Nako Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 onun kararını ben veririm, albume alalım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Saeros said: ona küfür edeceğinize buraya küfretmeyin arkadaşlar, küfür hala yasak neden beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Vingthor said: Theridone said: Amk sana niye asik oluyorum ben :( çünkü sakallarımla seni büyüledim heyvan Malum fotografini kaydettim telefonuma askisi :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 abi yapmayın şöyle ya. zaten yine bi "sen nerede konuşuosun bu arkadaşlarınla?" sorusuna "paticik" cevabı verip "ha oldu o zaman" yanıtı aldım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Merhaba, Bu ay işten çıkmayı düşünüyorum. İstifanın ön provası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Prova ön ve arka olmak üzere 4 e ayrılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bazen hayattan sogutuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 sokağa çıkak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Acaba sen de beni dusunuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor Olmasaydı sonumuz böyle. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 uzaktasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kızımsız yollardayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 o yeh beybi on numara geceydi bu böyle giderse, ikimizden biri gidici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Adam rpci çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 zamanında iti köpeği olduğum bi hatun vardı.evlendim barklandım, üstünden 1 sene geçti, yazmaya başladı, sen benim için çok özelsin, hep özel kalacaksın, hayat bizi farklı yollara götürse de gönüllerimiz bir olacak. lan aşufte, seninle bir olmasını istediğim tek yerim var, o konuyla da bir ara ilgilenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Suark said: Bişi oldu, sinirlendiniz alkollüsünüz,canınınz sıkkın 3 gundur aramıo mesaj atmak istionuz. atmayın you love,you lose sonuçta, atmamanız lazım gelipte atmak istiosanız, buraya yazın . çok ağır olmıcak şekilde spoylır içinde küfredebiliriz burada. Ben başlatıorm farketmez demiştim, gene dün kü mesajına saçma sapan cevaplar verdim ama fena özlemeye başladım. Naber? Güzel topicmiş ama benimki daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bide benimkini görsen ;);););););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Hodor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 hayvanlık etme de bana borcunu öde otobüs karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 polyanagirl said: Suark said: ... farketmez demiştim, gene dün kü mesajına saçma sapan cevaplar verdim ama fena özlemeye başladım. Naber? Güzel topicmiş ama benimki daha güzel :) polyanakızı her yere deli gibi mesaj atıon daha balonun patlamamış ne ayaksın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 BabacumMostors said: hayvanlık etme de bana borcunu öde otobüs karı Tamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 sana değildi o bebeğim olsa olsa benim sana borcum olur ki <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ehe meraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar