pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Maalesef kızla konuşamadım çünkü tüm gün görevdeydim, yeni eve geldim. Dediklerinizin tamamını listeledim, yarın hemen deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 pekaziz said: Evet beyler, gelmiş geçmiş en güzel kızlardan birine aşık oldum ama sadece yemekhanede görebiliyorum kendisini. Daha fazla detay veremem maalesef. Nasıl tanışıp sevgili olabilirim? şunları uygula said: Beyler Sizce En ÇOK Kız Nerde En Garanti Nasıl Olabir ??? Kendimce 1-2 Önerme - Kesinlikle %100 OKULDAN KIZ Edinmeden UZAK Durun... - Kürt Kızlar Aileleri SERT Olmakta - Otobüste Gidiyorsunuz Ayakta Bir KIZ YER VERİN ! - KIZ MP3 Dinliyor Hemen Ne GÜZEL Şarkı MSN Varmı DİYİN ??? - Parkta Görürseniz Salıncakta Merhaba .. Yarışalımmı Falan Diyin. Arada BİR Kaynıyın EN Hızlı Şekilde MSN İsteyiz.. - Alışveriş Merkezlerinde Teknosa Gibi Mağazalarda Bilgisayar,PSP,PS3 Oynayan Kızlar Görürseniz Sorun GTA Falan Bilirmisiniz DİREK MSN.. - %30 Türk Kızlarından Uzak Durun Diyebilirim.. Konular.. - Otobüste Giderken -Merhaba (selamünaleydüm demeyin sakın) Mp3 Dinliyorsunuz SİZ Ondan Şu Tuş NE İşe Yarar Gibi Şeyler.. Sonra Konuyu Hemen NE Mp3 Seversin ??? Ordan MSN Kap HEMEN - KIZ Mp3 Dinliyor İSE aa bu parcayı biliyorum bakayım benimkine koymuşmuyum (sallıyoruz burda) haa bu PC"de Kalmış Neyse Msn adresiniz varmı ??? (Yok Derse Direk Amann BE Senlemi Uğraşcam) - Türk Kızları Genelde Merhaba,Nasılsın GİBİ Laflardan DİREK Sanki Onları HEMEN FARKLI AMACA KAYDIRIYORLAR (İzmir,Muğla Gibi Turistlerle Takılan Veya Mal Mal Renkli Renkli Şeyler Giymiş Kızlar BUlun Klasik KIZLARDAN Uzak durmak lazım.. Beyler SİZLERDE TAVSİYELERİNİ YAZIN AKLIMA GELMİŞ DENENMİŞ VE KAÇIRILMIŞ FIRSATLARDIR BUNLAR ! Mesela boldladığım yeri senin durumuna uygulayalım - KIZ yemek yiyor Hemen ne GÜZEL yemek MSN var mı de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Aha bak arkadaş mesela kendi durumuna uygulamış hemen sdsvcx 0ne said: bende başıma gelen bişeyi anlatayım ama herzaman olması pek muhtemel değil, yine de söylüyorum, belki bi gün birinizin işine yarar. Ahanda Yemekhanede yemek alırken yanyana gelmeye çalış, sonra telefonunu kaybetmiş gibi ceplerini falan böyle hareketli heycanlı bi şekilde ara sonra bulamadığın için -Sanırım telefonumu düşürdüm, sizin telefonunzu kullanıp kendimi arasam mahsuru var mı, de Eğer çok cins birine denk gelmediysen -Tabi, der ve zaten sonra olaylar muhabbetler bi şekilde gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 SpiderS_DangeR said: yemek güzelmiş msn var mı de o söylendi yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi daha yazıyı gördüm hatırlayıp gülmeye başladım okumadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ben de güldüm yazıya MSN var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ne güzel post MSN VAR MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 YOK HIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ne msni ya msn mi kaldı? whatsapp var mı diyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi o yazi ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yemek sırasında arkasına geç. böyle dibinde burnundan nefes al kokluyomuş gibi sonra ohhhh diyerek bırak nefesini. bi kaç kere tekrarla bunu rahatsız olacaktır. dönüp napıyosun sapık felan der yada ters ters bakar heralde. o zaman çok alınacaksın. astımım ben diyip nefes alamıyorum bazen diyip elini yüzüne kapatarak gidip sandalyeye oturup ağlayacaksın. gelip özür felan dilerse de tamam sorun değil parfümün güzelmiş ama felan dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 aynı masaya otur tuzluğu gevşet. kusura bakma azizim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mal said: yemek sırasında arkasına geç. böyle dibinde burnundan nefes al kokluyomuş gibi sonra ohhhh diyerek bırak nefesini. bi kaç kere tekrarla bunu rahatsız olacaktır. dönüp napıyosun sapık felan der yada ters ters bakar heralde. o zaman çok alınacaksın. astımım ben diyip nefes alamıyorum bazen diyip elini yüzüne kapatarak gidip sandalyeye oturup ağlayacaksın. gelip özür felan dilerse de tamam sorun değil parfümün güzelmiş ama felan dersin. bune lan sdfdsfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bende okuyup okuyup ayni tepkiyi veriyorum bu ne ki simdi diye sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 gülümse kanka o da gülümserse konuşursunuz. gülümsemesse burnu büyük kezbanın tekidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iUHOPM7YrhI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 selamünaleydüm deme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Selamunaleykümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Cicilerimi giydim, birazdan kader anı için işyeri servisine binip olay mahalline gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Lan geç kaldım. Abi anladık çok çekmiş de bu kadar belli etme. Biraz serin dur. Daha tanımadığın bir kız için bu kadar heyecan yapma ya. Bunun dışında erkek arkadaşı yoktur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 arkadan omzuna dokun, sana dondugunde gozune tukur, sonra sasirmisken bacagina tekme at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 pekaziz said: Cicilerimi giydim, birazdan kader anı için işyeri servisine binip olay mahalline gideceğim.PARÇALA ONU ŞAMPİYON!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 işin ucunda ölüm yok ya kardeşim. git,tanış kızla.baktın kız sıcak kanlı,konuşkan...ne güzel işte. yok,baktın kız seni tersliyor. o zaman terslemenin şekli önem kazanıyor. a.seni feci şekilde tersliyor ve hatta hakaret-küfür sokuyorsa işin içine arkanı dön ve unut bu kızı. b.seni kibarca bir tavırla reddediyorsa bil ki kızcağız evden okula, okuldan eve gidip gelen nesli tükenmiş kızlarımızdan biri.bu çeşit kızlardan da ümit kesilmez ama ısrarcı olmamak da fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mal said: yemek sırasında arkasına geç. böyle dibinde burnundan nefes al kokluyomuş gibi sonra ohhhh diyerek bırak nefesini. bi kaç kere tekrarla bunu rahatsız olacaktır. dönüp napıyosun sapık felan der yada ters ters bakar heralde. o zaman çok alınacaksın. astımım ben diyip nefes alamıyorum bazen diyip elini yüzüne kapatarak gidip sandalyeye oturup ağlayacaksın. gelip özür felan dilerse de tamam sorun değil parfümün güzelmiş ama felan dersin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar