Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Böyle bir konu açmak yasak benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 milletin cinsel hayatı ile ilgilenmiyorum. öyle bir anket açmam. mani said: çetintaş bir sonra açacağın anket nedir ? en çok seks yapmak istediğiniz patidaş mı ? açılsın hemen, kimin kimin çanağında gözü var bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 22 Ekim Cumartesi akşamı kavga çıkmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 cetin ABI'lik sifatini yavastan kaybediyorsun, ilk geldigin gunlerdeki, konu disi'ndaki agirligin ve soz bitiriciliginden eser yok. ardi ardina actigin ultra klise basliklar, ve verdigin yari troll mesajlarla kendi kendini bitiriyorsun. cok unlu bir pop stari iken, her gun sabah programlarina katilan, bir cenk eren, bir kusum aydindan farkli bir yanin kalmadi. BAK cetin kardesim! sana benden bi kardes tavsiyesi. gerektigi yerde oyuna gir, golunu at cik. yoksa artik kalen olan konu disi kisminda bile balonlularin maskarasi olursun!!!1111!!!birbirbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kimseyi uyuz olacak kadar takmiyorum yeaaah cok kewl'um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yok, zaten bana uyuz olanlar gelmez oraya, merak etme B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ağır post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 reyou said: cetin ABI'lik sifatini yavastan kaybediyorsun, ilk geldigin gunlerdeki, konu disi'ndaki agirligin ve soz bitiriciliginden eser yok. ardi ardina actigin ultra klise basliklar, ve verdigin yari troll mesajlarla kendi kendini bitiriyorsun. cok unlu bir pop stari iken, her gun sabah programlarina katilan, bir cenk eren, bir kusum aydindan farkli bir yanin kalmadi. BAK cetin kardesim! sana benden bi kardes tavsiyesi. gerektigi yerde oyuna gir, golunu at cik. yoksa artik kalen olan konu disi kisminda bile balonlularin maskarasi olursun!!!1111!!!birbirbir "düşmanımız kimdir bizim? kamu alem birdir bize." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 cetintas diyecektimki napolyon varmış listede, ondan no1. napolyona, 2 ci sıra aynı bokun laciverdi cetintasa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 allah akıl fikir versin bi an önce henüz geç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 agliyorum kahrimdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 al benden de o kadar gökalp B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 donanımhabere döndü forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kermit iyi güzel adam, yeter ki zenginlik ve şişkosunuz siz muhabbeti yapmasın. yoksa halısaha'da gördüm, şeker gibi adam. test ettim, onayladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 hatta böyle level forumlarına flaan döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dQhJ0m7Guv8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Tyrannus said: donanımhabere döndü forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 cok garbagemış konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 en çok sevişmek istediğiniz pati üyesi topiğini bekliyorum ben. sabırlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 -Deno- said: http://www.youtube.com/watch?v=dQhJ0m7Guv8 şu gün hayatımda unutamayacağım bi gündür oyun oynadığım yıllar boyunca bu kadar güdlüğüm bi gün daha olmadı oyunu pauselayıp abartısız 10 dk güldük ve nefessiz kalıp öleceğimi düşündüm bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ben liberale uyuzum kikledi beni chat kanalından! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Ben yokum lan ankette. Gecersiz direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 nilep yok ankette geçersiz anket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 diğer kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 eski üyelerden girmiyor 2009dan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar