Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Masquerade said: kotu motu kazanmak onemli. hakemler tam gaz scmaya devam ediyor o ayri. DoruK said: fener ofsayt ofsayt diye ağladı 48 saat sonra tff'den hediyesi geldi http://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc edit: dorugu da koyalim hemen asdhfg. GS de kazanir belki bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yok haci aglamak degil. gecen macta sizin gol hosaf oldu orda da yazdim arabdai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 abi gurbet ellerdeyim, laf atacagim bi sizler varsiniz. Populer futbol bolumu trolleri yok anca size yapabiliyorum. Kermite de yapardim ama vurdumduymaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 gel sohbete, kapisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 haci sike muhabbetinden sonra tadi yok ligin. zaten gs de cacik olmaz fgdgd tatsiz bu sene. cik aradan aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 hakemlerin bu kadar kötü olduğuna inanasım gelmiyor ya, art niyet arıyorum direk artık. bu kuddusiden bünyaminden ne zaman kurtulucaz adamlar yılmaz vural gibi, bi bırakıp gitmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 hakemler kötü ancak adamın topu görmeyeceği yerden çarpmaya da penaltı çalmak amatörlük olur. iyi kötü şu sancılı dönemi en azından kayıpsız atlatmak gerekiyordu neyse bakalım ayın 2sine kadar maç yok o ara şu sakatlarda gelse iyi olar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 hakemlere ağlamak dünyanın en saçma şeyi ya gerçekten yani vermediyse vermemiştir bunu ağlasanda değiştiremezsinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 o değilde geçen seneden Hasan Ali zaten sesini duyuruyordu şu maçta adam akıllı izleme şansım oldu iyi adam 4 büyüklerde çok rahat oynar en azından milli takım kadrosuna girmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Ucuz yırttı fener bu akşam hem oyun olarak cok kotuyduler hem de penaltıyı vermdi hakem ama sonucta 3 puan 3 puandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 elle oynandığını görüyor frikik veriyor, ama yanlış adama. hayır görmese görmedi dicez zaten, bi de üstüne sarı kart veriyor kendinden çok emin fdsfsd. ikinci pozisyon ise net, yardımcı hakemin karşısında. orda da basireti bağlandı sanırım hakemin geçen maçtaki olaydan sonra cesaret edemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 susunda akşam porto benfica maçı var onu bekleyin hangi kanal verirki yabancı mabancı izlesek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 heaa birader hee geçen haftaki ofsayttan düş kendi kafanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Penaltısı verilmedi Kayseri'nin filan demicem , sadece şu kuddisi çok kötü hakem abi , bu adamın torpili filan kimse bilmiyorum ama hakemlik filan yapmaması lazım. Meslektaşmışız ne yazıkki kendiside müteahhitmiş , gelsin ona bizim şantiyede iş filan veriyim , hakemlikten aldığı paranın 2 katını veriyim çalışsın lütfen ,hakemlik yapmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 gecen haftaya sayıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 :) ama abi ofsayt görülmeyebilir ben ona bişi demem de bu poziyonu artık görmesi lazım.. hadi göremedin diyelim nasıl ters görürsün ya :) sizi kollamak için yaptı demiyorum , kötü hakem abi adam çok kötü hemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Kim yenmek LAN bu adamlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 biz,bu sene tokatlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 2 tane penalti verilmems qqqqqqq :D kuddusi hala hakem diye sahalara cıkıor ya ne dmek gerek ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 rezalet oynayıp (ki 4 banko adam yok ve 11 günde 4. maç) zor bi deplasmandan 3 puan ııımmmhhh baldan tatlı. Li-Der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 izlemedim ama caner gol atmissa ve biz kazanmissak isler cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Maç hakkında bir şey yazmaya gerek yok, Fener inanılmaz şansıyla 1 maçı daha kazandı. Kuddusi de saolsun oldukça yardımcı oldu. Öte yandan Ercan Saatçi nasıl şerefsiz bir adam ya, bi de bugün yazmış hain bayrak olmasaydı 4 te 4 tü ekiekieki diye top5 e de kuddusinin tertemiz yönetimi yazmış. Hayır anlamıyorum, arada sırada bakıyorum, eziklik katsayısı artıyor adamın adeta. İnanılmaz bir performans yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 her tarafli spor yazari gibi yaziyor iste? Sallamamak lazim amigo yazarlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Evette en az futbolla alakası olan Ercan olduğundan hiç sevmiyorum adamı. Yazdığı köşe dahil her şey torpille gelen şeyler, niye spor koordinatörü anlayan yok mesela hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abi ercan saatçi'nin futbol yazılarını sallıyorsunuz cidden, futbol yazılarını değil de bizim payımıza düşen havayı da soluyup yaşamına devam ettiği için eleştirmek gerekiyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar