Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=R-msibidbVs Son gecemiz olduğunu bile bile gittim, onca zamandır buluşmamızda ilk defa böyle bir gece bizi karşılamıştı; kıpkırmızı, fırtınalı ve sanki güneş bir yerlerde var gibi aydınlık... O da olacakları biliyormuş gibi isyan ediyordu şimşekleri ile ancak bir damla yağmur dökmeden acısını içinde saklıyordu sanki. Öpmek istedim, durdurdu beni. Sebebini anlamıştım ancak tek kelime etmedim. Ve konuşmaya başladı, sanki avucunuzdan kayıp giden rüzgar misali kayıyordu gözlerimin önünde. Ne hayallerim vardı oysaki, onunla durmaksızın sevişmek gibi, ona sarılarak uyumak gibi, ona doymak gibi... Ama yürümeyeceğini biliyorduk ikimizde çünkü kendine göre haklı sebepleri vardı ve husursuz olmasını ondan çok ben istemiyordum. "Peki" kelimesi ağzımdan kayıp gitti, hiçbir direnme göstermeden. Son kez dudaklarıma dokundu dudakları ile. Sonra yavaşça tek bacağını üzerime attı, sonra ikincisi. Belkide son ritüelimizi gerçekleştiriyorduk o gece. Denizin ılık ama sert esintisi saçlarını dalgalandırıyordu. Ellerim o incecik ensesinde dolandı. Sonra yavaşça sırtına ve sonunda kollarım sımsıkı kalçasını sardı beni bırakma der gibi. Beraber biten bir ilişkinin son dansını yapıyorduk. Son valsimizdi o gece... Saatine baktı. Gitme vakti gelmişti. Arkadaş kalıcakmıyız dedi. "Başka seçme şansım var mı?" demek geldi içimden ancak sadece "Evet" diyebildim. Gülümsedi. Yanağımdan öptü ve gecenin içinde kaybolup gitti. Bir daha göremeyeceğim garip kızdı o.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Biraz daha trolleyin neşem yerine gelsin D:
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Lord_Argos said: Son gecemiz olduğunu bile bile gittim, onca zamandır buluşmamızda ilk defa böyle bir gece bizi karşılamıştı; kıpkırmızı, fırtınalı ve sanki güneş bir yerlerde var gibi aydınlık... O da olacakları biliyormuş gibi isyan ediyordu şimşekleri ile ancak bir damla yağmur dökmeden acısını içinde saklıyordu sanki. Öpmek istedim, durdurdu beni. Sebebini anlamıştım ancak tek kelime etmedim. Ve konuşmaya başladı, sanki avucunuzdan kayıp giden rüzgar misali kayıyordu gözlerimin önünde. Ne hayallerim vardı oysaki, onunla durmaksızın sevişmek gibi, ona sarılarak uyumak gibi, ona doymak gibi... Ama yürümeyeceğini biliyorduk ikimizde çünkü kendine göre haklı sebepleri vardı ve husursuz olmasını ondan çok ben istemiyordum. "Peki" kelimesi ağzımdan kayıp gitti, hiçbir direnme göstermeden. Son kez dudaklarıma dokundu dudakları ile. Sonra yavaşça tek bacağını üzerime attı, sonra ikincisi. Belkide son ritüelimizi gerçekleştiriyorduk o gece. Denizin ılık ama sert esintisi saçlarını dalgalandırıyordu. Ellerim o incecik ensesinde dolandı. Sonra yavaşça sırtına ve sonunda kollarım sımsıkı kalçasını sardı beni bırakma der gibi. Beraber biten bir ilişkinin son dansını yapıyorduk. Son valsimizdi o gece... Saatine baktı. Gitme vakti gelmişti. Arkadaş kalıcakmıyız dedi. "Başka seçme şansım var mı?" demek geldi içimden ancak sadece "Evet" diyebildim. Gülümsedi. Yanağımdan öptü ve gecenin içinde kaybolup gitti. Bir daha göremeyeceğim garip kızdı o. ana. tanıdık geldi lan.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 http://static3.wine-searcher.net/images/labels/26/97/black-white-blended-scotch-whisky-scotland-10092697.jpg
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w8CVYehFWfE
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ismi neydi kızın? yunanlı diye bir şey yok bu arada.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Lina (dota rulz) ve Yunanlı diye bişi yokmuş cidden.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 cihant said: lan bi resim ekleyemedik Ahahah güldürdün beni :D @ahmedinejad, sağlığına ((:
cihant Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 yarasınn.kaderin cilvesi midir nedir sana bu resmi gönderdiğimden 5 dk geçmeden aynı hissiyatı yaşıyorum.ben de gidip birazdan tuborg goldlara başlarım artık
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Eyvallah Cihan, kalpler kırılmasın yeterki.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 cihant said: yarasınn.kaderin cilvesi midir nedir sana bu resmi gönderdiğimden 5 dk geçmeden aynı hissiyatı yaşıyorum.ben de gidip birazdan tuborg goldlara başlarım artık off eve girerken almadım sen şimdi söyleyince nasıl çekti canım viral gibisiniz yeminle
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dasaaa said: Lord_Argos said: Son gecemiz olduğunu bile bile gittim, onca zamandır buluşmamızda ilk defa böyle bir gece bizi karşılamıştı; kıpkırmızı, fırtınalı ve sanki güneş bir yerlerde var gibi aydınlık... O da olacakları biliyormuş gibi isyan ediyordu şimşekleri ile ancak bir damla yağmur dökmeden acısını içinde saklıyordu sanki. Öpmek istedim, durdurdu beni. Sebebini anlamıştım ancak tek kelime etmedim. Ve konuşmaya başladı, sanki avucunuzdan kayıp giden rüzgar misali kayıyordu gözlerimin önünde. Ne hayallerim vardı oysaki, onunla durmaksızın sevişmek gibi, ona sarılarak uyumak gibi, ona doymak gibi... Ama yürümeyeceğini biliyorduk ikimizde çünkü kendine göre haklı sebepleri vardı ve husursuz olmasını ondan çok ben istemiyordum. "Peki" kelimesi ağzımdan kayıp gitti, hiçbir direnme göstermeden. Son kez dudaklarıma dokundu dudakları ile. Sonra yavaşça tek bacağını üzerime attı, sonra ikincisi. Belkide son ritüelimizi gerçekleştiriyorduk o gece. Denizin ılık ama sert esintisi saçlarını dalgalandırıyordu. Ellerim o incecik ensesinde dolandı. Sonra yavaşça sırtına ve sonunda kollarım sımsıkı kalçasını sardı beni bırakma der gibi. Beraber biten bir ilişkinin son dansını yapıyorduk. Son valsimizdi o gece... Saatine baktı. Gitme vakti gelmişti. Arkadaş kalıcakmıyız dedi. "Başka seçme şansım var mı?" demek geldi içimden ancak sadece "Evet" diyebildim. Gülümsedi. Yanağımdan öptü ve gecenin içinde kaybolup gitti. Bir daha göremeyeceğim garip kızdı o. ana. tanıdık geldi lan. bende izlemiştim bunu sanırım marc dorcel olsa gerek
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Masquerade said: yunanlı degil yunan. adam üzüntüden ne yazdığını biliyor mu? sen de yani.. :(
cihant Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 goldbären said: cihant said: yarasınn.kaderin cilvesi midir nedir sana bu resmi gönderdiğimden 5 dk geçmeden aynı hissiyatı yaşıyorum.ben de gidip birazdan tuborg goldlara başlarım artık off eve girerken almadım sen şimdi söyleyince nasıl çekti canım viral gibisiniz yeminle ve tabiii ki bu güzellikler bir tekel kadar uzağında ;)
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 http://cdn1.knowyourmeme.com/i/000/107/432/original/i_hug_that_feel.png?1300595876 2gold + viski gelsin banada
Öne çıkan mesajlar