lemuria Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 sultanım, başımın tacı bana kısır yap ıspanaklı börek yap nolursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Olmayan bir şeyi yine gözümde büyüttüm belli ki. 4 days and counting. İnsan 2 cümle de olsa bir şey yazar kibarlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 oha haha bildiğin oturdum okudum can sıkıntısından :) el çorabı ne ya :) milletin el çorabı, hatta en iyisi, dingillikleri özleniyo biz en normal halimizi özletemedik daha hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 av tüfeğimle kovalarım seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 tamamdır :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 niye cevap vermiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 mesaj gitmiyo anasini satiyim, cin numaram yurtdisina kapali! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Tipos tipis yazacan iste. niye bekletip gizem yaratmaya calisiyon ki. ayrica aksam tavlada alicam ifadeni. centilmenlik yapip tas kirmadik diye mars edilmezki. Acisi cikacak cok kan akacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tmm ağırdan almanı falan anlıyorum ama bi kerede sen dön be. ayıp ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 şu 10 gün çabuk geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 arayaydın iyiydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 senin için gercekten üzülüyorum. umarim daha çok paran ve oyuncagin olur butun yasamin boyunca. bunun icin dua edicem. ve sen bunun bi boka yaramadigini, mutluluk için daha fazlasinin gerekli oldugunu goreceksin. umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 canım çıksın emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bir insan bu kadar meşgul olamaz. buna olsa olsa umursamazlık denir. ama kabahat yine benim olacak di mi? bişe bulursun sen kesin suçlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 napacam seninle bilmiyorum psikologluk oldum affetsem bi türlü affetmesem bir türlü alıştım sana ayrılamıyorum ama affedemiyorumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 yaaaaaaaaaaa süper böyle bir topik mi vardı.İnanmıyorum ya mutluluktan şuan uçuyorum havalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 yaaa daha ne gizli saklı cevherler var patimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 lan ermişmiyim neyim, biraz önce yazdığım şey oldu. kabak benim başıma çok pis patladı. ahh ahh keşke şu peşin hükümlü olma özelliğinden kurtulsan. insanın kendini ifade etmesine, yanlış anlamayı düzeltmesine bile imkan vermiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 çok özledim seniiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 facebook profilime 3 tıklamamda bi sen çıkıyorsun arkadaşlar kısmında. profilimi stalklayıp duruyosun sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 elimden geleni yaptım, çok istedim, olmayinca olmuyor gercekten... sen de cok cabuk kabullendn :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 applev0dka said: elimden geleni yaptım, çok istedim, olmayinca olmuyor gercekten... sen de cok cabuk kabullendn :/ şöyle bişey yazmaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 applev0dka said: elimden geleni yaptım, çok istedim, olmayinca olmuyor gercekten... sen de cok cabuk kabullendn :/ yapma olgaç, yoksa? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 bu hafta sonunu senle hayal etmistim halbuki. nerden nereye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 yok bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar