Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Kayserispor - Fenerbahçe SK 23.09.2011 @ 20:00

kkk

Öne çıkan mesajlar

elle oynandığını görüyor frikik veriyor, ama yanlış adama. hayır görmese görmedi dicez zaten, bi de üstüne sarı kart veriyor kendinden çok emin fdsfsd.

ikinci pozisyon ise net, yardımcı hakemin karşısında. orda da basireti bağlandı sanırım hakemin geçen maçtaki olaydan sonra cesaret edemedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Penaltısı verilmedi Kayseri'nin filan demicem , sadece şu kuddisi çok kötü hakem abi , bu adamın torpili filan kimse bilmiyorum ama hakemlik filan yapmaması lazım. Meslektaşmışız ne yazıkki kendiside müteahhitmiş , gelsin ona bizim şantiyede iş filan veriyim , hakemlikten aldığı paranın 2 katını veriyim çalışsın lütfen ,hakemlik yapmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

Maç hakkında bir şey yazmaya gerek yok, Fener inanılmaz şansıyla 1 maçı daha kazandı. Kuddusi de saolsun oldukça yardımcı oldu. Öte yandan Ercan Saatçi nasıl şerefsiz bir adam ya, bi de bugün yazmış hain bayrak olmasaydı 4 te 4 tü ekiekieki diye top5 e de kuddusinin tertemiz yönetimi yazmış. Hayır anlamıyorum, arada sırada bakıyorum, eziklik katsayısı artıyor adamın adeta. İnanılmaz bir performans yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...