Eternal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ertem ne diyo bak adam bile ne ayak bu edu demeye getirdi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mighty_THoR said: Not: Bu takım quaresma olmadan çok daha iyi oynuyor. Quaresma oynadığında bütün topları kendisine istiyor atılmayıncada trip yapıyor. Not2: Edu ya laf etmeyin edu bugün forvet olarak oynamadı. Edunun sahadaki görevi taç ve kornerlerde defans yapmasıydı. İleride duruyor olması hocanın yarattığı bir ilizyondan ibaret yoksa açık bir şekilde ne için oynadığı belliydi. kjaskljdklajfkladlkajda abı su maçta da quaresma ya laf eden varsa gerçekten bıraksın izlemeyi felan, yahu daha ne yapsın bu adam ya valla sorunlu insanlar var bu ülkede, yahu adam defansa geldı pres yaptı, attığımız gol de asist onun 5 maçta 4 asist var adamın, vurdu direkten döndü, bir sürü orta yaptı:) bı de hala o olmadan daha iyi demezmi! edu hakkında ki yoruma zaten yorum yapamıycam:) ilizyon gibi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ben de nefret ettim çirkef herifler ya rüştünün üzerine çıktılar her yan topta, keşke yenseydi beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 DarKRideR said: Necip ilk yarı iyiydi aslında iyi de başlamıştı. Fakat ikinci yarı tek bir olumlu hareket bile yapmadı. Çok garip bir düşüş yaşadı. ya aslında necipin ikinci yarıda da defansın arkasına çok güzel koşuları oldu (aslında edu'dan beklersin böyle bişeyi de, yapamıyo kazma). Ama işte topu ayağında çok oyalıyolar, defans arkasına topu hemen atan adam çok az oluyo. Guti sadece o konuda çok iyiydi, onun dışında takıma yararı olmasa da bi pas atıyodu bitiriyodu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 kermit said: ben herşeyi biliyorum yannız öyle bi sorun var baya biliyorum siz bişi bilmiyosunuz =) seninle aynı zihniyetteki adam beşiktaş'ı yönetiyor ve malesef nobre gibi adamdan sonra bir alt seviyesi olan edu'yu izliyoruz. Neyse ki herşeyi biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ulan schuster e çok sövdük ama şu kadro elinde olsa adam ne coştururdu ya.Tam herifin stiline göre kadro kuruldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Bu arada dinamo kiev kaleci Shovkovskiy sayesinde zor kurtarmış beraberliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Fernandes > Guti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Cidden Fernandes... Tavsiye edenin de, getirenin de, bonservisini alanın da ellerinden öpüyor, en içten teşekkürlerimi sunuyorum... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Guti Guti diyoruz birde aslında ama şu maçta Guti oynasa 9 kişi oynardık. Zaten 10 kişi oynadık Holosko girene kadar, bu izbandutlar Guti'yi harcadı ileri de ki iki pas atacak diye Edu'yla birlikte ikisine katlana katlana 2-3 kanser hastası çıkardı sadece bu forumdan, Ha Edu'suz başlasaydık Guti çok iyi olurdu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 guti nin ispanyadaki önemli işi belli oldu. http://twitter.com/#!/Guti_SER/status/119504650201337857 yeni sevgili yapmış :) tam maç sırasında atmış bir de bunu, inadına yapıyor muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi bu takım her maç böyle oynasin.. biz gruptada ligde de en yukarilara oynariz.. açık ara bu sezonki en iyi macimzi kaybettik yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Gömlek güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 applev0dka said: abi bu takım her maç böyle oynasin.. biz gruptada ligde de en yukarilara oynariz.. açık ara bu sezonki en iyi macimzi kaybettik yani :S en çokta buna üzülüyorum, cidden çok iyi oynayıp kaybettik. Yazık oldu cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Bu arada fernandes çok yavaş değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 http://p.twimg.com/AaiREr8CQAELVxW.jpg Gol sevinci, şu fotoğraf görülmeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Hilbert , ekrem ve toromandan kat akt iyi bekte , nedne oynatılmıyo anlamadım, zatne hızı yeter adamın ki ilk maçı yanılmıyosam bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yanlış ülkede doğmuş hilbert, ondan oynatılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar