda paylaş

orta segmentten girecekler belli ki, en çok satan araba sınıfı o sanırım tr de.

40-45 çok fazla deil aslında ya. Demekki içine bişi koycaklar burdan bu çıkıo.
ya zaten standart ortasınıfı düşününce bir sürü şey var konacak, bunun ncapi var, şusu var busu var, demek ki getiremiolar daha ucuza.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Rewendor said:

yalnız vergisiz fiyat diyolar, o halde vergi de binince 40-45e çıkacak bu. 45.000 tl'ye focus'tan, hatta üstüne azıcık daha koyup mini cooperdan daha gözde bi araba üretebilecekler mi?

gelmez cunku yerli araclarda vergi ithallere gore daha dusuk
otv az alın ıyo felan

o farkı gümrük anlaşmalarıyla falan kaldırdılar diye biliyorum ben? gerçi emin olamadım şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Gosser said:

Fin said:

bi maketi bilemi yok nedir bu 25liranın görsel karşılığı ?
almam zatende öyle merak ettim

şöle s2000 gibi 1.5 motor 220 hp olsa fln burnoutlarda ağlatsa milleti almıcan mı bide az yaksa fln yada

mustang gibi 6000 motor olsa öf böle türk kası arabamız olsa 20k ya almıcaksan np

ben alırım

hiç sanmıyorum öyle çok teknolojik ergonomik bişey olacağını o yüzden almam dedim.
bi yapsınlar bakalım modundayım daha çok neye benzediği bile belli olmayan arabaya fiyat biçip,aksamlarından bahsetmemek baya iyiymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

fosil yakıtların ömrünün bitmek üzere olduğunu nerden çıkardın?

Herhalde kafamdan uydurmadım, okurken gördüm.. Independent'a göre 2015'de petrol bitmeye başlıcakmış.

http://www.independent.co.uk/environment/climate-change/oil-and-gas-may-run-short-by-2015-say-industry-experts-458227.html#2007-07-22T00:00:01-00:00
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten olay orda. Sen sanıyomusun o petrolu 4-5 liradan almaya devam ediceksin? Şuanda bile mustang'ini garajdan çıkarmaya korkan arkadaşlarım var petrolun litresi 10-20 lira olduğunda neler olabileceğini hiç düşündünmü? Ehh üniversite diye sekreterlik ve büro yönetimi bitirmiş insanların bunları düşünmesini beklemem elbette.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...