Konn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ---- uykulu kafayla 2 mesaj ardarda yazmisim ozur dilerim bokunuda cikarmisim ustune ya oha bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Horatio geliyor abi resme baktıkça güneş gözlüğü yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 nereye geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cavanagh eg hill tora tolga dracos baki sertac fizban deno kenshin bitchofbat wishmaster scheriff khelben babacum fde dreagloth spidee 19 kişiyiz şu anda böle olursa en yenilerden kesmeye başlicam kadrodan şimdiden kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bu arada kaleci mi olacak yoksa oyunda mı söylemeniz de lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ünlü düşünür dreagloth'un da dediği gibi; arabaya bütün eşyalarını at gel işte ya sdf görkem-ildeniz ikilisi kesin olursa oyunda olursun eser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cavanagh said: 19 kişiyiz şu andaböle olursa en yenilerden kesmeye başlicam kadrodan şimdiden kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cavanagh said: ünlü düşünür dreagloth'un da dediği gibi; arabaya bütün eşyalarını at gel işte ya sdf görkem-ildeniz ikilisi kesin olursa oyunda olursun eser arabasız gelecem abi :) otoparkta sıkıntı var bu aralar. mantolama yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Anlamam gerekmiyor ama yine de ne dediğini anlamadım BoB başgaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 apartmana izolasyon yapıyolar o yüzden ya araba abuk subuk bi yerde kaldı çıkamıyo ya da kalan yerler kapış kapış gidiyo, dönünce park yeri bulamam diyo herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 haha aynen öyle. bak anladı reis beni. ama az önce çıkarmam gerekti arabayı. bu saatte 5 dakka gittim geldim yer kapılmış haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 e.g gelemiyor yurtdısında bu pzt ye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Alkol getirsin bir sonraki maça freeshoptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben de gelmiyorum bu arada haberiniz olsun ehiehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben de yokum bu pzr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dracos ve hill kesin geliyolar mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kesin geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viseroy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 agalar yer olursa arayın ben pek takılmıyorum foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bu hafta çok zor be can=( ama haftaya sana yer ayırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 cavanagh hill tolga dracos baki fizban deno kenshin bitchofbat wishmaster scheriff khelben babacum fde dreagloth spidee 16 kişi böle oldu bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 eser oyundasın=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ama kaleye geçmen gerekirse diye kıyafet getir yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yarın kuruçeşme arenada serdar orteç konseri var işin içinde bizde varız kapanış konseri o yüzden gelemiycem abi edit: zaten kadro dolmuş lan asjgdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben de senin mesaj yazmanı bekliyodum gökalp 2. hafta satışı yetmedi 3. hafta da sattı!! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar