Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HD6950 vs GTX560 TI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla internetteki testlere ne kadar güven olur bilemiyorum ama ben kasa kurarken çoğuna baktım 6950 biraz daha iyi. Ama tabi kendim test etmedim :D Şuan kullanıyorum 6950 memnunum.
Mesaj tarihi:
6950 ile 560 arasında pek fark yok aslında, kişisel tercih işte. amd'yi daha şekil buluyorsan onu alıyorsun felan. ya da nvidia'nın cuda'sını 3d'sini gözün daha çok kesiyorsa 560'a yöneliyorsun.
Mesaj tarihi:
yannız 6950 nin flashlanıp 6970 e getirilme durumu var biliyosunuz dimi. beni en çok bu nokta vuruyo yoksa artık ati kartlarından vazgeçmeyi düşünüyodum. tam demiştim bu sever nvidia kullanıcam ama bu bios modunu duyunca işler deişti.
Mesaj tarihi:
moriQ said:

fakat o mod için 2gb bir model tercih edilmeli deniyor. bilmem alakası varmıdır (:

Zaten 6950 2gb, 1gb modeli sonradan çıktı. Genelde 2 gb modeli var piyasada. Hatta başlğı açan arkadaşın bahsettiğide 2 GB.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

gtx560ti icin ne kadarlik bir psu gerekir. islemcim core2quad 9550

diger elemanlara gore degisir de , kendi cekisi 190w peak civari, total 550-600 min gerekir. 9550 biraz sikintili guc konusunda ne de olsa.
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

Masquerade said:

gtx560ti icin ne kadarlik bir psu gerekir. islemcim core2quad 9550

diger elemanlara gore degisir de , kendi cekisi 190w peak civari, total 550-600 min gerekir. 9550 biraz sikintili guc konusunda ne de olsa.

kıçı kırık 6850'nin önerisi 500 lük. oradan hesap et işte :D
  • Yeni Oluştur...