Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Neredeyse hiç eski anime izlemezdim ama yenilerin çizimleri hep aynı, hep aynı sıkıyor sağlam konu ve karakter olmayınca. Geçen Tsukikage Ran'ı izledim, güzeldi çok, şimdi GTO'u izliyorum, süper. Eskilerden başka tavsiye istiyorum. Söyle zevkli, aksiyonlu ya da komik şeyler. Melodram havam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 golden boy, çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Nedense bilmiyorum biraz önce arama yaparken aklımda Golden Boy yerine Candy Boy diye kalmış, garip bir incest yuri anime çıktı karşıma. Kader direrek izleyeceğim şimdi =) Golden Boy'un mangasını okumuştum. OVA'ymış ama, izlerim öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Kader ? http://i52.tinypic.com/11aj0uf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Boş ver onu da anime de. Geçen dediklerin bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 \ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 GERGE said: garip bir incest yuri anime çıktı karşıma. Kader direrek izleyeceğim şimdi =) http://www.sekort.com/resimler/yuri-gagarin.jpg ne kadar eski arıyorsun? 5 yıl? 10 yıl? daha eski? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 2000 öncesi işte. Öyle 1980 filan çok eski gelir ama sanırım animasyon olarak. Bilmiyorum, belki de gelmez ama, hiç izlemedim o kadar eski anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konumu çalma Zeper! Eski anime istiyorum ben. GTO izle sen de işte. Bounen no Xamdou izle sonra. Samurai Champloo, Haibane Renmei, Cowboy Bebop, Ergo Proxy ve Black Lagoon attın mı bir de üzerine tamam. Hadi şimdi, kışt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 cobra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hadi bir tane söyleyeyim bitsin: legend of galactic heroes. epic kelimesinin yanında resmi var sözlükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Sailor Moon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Lupin the Third, Fist Of The Northstar, Akira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 GUNDAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 slayers izlemediysen izle frpci adamı felaket eğlendirir 3*26 bölüm + zibilyon ova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 slam dunk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 slayers'i izlemedim ben de, ilgimi cekti ama sifirdan anime/mangaya dalacak vaktim yok. filmleri izlesem cok abes olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Kareshi Kanojo no Jijou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 slayers ovalar hep stand alone komik bölümler metaplotu anlamamak çok sorun olmaz dizi bölümlerinin yarısı geyik zaten de karakterleri tanımadan çok komik gelmeyebilir bide gerge baka test izle. ikinci sezonu bitmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 sıkılmazsan "legend of the galactic heroes" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Neon Genesis Evangelion (izlemiş olabilirsin gerçi) City Hunter Noir (2001 gerçi ama çizimlerde bir anda büyük değişiklikler olmuyor tabi) Chobits (2002 bu da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Kesin gerge diye girdim, pretentiousness detection sezgilerim yanılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 KOR izle direkt. Kurogane Orange Road etkilenmessen paran iade. Ninja scroll, trigun v.s izlemişsindir diye var sayıyorum. Dedective Conan izle şimdilik epey oyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar