zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 cetintas said: aman,öyle 2inciyi içip masaya çıkan arkadaş durumu çok feci :)) rakı iyidir be dartanian. yok öyle bişey be öf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kızlardan birisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 goldbären said: sıraya girmiş belkiyolar seninle içmek için sdfsdf senin adını yazmadım diye niye kıskanıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Lyvanna_Dolores said: -Deno- said: kendimle içerim. kendime sarılır donarım gecenin finalinde. sen bi ara izmire gelsen cogsahane olurmus gelicem. çok yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ooo sagopa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Popla bi içemedik kaç yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ben geldim ankaraya icelim bu aksam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Kayınvalide de yemek var ve sabah 9 ucagına Vana gidicem. Daha anti musait bi gün oalamazdı herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 gelin de içelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 cetintas said: 22 ekimde bekleriz. vaperon said: Çetin abi, Vinghtor ve Napolyon'la içmek isterdim. :D sdfsdfsdf Eğlenceli olurdu muhabbet. İzin alabilirsem gelirim abi. Gece 12-08 arası çalışıyorum ben. Hafta sonum falan yok. Değişiyor izin günlerim. Ama birşeyler ayarlamaya çalışırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 15 yıl önce bıraktım içiyosun hala içiyosun fede. olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bırakılacak bi durum yok ki olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 fede kharonla konustum kardesim, 7 gibi falan alcak beni otelden sanirim, haberleselim ok midir? varmi baska katilan? angaralilar.. biri numan a haber versin la, bir ankara muendizine :P baska kim vardi o aksam, fede bi el ativer be kardes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 numanı arayayım wastryxi de arayayım ama kesin işim var çok çalışıyom böhüü der ama ararım sşdlfkslş larakeni de ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 eet eet laraken i de ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yazılmıştır ama benimle içmek istermisiniz kamufleli bir anket olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 KAçta nerde olacaksınız belki kaçıp gelebilirim birazcık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 fede said: numanı arayayım wastryxi de arayayım ama kesin işim var çok çalışıyom böhüü der ama ararım sşdlfkslş larakeni de ararım Olm bana 3 gün önceden söyleyeceksin ki kendimi ona göre ayarlayabileyim.. Mazeretlerimi sıraladım sana sdf ama bir bakayım gelmeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 LuNiZ said: fede kharonla konustum kardesim, 7 gibi falan alcak beni otelden sanirim, haberleselim ok midir? varmi baska katilan? angaralilar.. biri numan a haber versin la, bir ankara muendizine :P baska kim vardi o aksam, fede bi el ativer be kardes :D Lan ne adi adamlarmissiniz lan siz. Istanbul'dan gidip Ankara'da icki iciyorlar arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 numan geliyo, mekan belli olunca haber vericez larakenin numarası kullanılmıyomuş edit : hakan geliyo açık kapı bıraktıysan zorlarım ben orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Bahçelide olursanız gelirim ama çok kalamam arabam yok zaten T_T 10daymış 'işim' zaten yarım saatte geçerim gibi oradan 9 buçuğa kadar durabilirim hatta O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bi de mekanı bana da bildirirseniz iyi olur nereye geleceğimi bileyim sdlkfjslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 H.sonu bulusun belki bende gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar