Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa | Stoke City - Beşiktaş JK : 29 Eylül - 22:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

Not: Bu takım quaresma olmadan çok daha iyi oynuyor. Quaresma oynadığında bütün topları kendisine istiyor atılmayıncada trip yapıyor.

Not2: Edu ya laf etmeyin edu bugün forvet olarak oynamadı. Edunun sahadaki görevi taç ve kornerlerde defans yapmasıydı. İleride duruyor olması hocanın yarattığı bir ilizyondan ibaret yoksa açık bir şekilde ne için oynadığı belliydi.

kjaskljdklajfkladlkajda

abı su maçta da quaresma ya laf eden varsa gerçekten bıraksın izlemeyi felan, yahu daha ne yapsın bu adam ya valla sorunlu insanlar var bu ülkede, yahu adam defansa geldı pres yaptı, attığımız gol de asist onun 5 maçta 4 asist var adamın, vurdu direkten döndü, bir sürü orta yaptı:) bı de hala o olmadan daha iyi demezmi!

edu hakkında ki yoruma zaten yorum yapamıycam:) ilizyon gibi gerçekten
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Necip ilk yarı iyiydi aslında iyi de başlamıştı. Fakat ikinci yarı tek bir olumlu hareket bile yapmadı. Çok garip bir düşüş yaşadı.

ya aslında necipin ikinci yarıda da defansın arkasına çok güzel koşuları oldu (aslında edu'dan beklersin böyle bişeyi de, yapamıyo kazma). Ama işte topu ayağında çok oyalıyolar, defans arkasına topu hemen atan adam çok az oluyo. Guti sadece o konuda çok iyiydi, onun dışında takıma yararı olmasa da bi pas atıyodu bitiriyodu olayı.
Mesaj tarihi:
kermit said:

ben herşeyi biliyorum yannız öyle bi sorun var
baya biliyorum siz bişi bilmiyosunuz =)

seninle aynı zihniyetteki adam beşiktaş'ı yönetiyor ve malesef nobre gibi adamdan sonra bir alt seviyesi olan edu'yu izliyoruz.
Neyse ki herşeyi biliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Guti Guti diyoruz birde aslında ama şu maçta Guti oynasa 9 kişi oynardık. Zaten 10 kişi oynadık Holosko girene kadar, bu izbandutlar Guti'yi harcadı ileri de ki iki pas atacak diye Edu'yla birlikte ikisine katlana katlana 2-3 kanser hastası çıkardı sadece bu forumdan,

Ha Edu'suz başlasaydık Guti çok iyi olurdu asdf
Mesaj tarihi:
guti nin ispanyadaki önemli işi belli oldu.

http://twitter.com/#!/Guti_SER/status/119504650201337857

yeni sevgili yapmış :) tam maç sırasında atmış bir de bunu, inadına yapıyor muhtemelen
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

abi bu takım her maç böyle oynasin.. biz gruptada ligde de en yukarilara oynariz..

açık ara bu sezonki en iyi macimzi kaybettik yani :S

en çokta buna üzülüyorum, cidden çok iyi oynayıp kaybettik. Yazık oldu cidden
  • Yeni Oluştur...