Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 seninki arpanin fazla gelmesi afedersin. baska hic bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 3-5ay süre öyle mi ****** mı geçiyorsun sen benimle? al istediğin kadar süre sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 seni ozledim sanirsam, 3 sene gecti, bi ton hatun da gecti ama senin yerin hep ayri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 NolaxThensbane said: 3-5ay süre öyle mi ****** mı geçiyorsun sen benimle? al istediğin kadar süre sana abi bu mesaji buraya yazmak yerine ona atmaliydin bence.ya da yuzune soylemeliydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 İşe başlayacağım bu yakınlarda tekrardan, dışarı falan çıkıyorum baya. Gülüyorum, eğleniyorum ama eve döndüğümde boşluk oluyor bazı bazı ya da hep. Keşke gitmeseydin hiç. Pek bi çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Benim istediğim o değil sensin. Hep sendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 İstemiyorum seni, düş yakamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 2 haftadır buluşalım buluşalım diye zorla, buluşunca da benim sevgilim var diye patlat. afedersin ama senin aklına , algına tüküreyim. buraya yaşar usta tiradı uyarlıyacaktım ama çok yorgunum akü. başka zaman artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 kızım laf falan sokmadım be aaa geyik yaptırmadın iki dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 zerre kadar beynin yokmuş, çok dangalak bir insamışsın. inan sana yazarak harcadığım vakte yanıyorum şu an her ne kadar eğlencesine yazmış olsam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Benim için tekrardan düzenlediğin listeyi dinliyorum. Pek çok özlüyoruz seni hepimiz. Öyle bişiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Kedin ve sen mi hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Kedim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Balik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Yapayalnızım O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ulan insan 1 şans verir be. karakterine, mentalitene sıçayım senin. nasıl bir kafan var anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 1 gun gelmek hic gelmemekten daha kotu. gelme diyemiyorum ama gel de diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ağzına edem emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 allahın öküzü! insan nezaket icabı teşekkür eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 son mesajı ben attığım için şu an biraz üzüldün ama dert etme, yarın sabah bi günaydın mesajı patlatıcam sana, relativiteden dolayı çok daha mutlu olacaksın. ben böyleyim kızım, kames 9 kat top gibi oynarım insanla, bana yazmadan önce düşünecektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 çok iyi kızsın gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bagirsaklarini destigim ilk kisi degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Dünyada ki rakılar yetmez fıstık ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 knk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar