Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa | Stoke City - Beşiktaş JK : 29 Eylül - 22:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
antalya macina göre degerlendrmeyin abi takımı.. o kadrodan 4-5 isim farkli olcak en az,bide avrupa maci havasi olcak.. savunmada iyiyiz egemen sidnei guven verio yani..

en az beraberlik alip yolumuzu acariz insh
Mesaj tarihi:
Cenk
Hilbert - Sidnei - Egemen - İsmail

m.aurello - fernandes

Guti
Quaresma Simao

Edu ( bana kalsa pektemek)

bence bu kadroyu cıkartıcak , guti bu sefer 11 de baslayacak
Mesaj tarihi:
Veli oynasın ya, gerçi başlarda çok iyiydi ama oyundan çabuk düşmüştü bak onu unuttum.

Edu oynayacağına Pektemek oynasın, bu kadar eyyamcılık olmaz mendes'e yaranacaklar diye. O kazmada bu kadar ısrar etmek ...
Mesaj tarihi:
Edu geçen maç bitiricilikte kötüydü ama genel olarak iyi oynadı. Sağlam bi ortasahamız olsa, Almeida - Edu ikilisi yargılar resmen ama o orta saha bizde zor :D

Ernst - Aurelio - Fernandes - Necip hep beraber kapanıp, kazanılan topları ileri şişiririm ben TD olsam. Edu kıçıyla Q7ye indirir, belki gol buluruz bu şekilde. Açık oynamaya gerek yok, elin ingilizine. Aslında Stoke City ve Kiev maçlarından 4 beraberlik alsak gruptan gayet 2. olarak çıkarız.
Mesaj tarihi:
abi teknik direktör adam gibi olmayınca işte olmuyor, pektemek sakatlık sonrası harika dönmüş oyunu ve yapmaya çalıştıkları bunu gösteriyor fakat kendini kanıtlama çabasında,

Bu da onu bencilliğe itiyor. Beşiktaş'a boşuna gelmedim demeye çalışıyor ki oyunda yaptıkları, kararları falan bunu gösteriyor.

teknik direktörün kenara çekip seni biliyoruz, birşey kanıtlamana gerek yok falan diyip onu psikolojik olarak kendine getirmesi gerek. Bunu Carvalhal yapmıyor ki takımdaki genç yerlilerin hepsinin performansı aşırı derece de kötü...

Tayfur olacaktı ki ah ah ...
Mesaj tarihi:
Abi tayfur da biraz kel ölür sırma saçlı olur oldu bence.
Belki potansiyel var bilmiyorum ama geçen 2. yarı ahım şahım top oynamadı takım. Tabi yeterli süre olduğunu iddia etmiyorum ama adam of şöyle iyiydi böyle iyiydi demek için yeterli data yok elde
Mesaj tarihi:
abi tayfur'la da zor olacaktı çünkü adamın ilk teknik direktörlük tecrübesi olacak, hemde beşiktaş'ta

ama en azından yerli oyunculardan maksimum verim alacağımızı düşünüyordum ben, o geldikten sonra Necip, İsmail falan çoşmuştu çünkü,
Mesaj tarihi:
valla ismail geçen sene hiç böyle oynamıyodu ya. baya beter bi adamdı, bu sene topladı yine hem defans hem atak anlamında. ayrıca carvalhal de kazanan orta sahayı bozup hem ernst hem necipe şans verdi yani. mustafa ve necip'in o şansları kullanamaması kendi kazmalıkları biraz.
  • Yeni Oluştur...