Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız meselesi

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

pekaziz said:

Evet beyler, gelmiş geçmiş en güzel kızlardan birine aşık oldum ama sadece yemekhanede görebiliyorum kendisini. Daha fazla detay veremem maalesef. Nasıl tanışıp sevgili olabilirim?

şunları uygula

said:
Beyler Sizce En ÇOK Kız Nerde En Garanti Nasıl Olabir ???

Kendimce 1-2 Önerme
- Kesinlikle %100 OKULDAN KIZ Edinmeden UZAK Durun...
- Kürt Kızlar Aileleri SERT Olmakta
- Otobüste Gidiyorsunuz Ayakta Bir KIZ YER VERİN !
- KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN Varmı DİYİN ???
- Parkta Görürseniz Salıncakta Merhaba .. Yarışalımmı Falan Diyin. Arada BİR Kaynıyın EN Hızlı Şekilde MSN İsteyiz..
- Alışveriş Merkezlerinde Teknosa Gibi Mağazalarda Bilgisayar,PSP,PS3 Oynayan Kızlar Görürseniz Sorun GTA Falan Bilirmisiniz DİREK MSN..
- %30 Türk Kızlarından Uzak Durun Diyebilirim..

Konular..

- Otobüste Giderken
-Merhaba (selamünaleydüm demeyin sakın) Mp3 Dinliyorsunuz SİZ Ondan Şu Tuş NE İşe Yarar Gibi Şeyler.. Sonra Konuyu Hemen NE Mp3 Seversin ???
Ordan MSN Kap HEMEN

- KIZ Mp3 Dinliyor İSE aa bu parcayı biliyorum bakayım benimkine koymuşmuyum (sallıyoruz burda) haa bu PC"de Kalmış Neyse Msn adresiniz varmı ???
(Yok Derse Direk Amann BE Senlemi Uğraşcam)

- Türk Kızları Genelde Merhaba,Nasılsın GİBİ Laflardan DİREK Sanki Onları HEMEN FARKLI AMACA KAYDIRIYORLAR (İzmir,Muğla Gibi Turistlerle Takılan Veya Mal Mal Renkli Renkli Şeyler Giymiş Kızlar BUlun Klasik KIZLARDAN Uzak durmak lazım..

Beyler SİZLERDE TAVSİYELERİNİ YAZIN AKLIMA GELMİŞ DENENMİŞ VE KAÇIRILMIŞ FIRSATLARDIR BUNLAR !

Mesela boldladığım yeri senin durumuna uygulayalım

- KIZ yemek yiyor Hemen ne GÜZEL yemek MSN var mı de
Sosyal ağlarda paylaş

Aha bak arkadaş mesela kendi durumuna uygulamış hemen sdsvcx

0ne said:

bende başıma gelen bişeyi anlatayım ama herzaman olması pek muhtemel değil, yine de söylüyorum, belki bi gün birinizin işine yarar.

Ahanda

Yemekhanede yemek alırken yanyana gelmeye çalış, sonra telefonunu kaybetmiş gibi ceplerini falan böyle hareketli heycanlı bi şekilde ara sonra bulamadığın için

-Sanırım telefonumu düşürdüm, sizin telefonunzu kullanıp kendimi arasam mahsuru var mı, de

Eğer çok cins birine denk gelmediysen

-Tabi, der ve zaten sonra olaylar muhabbetler bi şekilde gelişir.

Sosyal ağlarda paylaş

yemek sırasında arkasına geç. böyle dibinde burnundan nefes al kokluyomuş gibi sonra ohhhh diyerek bırak nefesini. bi kaç kere tekrarla bunu rahatsız olacaktır. dönüp napıyosun sapık felan der yada ters ters bakar heralde. o zaman çok alınacaksın. astımım ben diyip nefes alamıyorum bazen diyip elini yüzüne kapatarak gidip sandalyeye oturup ağlayacaksın. gelip özür felan dilerse de tamam sorun değil parfümün güzelmiş ama felan dersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

yemek sırasında arkasına geç. böyle dibinde burnundan nefes al kokluyomuş gibi sonra ohhhh diyerek bırak nefesini. bi kaç kere tekrarla bunu rahatsız olacaktır. dönüp napıyosun sapık felan der yada ters ters bakar heralde. o zaman çok alınacaksın. astımım ben diyip nefes alamıyorum bazen diyip elini yüzüne kapatarak gidip sandalyeye oturup ağlayacaksın. gelip özür felan dilerse de tamam sorun değil parfümün güzelmiş ama felan dersin.

bune lan sdfdsfsdfds
Sosyal ağlarda paylaş

işin ucunda ölüm yok ya kardeşim.
git,tanış kızla.baktın kız sıcak kanlı,konuşkan...ne güzel işte.

yok,baktın kız seni tersliyor. o zaman terslemenin şekli önem kazanıyor.
a.seni feci şekilde tersliyor ve hatta hakaret-küfür sokuyorsa işin içine arkanı dön ve unut bu kızı.
b.seni kibarca bir tavırla reddediyorsa bil ki kızcağız evden okula, okuldan eve gidip gelen nesli tükenmiş kızlarımızdan biri.bu çeşit kızlardan da ümit kesilmez ama ısrarcı olmamak da fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...