Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Maasüstüne not yapıştırmak için en iyi program hangisi? Notification bar'da dursun istemiyorum, sürekli açık halde notlar görünsün masaüstünde. Okula hazırlamaya başlıyorum bilgisayarı =) Tek bunu halletmek için widget sistemi filan çalıştırmak da istemiyorum ama, tek bu işe yarayan iyi bir program arıyorum. Hatta masaüstünde context menü açıp yeni not filan diyebilsem süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 http://www.tk8.com/stickynotes/ http://download.cnet.com/Post-it-Digital-Notes/3000-2351_4-10060027.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yeni -> yeni metin belgesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 paintte yaz, masaustu yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Win7 kendi yapiskan not seysi vardi sanki gayet iyi o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 win 7 widget'i olmaz demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 kendin yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Rainlander Takvim'inde de günleri işaretler, yapılacakları falan yazarsın. Günü gelince (istediğin kadar öncesinden) haber verir sana. Bugün şu işler var falan diye yazar. Ayrıca diğer takvimlerinle de senkronize kullanabilirsin. Telefonla falan.. edit: Rainlander ile Evernote'u bi araya getiren bi program yazsanız mobil uygulamada bi kaç ödül alırsınız. Ben de ilk müşteriniz olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bu masaüstü notları hiçbi işe yaramıyoç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bence de notlar işe yaramıyor "vueminder lite" takvim kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar