Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa | Stoke City - Beşiktaş JK : 29 Eylül - 22:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaşın böyle çok kötü huyu var işte, her oyuncuyu önce yere göğe sığdıramıyor (kimi zaman haklı kimi zaman haksız olarak) sonra da silip atıyor. Daha yeni örnek Ferrari geldiğinde şöyle aşmış böyle süper defans diyorlardı, adamla gitsin diye davalık olundu.

Hayır izlediğim kadarıyla geçen sene gayet iyi oynuyordu Guti. Taraftarla da arası gayet iyiydi, şöyle beşiktaşı sevdim böyle taptım diye demeç verip duruyodu, tüm herkes de ooo guti süpersin diyodu taraftarından takım arkadaşına... Şimdi silindi gitti adam şaka gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

takımdakilerden anlasabildigi cok adam olmadı ilk günden belli olan birseydi bi toro ile falan konusuyordu flan heralde o da oldugu kadar bence sorunu direk td ile kimden kaynaklı bilemeyiz ama artık sürecegi yok gibi devre arasında gitmek için kendine takım arıyor muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Abi takım olark fizik çok düşük gutiyi hayal bile edemiyorum, hayaletten farkı olmaz oynasa bile.

Abi benim dediğim doğru Guti ile ilgili, sizinki yanlış, tartışmayın. :D

Çok geriye yaslanırsak geçen haftaki gibi Stoke üzer bizi. En kötü ihtimalle yarı sahamıza adım attıkları an yakın pres yapmamız lazım. (Yapacak enerji yok takım da ama işte gaza gelip yaparlar belki) Trabzon'un Inter'i yenme ihtimalinden daha fazla bizim Stoke'u yenme ihtimalimiz. Akıllı oynarsak ve şanslı olursak olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Beşiktaşın böyle çok kötü huyu var işte, her oyuncuyu önce yere göğe sığdıramıyor (kimi zaman haklı kimi zaman haksız olarak) sonra da silip atıyor. Daha yeni örnek Ferrari geldiğinde şöyle aşmış böyle süper defans diyorlardı, adamla gitsin diye davalık olundu.

biz gitsin istemedik ferrariyi
ki ferrari geldiği ilk iki sene muazzam bir stoperdir keşke o şekilde oynasa ama sistem değişti ferrari ağır kaldı dikiş tutturamadı sonra zaten kendince gel dedin gelmedi
çıkmadı idmanlara şimdi dava açtık işte.
Sosyal ağlarda paylaş

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Hilbert
Sivok
Sidnei
Egemen
Necip
Aurelio
Ernst
Simao
Quaresma
Edu

Tırsak Carcalhal yine tırsmış. Hadi İsmail'e güvenmiyosun ok. Başka bi stoper koy solbeke. En iyi stoperini yerinden alınca daha mı sağlam olacak savunma? Fernandes'in yerine Aurelio tercihi kadar saçma bişey olamaz. Zaten berbat savunma yapan bi takım olarak 0-0a yatmak nedir yaa? Kesin gol yiycez de, atıcak adam da olmıycak sahada.
Sosyal ağlarda paylaş

ismail'in olmaması bence iyi birşey ama ya, hücumda çok önemli işler yapıyor tamam da defansif olarak halen geçen yılın aynısı,

pennant delik deşik ederdi o kanatta bizi yoksa asdfdsa

ama kadro tamamen 0-0'a yatmak için çıkarılmış başka açıklaması yok. Bu adamla olmaz artık görmek lazım. Umarım Tayfur' erken salarlarda kurtuluruz şu adamdan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...