neutrino Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Yeter artık yoruldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 neden biraz karşılık vermiyorsun be güzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi yarın ben işe gitmiyorum. recruit a friend xp boostuyla bence 70 oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 daha hala da kezbanlık yaparsan vurucam ağzına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ben gerçekten mutlu oldum sırf seni görünce, ama hala nasıl teşekkür edeceğimi gerçekten bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ulan ona aticagima buraya aticagim bir o yok ki, ne atim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bana bu yasta lise yillarini tekrar yasatan kiza selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 benden de selam söle aquila said: ulan ona aticagima buraya aticagim bir o yok ki, ne atim buraya. di mi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 tili çadırı dikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 hayır ne ara sevgili yaptın ya. amansız yozgat sapıkları gibi peşindeyim her bokundan haberim var. ne ara yaptın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sevgilisi varmis abi. toplarim morardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Noldu la gene pipini mi bulamadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 pipimi gormezden geldi. pipi cok mutsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 kes kökünden çöpe at gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 bugun birlikte takilivereydik ne iyi guzel hos olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Bugün hiç dışarı çıkmayaydık, evde oturup bi şişe şarap içeydik ne iyi güzel hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 topici okuyunca moralim düzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 İkinci kez rüyamda gördüm seni. Pek alışıldık bir şey değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Theridone said: hayır ne ara sevgili yaptın ya. amansız yozgat sapıkları gibi peşindeyim her bokundan haberim var. ne ara yaptın! tek sapığı sen değilmişsin abi demek ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ona yazacağıma buraya yazıp rahatladıklarımdan biri patiye üye oluyo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bunu yazmasaydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 zaten okursa çok net anlıycağı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 aramam sormam bir daha, yalvarsan bile Allah'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 herkesde sana hasta aramazsan arama. cokta tin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar