Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 maksat pislik olsun diye:P[hline] [Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 lam ozm yurttaydık ayrıca ne ikram edicem bişi yediin yoktuki zafiyat geçiriyodun bi deri bi kemik :) şimdi evde kalıyoz daha rahat otlanan yok:) yurtta her önüne gelen damlıyodu hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 of simdi icmiyecezmi yaws light erkek olcaktik ne güzel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 içmeyin demio sıcak içince öle oluo diyodu sanırm[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 heau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 zaten sicak kolayi icmek iicin deli olmak lazım YLAANMI=??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Anam Anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 güzeli bence hic icmeyin zaten sudan güzel içicek yoktur idda ederim belki anne sütü vardır.Sağlık 1.planda daima! *!fazla abarttigini düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 sütle tang i karıştırın ilginç bi madde çıkıo ortaya ;-)[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 aşırı saçma geldi bana yalan gibi bişey bu.[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 yazıyla ilgisi yok ama kola düşmanı amcamın tercümesi: LÜTFEN HASTA OLUNUZ.[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 BU yazının bir komplo teorisi olup olmadığını bilmiyorum. Altında da yazdım maille geldi bana ve sonucta en azından bir kısmı gercek olabilir ki inandigim ve gercek oldugunu bildigim kısımları da var. Doğal tatlandırıcıların zararlı olduğu ve bir çoğunda (kola ürünlerinde kullanılanlar dahil) kanserojen madde taşırlar. Bunlar başta olmak üzere belki bizim bilmediğimiz başka nedenlerden de dolayı Avrupa da doktorlar kesinlikle şeker hastası olmayan birinin diet bir ürün kullanmasını yasaklıyorlar. Zayıflamak için diet ürün kullanmak aslında çok yanlış. Çünkü zayıflıcam derken çok fazla zararlı maddeyi bvücudunuza almanızın yanında diet ürünlerin zayıflatmaqdıgı hatta içinde taşıdığı bir madde yüzünden tam tersine vucudun yağ depolamasının da arttığı da ortaya çıkmıştı. Diet ürünler aslında tamamen şeker hastalarına yönelik bir üretim amacıyla üretilmeye başlamıştır. Taa ki millet şişmanlatmıyo diye saldırana kadar. Bu tip ürünleri Amerika öneriyor çünkü bu işin ardında çok büyük bir gelir sözkonusu, özellikle de Amerika için. Dünyanın en çok diyet ürün kullanan ülkesi de Amerika ama durumu da belli. Yani bunlar gerçekler onun dışındakileri bilmiyorum ama yapay tatlandırıcıların yan etkileri olması da çok doğal bir şey, ona da inanasım geliyor açıkcası ama tabii ki tam olarak bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Kola zararlidir arkadaslar bizzat yakinim da yasadim. Belki üstteki makaledekielr yanlis olabilir ama kola kesinlikle zararlidir kolon (bagirsak) kanserine yol acitigi söyleniyor.[hline][Bu mesaj Fegro tarafından 21 May 2003 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Butun iddalara son veriyorum eger kolanin ustunde soguk iciniz yazisinin bir uyanikligi olsaydi kanada'dakilerdede yazardi ama soguk iciniz cold use falan yazmiyor soyleki kanada british columiba dunyada sagliga onem en cok onem veren eyalet adamlar manyak gibi yemeklerde tuz kullanmiyorlar mesela tuz bulmak imkansiz sigara bulupda alabilirsen supersin sigara paketinin ustunde sen igrenesinde birakasin diye neler neler koymuslar ][bende netten aliyorum :)] burda yok oyle bisi akliniz kalmasin soguk iciniz yazisi tad gelsin diyedir.[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ana simdi vividentemı cıynıyemıecez oysaki bembeyaz dişler icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 qui'ye katılıyorum. ayrıca kola sağlığa zararlıdır. portakal suyu da zararlıdır. gazoz da zararlıdır. zararlı olmayan şey yok. En basitinden yediğiniz salata bile sağlığa zararlı şeyler içerebilir. Eğer sağlığınızı düşünüyorsanız, İsveç'e gidin, kurtlarla birlikte yaşayın, geyik avlayın, tertemiz sulardan kana kana için. Dediğim gibi şu an yediğiniz içtiğiniz herşeyin zararlı bir yönü var. Herşey potansiyel hastalık tehlikesi.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 cola zaten iğrenç birşey hiç sevmem adamım hep ICETEA oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Zaten 2004'ten itibarende Türkiye'de sigaraların üzerinde "iktidarsızlığa yol açar" yazısı yazacak. Cola zaten sıcak içilmez. İçemezsin yani. Tadı çok kötü olur bide asitsiz olur şekerli su gibi. Gerçi ben zaten herşeyi soğuk kullanıorum :D Buz gibi coca cola yanına buz gibi ketçaplı buz gibi makarna ahahahaha. Sıcak olarak bi tek çorba içebilirim. Belki cola alıştırmıştır dilimi ahahha.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Bu sabah geveze showu dinlerken gerçekten tam bu konuya uygun bir şey anlattı adam. Lise öğrencisi bir genç dikarbonmonoksit isimli bir maddenin kaldırılması için imza toplamak istiyormuş, afişinin üstünde de zararları yazıyormuş (gaz halinde ciğerlere yeterince doldurulduğunda ölüme sebebiyet açar, araba frenlerini aşındırır, her türlü kanserde bulunur daha bir sürü neden saydı) sonunda da Geveze bunun sadece su olduğunu açıklayınca hepimiz mal mal bakındık. Belki aynı mail ona da gitmiştir de bunu anlatmıştır bilmiyorum ama çok haklı çok düşük ihtimalli şeyler çok büyük şeylere dönüştürülüyor bu hikaye doğru mu değil mi bilmiyorum açıkçası benimki sadece bir fikir gerçekten de su olduğu söylenmeden önce "anaa ne zararlı madde laan" dedim, böyle bir bilimsel konuşma cümbüşüyle aklı karışabiliyor insanın yani =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 dikarbonmonoksit C2O olur sanırım.. su olark dihidromonoksit olması lazım (H2O) napiyim çarptı gözüme[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Kenderleme, 21 May 2003 18:36 tarihinde demiş ki: dikarbonmonoksit C2O olur sanırım.. su olark dihidromonoksit olması lazım (H2O) napiyim çarptı gözüme[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Haklısın alelacele yazarken =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bi de suyu soğuk içeceksin artık buz gibi bizim sürahi hep dışarda ya :([hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ben bu yazıyı gecen yıl okumustum.. ancak cogu sey fazla abartılmıs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Beyler ben sımdı VIVIDENT çiyniyimmi çiynemiyimmi lütfen yardımcı olun cok onemli benim için spec öyle yazmıs ondada o maddeden varmı$.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bu yazıyı çok eskiden okumuştum 2001 ekimde ağrıları çok şiddetli olmasına rağmen biyopsi için 2002 mart ı beklemek çok saçma değil mi sizce ? lol. diet kola içmiyorum demek te çok saçma.bahsi geçen aspartam maddesi kolanın her türünde mevcut ve üstünde yazmıyor.. kola içen herkesde kesin böyle birşey olur diye birşey yok ancak siz içince olmayacak diye birşey de yok.zaten öyle birşey olsaydı çoook kişi eşek cennetine giderdi.içen o riski göze almış demektir çünkü aspartam ın mültip sıkleroza yol açtığı kanıtlanmış bir gerçek. ben severim içiyorum ve içeceğim.kolanın sağlığa zararlı olduğunu bilmeyen kaldı mı bilmiyorum ? sağlığa zararının yanında acaip kilo yapıyor kalorisi çok yüksek eğer bir gün kolayı bırakırsam nedeni büyük ihtimalle kilo vermeye kasmam olur.[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar