Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektrik kesintisinden sonra %100 cpu kullanımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of fena. herşey gitti diye düşünebilirsin şu andan itibaren. tek tek denemen lazım parçaları. ha tabii denerken örneğin anakart bozuksa ve sen "cpu mu bozuk lan?" diye başka cpu takarsan o anakarta o cpu da gidebilir. başıma gelmedi değil.
Mesaj tarihi:
biosu resetledim baya farklı ayarım vardı ram zamanlamaları fsb değiştirmiştim hep. resledim baktım hala %100, sonra güvenli modda açayım bi dedim kullanım sıfırlandı ardından normal bi res attım düzeldi ama ilk 3 4 kere normal restarttan sonra niye hep %100'dü anlamadım inşallah anakart psu falan sağlamdır ya hiç uğraşamam şu sıralar
Mesaj tarihi:
moriQ said:

Aluriel said:

windowsun bok yemesi direk

abi saçmalamayın bi, ne alaka. adam RAM voltajını vs. standart dışı kullanmış, üstüne elektrik kesintisi (muhtemeln hayvani bi dalgalanmayla birlikte oldu o da) abuk sabuk etkilere neden olmuş. PSU ve anakartın ömrünü ciddi derecede kısaltır bu tür şeyler.

Windowsun saçmalaması anca HDD'de bad sector olacak da o zaman olacak yani... o da windowsun hatası değil zaten. RAM falan bozulsa windows boktan diceksiniz be sdfdfgsad
  • Yeni Oluştur...